$close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Bedriftsøkonomi 2021/2022

Et nettbasert kurs er en læringsenhet ved høyere utdanningsinstitusjoner. Et kurs kan gi tilgang til lisenseksamen eller være en del av et større gradsprogram. De fleste kurs er ferdig på mindre enn et år. Hva er et online kurs i bedriftsøkonomi? Mange kurs som fokuserer på bedriftsøkonomi er utformet for å gi studentene en bedre forståelse av hovedagentteori, rollen som informasjon p… Les mer

Et nettbasert kurs er en læringsenhet ved høyere utdanningsinstitusjoner. Et kurs kan gi tilgang til lisenseksamen eller være en del av et større gradsprogram. De fleste kurs er ferdig på mindre enn et år.

Hva er et online kurs i bedriftsøkonomi? Mange kurs som fokuserer på bedriftsøkonomi er utformet for å gi studentene en bedre forståelse av hovedagentteori, rollen som informasjon på både eksterne og interne markeder, og det økonomiske perspektivet på organisering av en bedrift. Noen kurs på høyt nivå kan ha forutsetninger, men de fleste på nettbaserte kurs i bedriftsøkonomi har ikke. Dette kurset kan kreves for en grad i økonomi, økonomi eller bedriftsøkonomi.

Online kurs tilbyr ofte en fleksibel tidsplan, noe som er en av de største fordelene du kan finne. Et online kurs i bedriftsøkonomi kan gi deg grunnleggende for å lykkes som en bedriftseier.

Mange studenter vil vite kostnaden av et kurs før de begår. Du må kanskje kontakte universitetet du håper å delta på for å få denne informasjonen. Skolen, kurs og tid på året kan påvirke hvor mye du må betale.

De fleste studenter bruker et online kurs i bedriftsøkonomi som en stepping stone for å fremme sin utdanning. Noen universiteter tilbyr imidlertid sertifisering etter å ha tatt et enkelt kurs. I dette tilfellet kan du være kvalifisert for oppføringsnivåer i næringslivsverdenen. Denne utdanningen kan føre til en velstående karriere som revisor, småbedriftseier, bokholder eller finansiell konsulent. Din tidligere utdanning og arbeidserfaring kunne spille en rolle i jobben du kan få.

Gjør litt forskning for å finne et kurs som passer for deg og deretter søke. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
MIT Sloan School of Management (Get Smarter)
Cambridge, USA

Få verktøyene for å gjenkjenne og reagere på de økonomiske kreftene som former din virksomhet.

Få verktøyene for å gjenkjenne og reagere på de økonomiske kreftene som former din virksomhet. -
Kurs
Deltid
8 uker
Engelsk
Nettstudier
 
Harvard Business School Online
Cambridge, USA

Kjernefagligheten (CORe) er vår grunnleggende grunnleggende for forretningstanking - et tre-retters nettbasert program designet for å forberede deg til å delta fullt ut i næri ... +

Kjernefagligheten (CORe) er vår grunnleggende grunnleggende for forretningstanking - et tre-retters nettbasert program designet for å forberede deg til å delta fullt ut i næringslivet. CORe ble utviklet av HBS fakultet medlemmer for å innpode en dyp forståelse av viktige forretningskonsepter og problemløsende ferdigheter. Mastering av de tre CORe kursene-Business Analytics, økonomi for ledere og finansiell regnskap-vil gi deg flyt i språket av virksomheten. -
Kurs
Deltid
10 - 17 uker
Engelsk
Nettstudier