$close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Jordbruksindustri 2021/2022

Et kurs er en studie som kan være en del av en rekke grad programmer. Noen kurs kan være åpne for videregående akademikere, mens andre kan kreve en lavere grad. Enkelte universiteter kan tilby et kurs helt online. Kursene kan vare et par måneder til et år. Hva er et nettbasert kurs i agribusiness? Det er et kurs som fokuserer på næringssiden av å drive en gård og annet arbeid relatert… Les mer

Et kurs er en studie som kan være en del av en rekke grad programmer. Noen kurs kan være åpne for videregående akademikere, mens andre kan kreve en lavere grad. Enkelte universiteter kan tilby et kurs helt online. Kursene kan vare et par måneder til et år.

Hva er et nettbasert kurs i agribusiness? Det er et kurs som fokuserer på næringssiden av å drive en gård og annet arbeid relatert til jordbruk. Noen kurs kan gå over hvordan man styrer menneskelige ressurser, lager reklame, markedsfører en gård eller utarbeider budsjetter. Et nettbasert kurs som dette kan inkludere forelesninger, gruppediskusjoner, prosjekter, praksisplasser og eksamener i læringsprosessen. Du må kanskje ta et online kurs i agribusiness hvis du forfølger bestemte programmer, for eksempel en Bachelor of Science i agribusiness Management, sertifikat i agribusiness markedsføring og teknologi, vitenskapsmessig i landbruket eller en mastergrad i agribusiness.

Hvorfor er denne utdanningen gunstig? For bønder og ranchers, kan denne utdanningen gjøre næringssiden av landbruket enklere. For studenter med ingen erfaring, kan det åpne opp et bredere spekter av jobbmuligheter. Noen studenter kan til og med få tilgang til en høyere lønn takket være dette kurset.

Kostnaden for kurset avhenger ofte av skolen du deltar på, hvordan du går på kurs og hvor mange kurs du tar hvert semester. Fordi du kanskje vil vite prisen på et kurs før du går til en skole, bør du kontakte universitetet du vil delta på for et estimat.

Et online kurs i agribusiness kan forberede deg på en rekke karrierer i landbruksindustrien. Noen studenter jobber med matvarehandel, råvaremarkedsføring og -foredling, inngangsmarkeder, matvareproduksjon og -distribusjon eller gårdsproduksjon. Dine nøyaktige karrieremuligheter kan avhenge av din tidligere arbeidserfaring og annen utdanning du måtte ha.

Etter at du har funnet ut hva nettbasert kurs i agribusiness passer for deg, må du kanskje søke. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Universidad Austral
Rosario, Argentina

Agribusiness Management Program har som mål å trene fagpersoner til å ta beslutninger og gi verktøy for omtenking av virksomheten.

Agribusiness Management Program har som mål å trene fagpersoner til å ta beslutninger og gi verktøy for omtenking av virksomheten. -
Kurs
Fulltid
Deltid
4 måneder
Spansk
juli 2022
Nettstudier