Filter
Kurs
Tempo: Alle

Topp universiteter På nett Kurs i IT 2019

Et nettbasert kurs er en web-basert læring der studentene logger seg på og delta i tradisjonelle klasseaktiviteter som lesing, diskusjon og testing. Den elektroniske formatet tillater gjennomføring av kurs på hver elevs tidsplan, men engasjement og samarbeid er fortsatt fostret i den elektroniske klasserommet.

Hva er et nettbasert kurs i IT? Informasjonsteknologi, eller IT for kort, er det oppsamlings setning som refererer til systemer, maskinvare, programvare og nettverksapplikasjoner som arbeider for å administrere og formidle informasjon som brukes av bedrifter og enkeltpersoner. Du skal studere disse aspektene av IT med mål om å forstå hvordan informasjonen håndteres, hva felles problemer oppstå i hele denne prosessen og hvilke metoder blir ofte brukt for å redusere komplikasjoner. Studentene skal dukke opp med en solid forståelse av det grunnleggende prinsipper samt problemløsende metoder som bør brukes.

Dette nettbaserte kurset kan dra nytte studentene ved å inneha dem med stiftelsen av IT-sektoren, men enda viktigere, ved å formidle analytiske ferdigheter er nødvendig for å finne løsninger på problemer. Den siste av disse ferdighetene er sikker på å være en ressurs i nesten hvilken som helst posisjon eller situasjon.

Du kan få mer informasjon om utgiftene til et nettbasert kurs i IT ved å kontakte inntakskontoret der du har tenkt å delta. En representant vil beregne gjeldende kostnader.

Det er anerkjent som en av de raskest voksende felt, så selvfølgelig, vil det sannsynligvis ikke være en mangel på arbeidsplasser for å forfølge med din nyvunne IT-kompetanse. Du kan kvalifisere deg videre ved å fullføre ditt studium, også. Noen av stillingene kan du være kvalifisert for omfatter IT-spesialist, nettverk ingeniør, teknisk støttepersonell eller webutvikler. Med et slikt spekter av alternativer, er det ikke rart denne graden er et populært alternativ.

Du kan være i stand til å melde deg på et nettbasert kurs i IT gjennom ditt eget universitet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

109 Results in IT

Southampton Data Science Academy

Dette kurset vil lære deg hvordan du utfører en risikovurdering for cybersikkerhet i din egen organisasjon. Det er rettet mot datavitenskapere, inkludert ledere, veileder ... [+]

Om dette kurset

Dette kurset vil lære deg hvordan du utfører en risikovurdering for cybersikkerhet i din egen organisasjon. Det er rettet mot datavitenskapere, inkludert ledere, veiledere og administratorer som behandler personopplysninger som definert i de generelle databeskyttelsesforskriften. Teknisk kunnskap er ikke nødvendig, men kurset er sentrert på en risikobasert tilnærming. Hvis du ikke er i stand til å utføre en sikkerhetsrisikovurdering på jobb, vil det bli gitt en case-studie for sluttoppgaven.

I løpet av seks uker vil hver uke inneholde en blanding av undervist materiale, selvstudium, aktiviteter og praktiske øvelser, som alle utføres online.

Mål og læringsutbytte... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
May 2019
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
University of Fairfax

I dette kurset studerer studentene de åtte domenene til (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Knowledge Centre (CBK) i info ... [+]

IA7000 Sikkerhet i den digitale tidsalderen

I dette kurset studerer studentene de åtte domenene til (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Knowledge Centre (CBK) i informasjonssikkerhet som et rammeverk for kritisk analyse av sikkerhetsvanskelighetsproblemer og å evaluere beste praksis for å implementere sikkerhet systemer i bedriften. (3 studiepoeng)

Bli med i Cybersecurity EliteU av F Cybersecurity Education Path

Distinguish yourself og fremme din cybersecurity karriere ved å følge University of Fairfax Online Cybersecurity Education Path. Uansett hvilket utdannet program du forfølger, vil alle kursene dine undersøke relevant cybersikkerhetspolitikk og ledelsesproblemer, og du vil gjennomføre et cybersikkerhetsprosjekt i hvert kurs. Du kan søke hva du lærer og skape betydelige bidrag på arbeidsplassen din med en gang.... [-]

USA Roanoke
May 2019
Nettstudie
Les mer på norsk
IUBH Fernstudium

Vår Zertifikatslehrgang IT Business Administration / -in IUBH kan du i løpet av tre semestre utmerket opplæring eller omskolering på universitetsnivå. ... [+]

Vår Zertifikatslehrgang IT Business Administration / -in IUBH kan du i løpet av tre semestre utmerket opplæring eller omskolering på universitetsnivå.

Hos oss studie i bare tre semestre, støttet av Vodcasts, videoforelesninger, veiledere og trykte og digitale opplæringsmanuskripter - uansett hvor du befinner deg rett.

Fakta om trening IT Business Administration / -in (IUBH) Grad: IT Business Administration / -in (IUBH) Treningstid: enten 3, 4 eller 6 semester Trening modell: Studerer online Språk: Tysk Prøvetid: 4 uker Utvidelse: gratis Krav: Uten mottak av studiepoeng: Uten mottak av studiepoeng: min. 2-årig yrkesutdanning eller 3 års yrkeserfaring; Ved mottak av studiepoeng: (teknisk) high school diplom eller fullført mesterbrev eller sinn. 2-årig kurs med tre års yrkeserfaring Akkreditering: ZFU (nr 286,217th) Trening Start: helst Sertifisering: Sertifikat 2-trinns-modellen ... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk
Columbia College Chicago Online

Sett deg i stand til å starte en karriere i det voksende feltet av forstørret og virtuell virkelighet. I Producing for Augmented og Virtual Reality Opplevelser, vil du ut ... [+]

PRODUKSJON AV AUGMENTED OG VIRTUAL REALITY EXPERIENCESOversikt

Sett deg i stand til å starte en karriere i det voksende feltet av forstørret og virtuell virkelighet. I Producing for Augmented og Virtual Reality Opplevelser, vil du utforske grener av VR, spore dens innflytelse på fordybende historiefortelling over en rekke medier. Guidet av live-action og animert VR-pioner Dekker Dreyer, lærer du landskapet, vilkårene og verktøyene i nedsenkende medier. I klasseprosjekter lærer du hvordan fysisk plass påvirker narrative mål, hvordan du bruker lydanordninger til å signalere publikumsrespons og hvordan du vedtar et tradisjonelt skript for en VR-produksjon.

Spar 10% når du registrerer deg i 2 eller flere Augmented og Virtual Reality-kurs! Bruk koden 10ARVR under kassen.... [-]

USA USA Online
June 2019
8 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
edX

... [+]

Kurs

Anstrengelse 16 - 30 timer per kurs Pris Hvordan det fungerer

Denne omfattende læreplanen inneholder kurs som presenteres i en foreslått ordre som bygger ferdigheter når du går videre gjennom kursene. Mens bestillingen er et forslag, er du fri til å ta kursene i hvilken som helst rekkefølge du ønsker.

[-]
USA Cambridge
September 2019
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Våre liv er avhengige av onlinetjenester. Få viktig kunnskap og ferdigheter for nettkunnskap, for å beskytte ditt digitale liv. ... [+]

Hvorfor bli med på kurset?

Dette kurset på nettet vil hjelpe deg med å forstå online sikkerhet og beskytte ditt digitale liv, enten hjemme eller på jobb.

Guidet av Cory Doctorow, vil du lære å gjenkjenne trusler som kan skade deg på nettet og ta skritt for å redusere sjansene for at de kommer til deg.

Kurset vil ramme din online sikkerhet i sammenheng med den globale verden, introdusere konsepter som malware, virus, trojanere, nettverkssikkerhet, kryptering, identitetstyveri og risikostyring.

Kurset støttes av den britiske regjeringens National Cyber ​​Security Program, er GCHQ Certified Training og IISP akkreditert.

Hvilke temaer vil du dekke?

Trussel landskap: terminologi, cyber sikkerhetstrusler, holde seg oppdatertAutentisering: tilgangskontroll, passord, tofaktorautentiseringMalware: typer malware, angrep vektorer, forebygging av infeksjonNettverk og kommunikasjon: grunnleggende, sikkerhetsutfordringer, standarderKryptografi: symmetrisk og asymmetrisk kryptering, applikasjonerNettverkssikkerhet: brannmurer, virtuelle private nettverk, inntrengingsdeteksjon / forebyggingNår dine forsvar mislykkes: Cyber-sikkerhetslover, gjenopprette fra angrepAdministrere sikkerhetsrisiko: risikoanalyse og ledelse... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
8 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
University Of The Free State Business School Online

Bedrift og informasjonsteknologi har som mål å gi deltakerne en praktisk tilnærming til ledelse og vurdering av informasjons- og kommunikasjonsinfrastrukturen. ... [+]

Virksomhet

Bedrift og informasjonsteknologi har som mål å gi deltakerne en praktisk tilnærming til ledelse og vurdering av informasjons- og kommunikasjonsinfrastrukturen. Dette hjelper til med å oppnå forretningsmål basert på allment aksepterte beste praksis og internasjonale standarder. Dette korte programmet vil hjelpe deltakerne til å forstå teknologien i virksomheten, vurdere sitt eget forretningsmiljø og identifisere behovet for teknologi i bedriftsmiljø og organisasjon.

Rute

Bedriften

evaluering

Vurderingen av SLP består av spørrekonkurranser, diskusjoner, en endelig oppgave og en online test.

Leveringsmodus

på nett

Varighet

1 uke. Dette utelukker den ekstra tiden som er gitt for å fullføre den endelige vurderingen.... [-]

Sør-Afrika Bloemfontein
Åpen påmelding
Heltid studier
1 uke
Nettstudie
Les mer på norsk
International Career Institute

ICI leverer et webdesign kurs som vil holde deg betydelig i booming e-handel og IT-sektoren. Våre kurs lærer deg alt du trenger for å lage praktiske og attraktive nettsid ... [+]

ICI leverer en web design kurs som vil holde deg betydelig i booming e-handel og IT-sektoren. Våre kurs lærer deg alt du trenger for å lage praktiske og attraktive nettsider. Som webdesignere bli mer etterspurt, vil du definitivt takke deg selv for å velge dette kurset.

Course Outline E-handel Internett markedsføring Dataprogramering web Scripting Operativsystem administrasjon Prosjektledelse Etablering din egen virksomhet Karrieremuligheter

La kreativiteten flyte inn i World Wide Web gjennom en karriere innen webdesign. Arbeide hjemmefra eller være ansatt av etablerte IT og webdesign selskaper. Nettsteder og web-verktøy øker hver dag, så det vil alltid være et behov for tjenester av dyktige webdesignere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
iStudy

Behandle store tall og nøkkelinformasjon i denne Big Data Course Er du interessert i å forstå og beskytte store data? Vil du bruke alle data som har blitt presentert til ... [+]

Hvorfor du burde velge å forstå store dataLivstids tilgang til kursetIngen skjulte avgifter eller eksamensgebyrerCPD-akkreditert sertifisering ved vellykket gjennomføringFullt veilederstøtte på hverdager (mandag - fredag)Effektivt eksamenssystem, vurdering og umiddelbare resultaterLast ned Utskriftsvennlig PDF-sertifikat umiddelbart etter ferdigstillelseHent den opprinnelige utskriftskopien av sertifikatet ditt, send neste arbeidsdag for så lite som £ 9.Forbedre din sjanse til å oppnå profesjonelle ferdigheter og bedre inntjeningspotensial.Hvem er denne kursen for?

Forståelse av Big Data er CPD-sertifisert og CiQ Gold-akkreditert. Dette gjør det perfekt for alle som prøver å lære potensielle profesjonelle ferdigheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
INEAF Business School

I et skiftende og svært konkurransepreget verden, faglig kompetanse til å lede, skape noe nytt, forhandle, administrere tid, gjennomføre møter eller samarbeid er det som ... [+]

I et skiftende og svært konkurransepreget verden, faglig kompetanse til å lede, skape noe nytt, forhandle, administrere tid, gjennomføre møter eller samarbeid er det som gjør forskjellen mellom vellykkede fagfolk og resten. Derfor sosiale relasjoner i selskapet, i dag, er de en av nøklene til suksess. Av denne grunn er det viktig at både fremtidige fagfolk som arbeidere og, klar over de makter av ledelse, ledelse og strategisk retning i ledelsen empresarial.El ekspert metoder og teknikker for ledelse og organisasjoner, det svarer til behovet for alle de ledere og ledere på alle nivåer i selskapet, som ønsker å fremme faglig og oppnå suksess raskere takket være sin mestring av disse viktige ferdigheter.... [-]

Spania Spain Online
Åpen påmelding
Deltid
250 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
SuperSkilz

Denne pakken dekker et bredt spekter av Cisco godkjent sertifiseringskurs som spenner fra entry-level opp til profesjonelt nivå. ... [+]

Bruk kupongkode ngtu295 å betale bare £ 295 for noen kurs bunt på SuperSkilz kassen!

Denne pakken dekker et bredt spekter av Cisco godkjent sertifiseringskurs som spenner fra entry-level opp til profesjonelt nivå. Enten du er ute etter å starte en karriere i Cisco nettverk og få din første kvalifisering, eller ønsker å oppgradere dine Cisco kvalifikasjoner, er denne bunten det ideelle valget. Begynner fra entry-level og beveger seg oppover, de sertifisering nivå kurs dekker: Cisco Certified Entry Network Technician (ccent), Cisco Certified Network Associate (CCNA), og Cisco Certified Network Professional (CCNP) ... deretter dekker Cisco Certified Design Associate (CCDA) og Cisco Certified Design Professional (CCDP).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online London
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Rowan University College of Business

PC Road Show kan slå konferanserommet til et high-tech datalab. Ved å bruke vårt state-of-the-art bærbare datamaskiner og trådløst nettverk, våre eksperter gir PC-og info ... [+]

PC Road Show kan slå konferanserommet til et high-tech datalab. Ved å bruke vårt state-of-the-art bærbare datamaskiner og trådløst nettverk, våre eksperter gir PC-og informasjonssystemer opplæring på alle nivåer. Hva er PC Road Show? En bærbar trening lab ved hjelp av state-of-the-art Dell bærbare datamaskiner og trådløst nettverk som lar oss slå et konferanserom i en teknologi kursrom. Vi kan levere PC opplæring når og hvor du trenger det. Hvordan kan PC Road Show hjelpe meg? Just In Time Technology Innhold: Gode PC-ferdigheter er en nødvendighet for ansatte i dagens teknologi-drevet forretningsmiljø. Vi vil tilpasse innholdet i kurset, slik at de ansatte får den informasjonen de trenger for å løse dine daglige virksomhet problemer. Du vil finne emnene som inngår i klassen. En vurdering av ferdigheter undersøkelsen er tilgjengelig for å hjelpe deg gruppere ansatte etter ferdighetsnivå. Ansatte oppfordres til å bringe sine egne utfordringer til klassen. Hver deltaker får en 200-siders oppslagsverk som gjør dem i stand til å nyte den klassen erfaring og ikke bekymre deg for å skrive ned kommandoen sekvenser. Det er også et flott referanseverktøy etter treningen. Hva kan vi lære? - Kontorautomasjon verktøy: Microsoft Office, Lotus SmartSuite, WordPerfect Office - Digitale kommunikasjonsverktøy: Lotus Notes, Microsoft Exchange, Outlook - Autocad: nybegynner, middels og avansert - Data mining: Crystal Reports, Access, Excel og - Databaseadministrasjon: Oracle DBA, MS SQL Server - Programmering: HTML, Java, C, Visual C, Visual Basic - Client server opplæring - Web-utvikling - On-line forskning - Rådgivning for mainf NET Web Services Consulting... [-]

USA Glassboro
September 2019
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
E-Careers

Muligheter i IT-bransjen vil komme tykk og rask i nær fremtid med den forventede veksten. Sørg for at du er forberedt ved å lære ferdigheter til å konfigurere, administre ... [+]

Hva er målene med dette kurset?

Den MCSA Windows 8 og 10 Pakken består av tre kurs som har tre relevante eksamener. Dette kurset vil gi deg de ferdighetene som trengs for å konfigurere, administrere og vedlikeholde både stasjonære systemer i en reell miljø.

Denne pakken har Live Labs som vil hjelpe kandidatene til å praktisere sine ferdigheter med 12 måneders tilgang til dedikert levende utstyr. Disse labs tillate elevene å sette sine kunnskaper på prøve og gjenskape scenarier oppstått i løpet av kurset.

Microsoft 70-687: Konfigurering av Windows 8

Installere og konfigurere Windows 8, inkludert bildeproduksjon og distribusjon. Konfigurasjon av maskinvare og programvare for riktig kompatibilitet og drift. Dele ressurser og filer ved hjelp av Windows 8 innfødte nettverk verktøy, inkludert Direct. Overvåking systemytelsen og feilsøking problemer. Utføre sikkerhetskopiering, systemgjenopprettingsoperasjoner og katastrofegjenoppretting scenarier. Implementering av Windows 8 Mobility å støtte en fleksibel arbeidsstyrke. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Slough
Åpen påmelding
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
EELU Egyptian E-Learning University

Fakultetet for datateknologi og informasjonsteknologi tar sikte på å gi nyutdannede ferdigheter og kunnskaper for å hjelpe dem med å skaffe seg passende karrierer etter u ... [+]

informasjonsteknologi

Fakultetet for datateknologi og informasjonsteknologi tar sikte på å gi nyutdannede ferdigheter og kunnskaper for å hjelpe dem med å skaffe seg passende karrierer etter utdanning innen IT. Det kan også hjelpe dem med å forfølge forskning eller oppgradere studier på dette feltet. Videre, med den grunnleggende bakgrunnen de anskaffer, kan de følge opp teknologiske fremskritt og utføre en livslang læringskarriere.

Dekanus

Dr. Manal Ahmed Ismail Shoman er professor i datateknikk ved Helwan University, fakultet for ingeniørfag. Hun tok sin doktorgrad i datateknikk og systemteknikk fra fakultetet for ingeniørfag, Ain Shams University, 1996.... [-]

Egypt Egypt Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Simplilearn

Sertifisert informasjonssikkerhetsfaglig (CISSP) sertifisering betraktes som gullstandarden innen informasjonssikkerhet. Dette kurset er i tråd med (ISC) ² CBK 2018 krav ... [+]

Beste På nett Kurs i IT. Nøkkelegenskaper32 timer instruktørledet trening32 timer med egne pacede videoer5 simulering eksamener (250 spørsmål hver) for øvelseTilbyr de nødvendige 30 CPE for å ta CISSP eksamenDomenespesifikke testdokumenter (10 spørsmål hver) for å forberede deg til CISSP-sertifisering 98,6% pass rateEksamenpassegaranti (unntatt INDIA)Hva er kursmålene?Simplilearn CISSP sertifiseringsopplæring er tilpasset kravene til (ISC) ² CBK 2018. Kurset trener deg i bransjens nyeste beste praksis, som vil hjelpe deg med å bestå eksamen i første forsøk. Sertifiseringen hjelper deg med å utvikle kompetanse i å definere arkitekturen og i å designe, bygge og opprettholde et sikkert forretningsmiljø for din organisasjon ved hjelp av globalt godkjente informasjonssikkerhetsstandarder. Med nåværende sikkerhetsbrudd som nå blir rapportert, har etterspørselen etter IT-sikkerhetspersonell aldri vært høyere. Frost og Sullivan rapporterer at det vil være mangel på 1,5 millioner sikkerhetsprofessorer innen 2019.Hvilke ferdigheter vil du lære?Ved slutten av denne CISSP trening vil du:Kunne definere arkitektur, design og styring av sikkerheten til organisasjonen.Oppnå relevant kunnskap og ferdigheter som kreves for å bestå CISSP-sertifiseringseksamen.Tjen de nødvendige 30 CPE som kreves for å ta opp CISSP sertifiseringseksamen.Utvikle arbeidskunnskap i de 8 domenene foreskrevet av CISSP Common Knowledge of Knowledge, 2018.Hvem skal ta dette kurset?CISSP-sertifiseringen er det mest anerkjente profesjonelle kravet i IT-sikkerhetsdomenet. Denne sertifiseringen passer best for:Sikkerhetskonsulenter / ledereIT-styremedlemmer / ledereSikkerhetsrevisorer / ArkitekterSikkerhetssystemer IngeniørerChief Information Security OfficersNettverksarkitekterHvilke typer jobber kan ha nytte av en CISSP sertifisering?Cloud Security Activation EngineerInformasjonssikkerhet revisjon profesjonellLedende informasjonssikkerhetsingeniørCybersecurity strategi lederInformasjonssikkerhetsbehandlingHva er karrieremessige fordeler av CISSP sertifisering?... [-]
USA USA Online
Åpen påmelding
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk