close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Anvendt lingvistikk 2021 Europa

En av de beste måtene å videre karrieremål er å investere i høyere utdanning. Ved å ta kurs i sitt felt, elevene demonstrere engasjement for sine karrierer. Individuelle klasser kan gi verdifull kompetanse og avansert trening. I motsetning til innen lingvistikk, anvendt språkvitenskap tar sikte på å løse reelle språkbruk problemer. Den er opptatt av å bruke den kritiske studiet av spr… Les mer

En av de beste måtene å videre karrieremål er å investere i høyere utdanning. Ved å ta kurs i sitt felt, elevene demonstrere engasjement for sine karrierer. Individuelle klasser kan gi verdifull kompetanse og avansert trening.

I motsetning til innen lingvistikk, anvendt språkvitenskap tar sikte på å løse reelle språkbruk problemer. Den er opptatt av å bruke den kritiske studiet av språk for å vurdere literacies og situasjoner som gjelder for diskursanalyse.

Europa, en av verdens 's syv kontinenter, er vanligvis kjent som den vestligste halvøya Eurasia. Nest minste kontinent, med 10.180.000 (km2), området regroups 50 land.

Kurs På nett i Anvendt lingvistikk Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MA | Master | MSc
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Få en introduksjon til anvendt lingvistikk og hvordan lingvistikk brukes på en rekke felt - fra språkundervisning til jus.

Få en introduksjon til anvendt lingvistikk og hvordan lingvistikk brukes på en rekke felt - fra språkundervisning til jus. -
Kurs
Deltid
6 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre