Filter
Kurs
Pacing: Alle

Beste studieprogrammer På nett Kurs i Arabisk 2019/2020

Kursene kan bestå av en enkelt enhet på et enkelt emne eller et helt studiestudium som kreves for å oppnå en grad. Avhengig av type kurs, kan det potensielt vare flere uker i flere år.

Hva er et online kurs på arabisk? Online språkkurs har blitt lett tilgjengelig og gir en interaktiv opplevelse for studenter. Programmer kommer vanligvis i et område som spenner fra nybegynner til avansert. Arabiske innledende kurs fokuserer vanligvis på kjøp av viktige elementer for grunnleggende kommunikasjonsferdigheter. Studentene har en tendens til å mye lytte, snakke, lese og skrive, Studentene får også bredere bevissthet om kulturer og land der arabisk er talt. Når en person utvikler seg til mer avanserte kurs, blir de mer nedsenket i språket og kulturen. Fokuset skiftes fra ordets betydning til meningen med setninger. Dette gjør at elevene kan lese og snakke mer flytende og øke forståelsen.

Det er mange fordeler med å lære et annet språk og arabisk spesielt. Arabisk er et offisielt språk i De forente nasjoner. Det er det offisielle språket i over 20 land. Arabiske høyttalere har lav forsyning og høy etterspørsel i den vestlige verden. Å bli flytende i dette språket kan sette deg fra hverandre og åpne opp flere jobbmuligheter.

Kurs i arabisk rekkevidde i pris fra gratis til dyre universitetskurs. Påmeldingsgebyrinformasjon er tilgjengelig via opptakskontoret til din valgte skole.

Stigningen av Midtøstens internasjonale saker gjør at det å snakke arabisk er en svært ettertraktet ferdighet. Jobber spenner fra å være oversetter for å samle informasjon til en utenlandsk ambassade. Det er også en rekke karrierealternativer i næringslivet. Andre områder med potensielle jobbmuligheter er tolkning og oversettelse, reise og gjestfrihet, etterretning og handel og økonomi. Jobber til arabiske høyttalere er forskjellige på brede områder.

Online kurs gir studentene mulighet til å lære et nytt språk uten å måtte finne tid i sine travle timeplaner for å pendle til en lokal skole eller et universitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

7 Resultater i Arabisk

Al Baher Arabic Language Training Center

Al-Baher tilbyr online leksjoner via Skype. Disse leksjonene er den ideelle måten å studere det arabiske språket for studenter, forretningsmenn, reisende, personer med sk ... [+]

Al-Baher tilbyr online leksjoner via Skype. Disse leksjonene er den ideelle måten å studere det arabiske språket for studenter, forretningsmenn, reisende, personer med skiftende tidsplaner, og studenter som forbereder seg til testing.

Våre online kurs tilbys hele året, og de er ikke begrenset til vår normale programkalender.

Studentene kan velge riktig tid, varighet og frekvens av leksjonene basert på egne tidsplaner. Våre elektroniske kurs er ikke begrenset til et visst nivå studenter kan velge hvilket nivå som best passer deres læringsmål og krav.

Gebyrer per time: $ 25

[-]
Jordan Amman
Åpen påmelding
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Arabic-Online

Siden det kom inn i ideen om å etablere en arabisk program på Internett Arabic-Online.net Saudi-universitetet så behovet for en standard elektronisk test utviklet for å m ... [+]

Innledning

Siden det kom inn i ideen om å etablere en arabisk program på Internett Arabic-Online.net Saudi-universitetet så behovet for en standard elektronisk test utviklet for å måle språkferdigheter arabiske elever i morsmål, som er vitne til en økende etterspørsel etter å lære fra hele verden. En av hovedutfordringene mangelen på en standard moderne og omfattende test for å måle den generelle språkkunnskaper av arabiske elever som standard tester for noen av verdens språk basert på presise kriterier for å oppnå sine mål.

Ligger det arabiske språket standarden, som ble utarbeidet i samsvar med de beste internasjonale praksis i å måle tilstrekkeligheten av språket tar hensyn til spesifisitet av dette språket i den er basert på en dyp forståelse av systemet DAAD språk, og en dypere forståelse av de nyeste globale teorier i undervisningsspråk, særlig i områder av måling og evaluering styrke test.... [-]

Saudi-Arabia Saudi Arabia Online
September 2020
Engelsk,Arabisk
Nettstudier
Les mer på norsk
Arabic-Online

Online arabisk program er et viktig onlineprogram og et vendepunkt i historien om å lære arabisk til ikke-morsmål. Programmet er en ny læringsmodell som tilbys av Saudi E ... [+]

Online arabisk program er et viktig onlineprogram og et vendepunkt i historien om å lære arabisk til ikke-morsmål.

Møt behovene til undervisningen arabisk til ikke-morsmål ved å tilby et omfattende og integrert nettbasert program, presentere en avansert utdanningsplan med plassering og standardiserte tester i det mest avanserte språkundervisningformatet.

2. Møt den økende etterspørselen fra høyttalere av andre språk for å lære arabisk språk.

3. Presentere arabisk til ikke-morsmål i sin moderne standard og funksjonelle form, med fokus på daglig bruk.

4. Presentere en integrert, interaktiv og moderne e-læring av arabisk til høyttalere av andre språk.... [-]

Saudi-Arabia Saudi Arabia Online
September 2020
Arabisk
980 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Of Course Learning

Er du en expat, bor i et arabisktalende land? Har du lyst til å bli? Er du fascinert av dette utrolig viktig verdensdel? Dette kurset vil introdusere deg til denne rike o ... [+]

Er du en expat, bor i et arabisktalende land? Har du lyst til å bli? Er du fascinert av dette utrolig viktig verdensdel? Dette kurset vil introdusere deg til denne rike og vakre språket på en engasjerende og enkel å følge veien.

Brainiwi Utdanning er et par med lang undervisningserfaring i språk og IT. De forstår at arabisk er et vanskelig språk å mestre, og har brutt ned det grunnleggende og essensielle for å gi deg en god introduksjon.

Gjennom en rekke videoer, vil du lære alfabetet, tune øret til den korrekte uttalen din, lære arabisk grammatikk og vanlige fraser. Du kan konsolidere det du har lært av hver modul i korte spørrekonkurranser, og bruke supplerende tekst dokumenter for å støtte læring, enten du trenger for å forbedre din arabisk for forretninger eller daglige kommunikasjon, vil dette kurset gi deg en robust introduksjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online USA USA Online
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Pendragon Educational Publishers

Det arabiske Premium-programmet er et dedikert nettstudium. Programmet er designet for individuelle elever som ønsker å validere sine studier med tester og sertifikater. ... [+]

Det arabiske Premium-programmet er et dedikert nettstudium . Programmet er designet for individuelle elever som ønsker å validere sine studier med tester og sertifikater . Studentene kan starte når som helst og studere i eget tempo og i henhold til egen tidsplan. Ingen ekstra materialer er nødvendig.

NøkkelegenskaperTilgang til alle våre arabiske online kurs og ressurserSelvvurderingstester på sentrale milepælerPrestasjonsprøver (A1, A1, B1, etc)Sertifikater og digitale merker

ArabicOnline.Eu er det originale internasjonalt anerkjente kurset av arabisk som fremmedspråk . Støttet av Europakommisjonen og designet for europeiske og vestlige lærere.

Publisert av Pendragon Educational Publishers , et britisk-basert selskap som spesialiserer seg på utvikling av høy kvalitet online språkkurs.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay
Åpen påmelding
Engelsk,Arabisk
Nettstudier
Les mer på norsk
Pendragon Educational Publishers

Har du allerede et godt grunnlag på arabisk? Det Advanced Arabic Premium Programmet er et dedikert nettstudium. Programmet er utviklet for individuelle elever som har stu ... [+]

Har du allerede et godt grunnlag på arabisk?

Det Advanced Arabic Premium Programmet er et dedikert nettstudium . Programmet er utviklet for individuelle elever som har studert arabisk i minst to år. Studentene kan starte når som helst og studere i eget tempo og i henhold til egen tidsplan. Ingen ekstra materialer er nødvendig.

ArabicOnline.Eu er det originale internasjonalt anerkjente kurset av arabisk som fremmedspråk . Støttet av Europakommisjonen og designet for europeiske og vestlige lærere.

Arabic Online er publisert av Pendragon Educational Publishers , et britisk-basert selskap som spesialiserer seg på utvikling av høykvalitets online språkkurs.

Viktige funksjoner - tre online-programmer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay
Åpen påmelding
Engelsk,Arabisk
Nettstudier
Les mer på norsk
Pendragon Educational Publishers

ArabicOnline.Eu er det originale internasjonalt anerkjente kurset av arabisk som fremmedspråk. Støttet av Europakommisjonen og designet for europeiske og vestlige lærere. ... [+]

ArabicOnline.Eu er det originale internasjonalt anerkjente kurset av arabisk som fremmedspråk . Støttet av Europakommisjonen og designet for europeiske og vestlige lærere.

Våre online arabiske kurs for nybegynnere til mellomprodukter har blitt designet for selvstudiert studie via internett. De har blitt utviklet med ledende akademikere og eksperter innen arabisk som fremmedspråk og er egnet for alle slags elever, uansett alder eller akademisk bakgrunn.

NøkkelegenskaperEttårig abonnement - gir god valuta for pengeneHelt interaktive kurs tilgjengelig på nettet når som helst via internettKursene bruker Modern Standard ArabicDesignet for selvstudium med fokus på kommunikasjon på arabisk i hverdagslige situasjonerOmfattende støttematerialer og nedlastingerEkstra fordeler som studieplaner, guide til å skrive arabisk, regneark... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay
Åpen påmelding
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk