close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Kinesiskstudier 2021 Asia

Kursene tilbys på mange måter som bidrar til å møte behovene til en variert studentmassen. Fra standard studie i klasserommet til sommeren klasser og selv online tilbud, muligheter ta høyere utdanning har aldri vært enklere. Kinesiske studier er et område av akademikere som kombinerer politikk, litteratur og antropologi. Emner dekket av denne typen kurs eller program inkluderer kulturen og… Les mer

Kursene tilbys på mange måter som bidrar til å møte behovene til en variert studentmassen. Fra standard studie i klasserommet til sommeren klasser og selv online tilbud, muligheter ta høyere utdanning har aldri vært enklere.

Kinesiske studier er et område av akademikere som kombinerer politikk, litteratur og antropologi. Emner dekket av denne typen kurs eller program inkluderer kulturen og historien til Kina og moderne internasjonale relasjoner. Studentene lærer ofte å lese og oversette kinesisk språk.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

Kurs På nett i Kinesiskstudier Asia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
西交利物浦大学
Suzhou, Kina

Lær noe nytt i sommer. Tilbring to uker på å lære det kinesiske språket (mandarin) online, samtidig som du får en smak av kinesisk kultur og forretning.

Lær noe nytt i sommer. Tilbring to uker på å lære det kinesiske språket (mandarin) online, samtidig som du får en smak av kinesisk kultur og forretning. -
Kurs
Fulltid
Deltid
2 uker
Engelsk
28 juni 2021
11 juni 2021
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre