close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Filosofi på New Zealand 2021

Kursene tilbys på mange måter som bidrar til å møte behovene til en variert studentmassen. Fra standard studie i klasserommet til sommeren klasser og selv online tilbud, muligheter ta høyere utdanning har aldri vært enklere. Studiet av filosofi er en søken etter visdom. Det innebærer en type tenkning som er omfattende og kritisk, og søker å svare på spørsmål av grunn, forståelse, ku… Les mer

Kursene tilbys på mange måter som bidrar til å møte behovene til en variert studentmassen. Fra standard studie i klasserommet til sommeren klasser og selv online tilbud, muligheter ta høyere utdanning har aldri vært enklere.

Studiet av filosofi er en søken etter visdom. Det innebærer en type tenkning som er omfattende og kritisk, og søker å svare på spørsmål av grunn, forståelse, kunnskap, følelser, verdier, rasjonalitet og ulike oppfatninger. Filosofi utdanning kan være gunstig for yrker innen jus, politikk, embetsverk og journalistikk.

New Zealand er et land med fantastisk og variert natur. Kiwi er ikke bare en av de nasjonale symboler - de andre blir det sølv bregne blad og koru - men også navnet newzealendere vanligvis kaller seg. Utenlandske studenter må betale full studieavgift og egne levekostnader mens han studerte på en New Zealand institusjon.

På nett Kurs i Filosofi på New Zealand

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Auckland, New Zealand

Forbedre dine logiske og kritiske tenkeevner på dette gratis online kurset. Identifiser vanlige hindringer for effektiv tenking.

Forbedre dine logiske og kritiske tenkeevner på dette gratis online kurset. Identifiser vanlige hindringer for effektiv tenking. -
Kurs
Deltid
8 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter