$close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Anvendt datavitenskap 2021/2022

En kursbane kan begynne med generelle klasser som passer for personer som har et videregående diplom. Klassetid kan gå fra en måned til ett semester og være en del av et sertifikat eller studieprogram. Hva er et kurs i anvendt datavitenskap? Det er et studium som forbereder studentene på spesialiserte datamaskinbaserte karriere. En lavere eller høyere grad i anvendt datavitenskap begynner… Les mer

En kursbane kan begynne med generelle klasser som passer for personer som har et videregående diplom. Klassetid kan gå fra en måned til ett semester og være en del av et sertifikat eller studieprogram.

Hva er et kurs i anvendt datavitenskap? Det er et studium som forbereder studentene på spesialiserte datamaskinbaserte karriere. En lavere eller høyere grad i anvendt datavitenskap begynner ofte med grunnkurs i dataprogramvare, maskinvare og systemer. Bachelor-grad nivå kurs kan bruke teknikker og datavitenskap teorier for å forstå datastrukturer, system analyse og design og programvare engineering. Avanserte grader kan lære topp moderne datasystemarkitektur, datakommunikasjon og datakontroll.

Applied datavitenskap studenter får karriere-spesifikke ferdigheter som applikasjonsdesign, diskret matematikk og analytisk tenkning. Å ha et åpent sinn og en vilje til å nærme seg gamle problemer på en ny måte kan være effektiv i mange karriereveier.

Datamaskiner og teknologi er etterspurt på global basis. Så mye som utdanningsinstitusjoner varierer, så gjør kostnadene. Studentene bør kontakte deres valgskole for dagens pensumkrav og nøyaktig prising av innmelding og tilhørende avgifter.

Sysselsetting muligheter florerer for studenter å fullføre et kurs i anvendt datavitenskap. Store og små bedrifter trenger programmerere og databaseadministratorer. Dataspilldesignere og multimedieutviklere er blant de mer populære karriere på grunn av økte teknologiske evner. Spesialiseringer kan resultere i høyere lønninger og stillinger. Personer som søker avanserte grader, kan finne høy vekstjobb i medisinsk og ingeniørindustri som påvirker det globale samfunnet, inkludert genetikk, biologi, beregningsfysikk og finansiell modellering.

Arbeide fagfolk trenger fleksible planer og praktiske steder. Mange av dagens utdanningsinstitusjoner har tilpasset og kan tilby fjernundervisningsmoduler og campussteder for å møte disse kravene. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
FinTech School
San Fransisco, USA

Blockchain representerer en måte å overføre verdi, sikkert og uten sentral autoritet involvert. Det er uten tvil den viktigste teknologiske innovasjonen de siste to tiårene. F ... +

Blockchain representerer en måte å overføre verdi, sikkert og uten sentral autoritet involvert. Det er uten tvil den viktigste teknologiske innovasjonen de siste to tiårene. Fintech gjennom blockchain teknologi er klar til å forstyrre verden på en måte som vi ikke har sett siden innføringen av verdensomspennende nettet. -
Kurs
Deltid
Engelsk
Nettstudier
 
Preply
Brookline, USA

Bruk søkefiltrene til å finne private Java-veiledere, i henhold til budsjett og behov. Vokse raskere med Preply veiledere, følg din individuelle sti.

Bruk søkefiltrene til å finne private Java-veiledere, i henhold til budsjett og behov. Vokse raskere med Preply veiledere, følg din individuelle sti. -
Kurs
Deltid
Engelsk
Nettstudier
 
Preply
Brookline, USA

Bruk søkefiltrene til å finne private Python-veiledere, i henhold til budsjett og behov. Vokse raskere med Preply veiledere, følg din individuelle sti.

Bruk søkefiltrene til å finne private Python-veiledere, i henhold til budsjett og behov. Vokse raskere med Preply veiledere, følg din individuelle sti. -
Kurs
Deltid
Engelsk
Nettstudier