close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Kundebehandling 2021

Et nettbasert kurs gir studentene til å motta informasjon, komplett kurs, og delta i undervisningsvirksomhet over internett. Denne typen klassen er vanligvis et utmerket valg for studenter som er uvillig eller ute av stand til å delta på et strengt planlagt tradisjonelle kurs. Så hva er et nettbasert kurs i kunderelasjoner? Denne typen program hjelper vanligvis elevene oppdage de beste måte… Les mer

Et nettbasert kurs gir studentene til å motta informasjon, komplett kurs, og delta i undervisningsvirksomhet over internett. Denne typen klassen er vanligvis et utmerket valg for studenter som er uvillig eller ute av stand til å delta på et strengt planlagt tradisjonelle kurs.

Så hva er et nettbasert kurs i kunderelasjoner? Denne typen program hjelper vanligvis elevene oppdage de beste måtene å samhandle med kunder av en virksomhet. Emner som dekkes kan omfatte salg og markedsføring, kundeservice, data management, kundeprofilering, forretningsetikk, eller kommunikasjon. Noen programmer kan fokusere på spesifikke bransjer som bryllup og event planlegging, reiseliv, detaljhandel, eller skjønnhet og estetikk.

En rekke fordeler kan komme til dem som tar et kurs i kunderelasjoner. For eksempel kan elevene lære å bedre tiltrekke seg og beholde forbrukere som kan støtte en bedrift, som er en nyttig karriere ferdighet.Studenter kan være i stand til å få verdifull bransjespesifikk kunnskap.

De som ønsker å ta et kurs i dette faget bør huske på at kostnadene vil generelt variere. Hver institusjon har forskjellige skole og avgiftskrav, og materialkostnader ofte endres fra år til år. Forsiktig økonomisk forskning er vanligvis svært viktig å få en klar forståelse av hva din utdanning vil koste.

Mange forskjellige yrker kan bli forfulgt etter å ha tatt et kurs i kunderelasjoner. Studentene kan oppleve at de kan få arbeid i en rekke bedrifter og andre organisasjoner, eller de kan bestemme seg for å lansere sitt eget selskap. Mange bransjer søker medarbeidere med erfaring i kunderelasjoner, herunder detaljhandel, event management, gjestfrihet og teknologi.

Hvis du føler at du er klar til å ta et kurs i kunderelasjoner, så din utdanning er rett rundt hjørnet.Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Irvine, USA

Lær hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen ved hjelp av plattformer for administrasjon av kundeforhold, for eksempel Salesforce.

Lær hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen ved hjelp av plattformer for administrasjon av kundeforhold, for eksempel Salesforce. -
Kurs
Deltid
12 uker
Engelsk
Nettstudier
 
Northwestern Kellogg School of Management
Evanston, USA

Utforsk innovative teknikker for å skape overlegne kundeopplevelser som skiller virksomheten din fra konkurrentene.

Utforsk innovative teknikker for å skape overlegne kundeopplevelser som skiller virksomheten din fra konkurrentene. -
Kurs
Deltid
6 uker
Engelsk
sep. 2021
Nettstudier
 
Acudemy
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Kundeservice er handlingen for å ta vare på kundens behov ved å tilby og levere profesjonell, hjelpsom service og assistanse av høy kvalitet før, under og etter at kundens kra ... +

Kundeservice er handlingen for å ta vare på kundens behov ved å tilby og levere profesjonell, hjelpsom service og assistanse av høy kvalitet før, under og etter at kundens krav er oppfylt. -
Kurs
Fulltid
Engelsk
Nettstudier
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
FutureLearn
Irvine, USA

Lær ferdigheter som gjør at du kan designe og implementere strategier for å forbedre kundeopplevelsen og kundesuksessen.

Lær ferdigheter som gjør at du kan designe og implementere strategier for å forbedre kundeopplevelsen og kundesuksessen. -
Kurs
Deltid
12 uker
Engelsk
Nettstudier
 
FutureLearn
Milton Keynes, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Lær hvordan du designer forretnings- og markedsføringsaktiviteter for å engasjere kunder gjennom relasjoner i stedet for engangssalg.

Lær hvordan du designer forretnings- og markedsføringsaktiviteter for å engasjere kunder gjennom relasjoner i stedet for engangssalg. -
Kurs
Deltid
4 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre