$close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Geografi 2021/2022

Akademiske kurs kan tjene en rekke formål. De kan for eksempel legge til flere faglige ferdigheter, kunnskaper eller akkreditering til ditt CV. Kursene kan også bygge bro mellom kunnskapsforskjell mellom fulle diplomprogrammer. Studenter interessert i jord og geografi kan lure på, hva er et kurs i geografiske fag? Geografiske fagstudier innen geografi, samt en rekke relaterte felt, som geolog… Les mer

Akademiske kurs kan tjene en rekke formål. De kan for eksempel legge til flere faglige ferdigheter, kunnskaper eller akkreditering til ditt CV. Kursene kan også bygge bro mellom kunnskapsforskjell mellom fulle diplomprogrammer.

Studenter interessert i jord og geografi kan lure på, hva er et kurs i geografiske fag? Geografiske fagstudier innen geografi, samt en rekke relaterte felt, som geologi, geospatialteknologi, jordfag og geovitenskap. Læreplanen for slike kurs kan omfatte å lære å bruke beregningsmessige og systematiske verktøy for å måle, analysere prosess og representere informasjon om jordens overflate, dens fysiske strukturer og menneskelig interaksjon med det. Noen kurs i geografiske fag tilbys som feltskoleprogrammer for å utvikle praktisk erfaring innen kartlegging og andre ferdigheter.

Studenter som fullfører et kurs i geografiske fag får en rekke nyttige ferdigheter. Disse kan omfatte forbedret analytisk og romlig begrunnelse, beregningsmessig kartlegging og større bevissthet om geo-menneskelige interaksjoner.

Noen geografiske vitenskapskurs tilbys på semesterbasis, mens andre er basert på et nødvendig antall timer. Kostnadene for kurset kan variere fra 300 til 4000 USD, avhengig av institusjonen hvor den tilbys og lengden på programmet.

Kurs i geografisk vitenskap kan hjelpe de som ønsker å forfølge en rekke forskjellige karrierer, alt fra kartograf eller datamaskiner til kystsoneforvalter. Med kurs knyttet til miljøstudier, kan enkeltpersoner være mer rustet til karrierer som park ranger, skogbrukstekniker eller geografisk informasjonsspesialist. Fokus på fysisk geografi kan føre til muligheter som jordbehandler eller miljøplanlegger. Det er til og med muligheter for økonomisk geografi som markedsforsker eller trafikkleder, eller i geografiutdanning som lærer.

Dagens teknologi gjør det enkelt å forfølge kurs i geografisk vitenskap hvor som helst i verden, og nettbaserte kursalternativer gjør registrering enkelt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
UK Open College
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

The Cambridge IGCSE Geografi kurs, sammen med å være interessant og verdig i seg selv, er utviklet for å tillate deg å utvikle ferdigheter og kunnskap som vil være overførbar ... +

The Cambridge IGCSE Geografi kurs, sammen med å være interessant og verdig i seg selv, er utviklet for å tillate deg å utvikle ferdigheter og kunnskap som vil være overførbar utenfor rammen av kurset. Geografi er også et viktig tema å studere som det vil øke din kunnskap om resten av verden. -
Kurs
Deltid
300 timer
Engelsk
Nettstudier