$close

Filtre

Se resultater

På nett Kurs i Algoritmer 2021/2022

Et kurs er vanligvis en enkelt klasse på et bestemt emne som hjelper en student å få nødvendig kunnskap om et emne, forfølge en personlig interesse eller skape en profesjonell ferdighet. Kurs er ofte verdsatt for deres allsidighet i dagens komplekse samfunn. Hva er et kurs i algoritmer? Kurs i algoritmer kan hjelpe elevene til å forbedre sine analytiske resonnementer og programmeringsferdi… Les mer

Et kurs er vanligvis en enkelt klasse på et bestemt emne som hjelper en student å få nødvendig kunnskap om et emne, forfølge en personlig interesse eller skape en profesjonell ferdighet. Kurs er ofte verdsatt for deres allsidighet i dagens komplekse samfunn.

Hva er et kurs i algoritmer? Kurs i algoritmer kan hjelpe elevene til å forbedre sine analytiske resonnementer og programmeringsferdigheter. Enkelt sagt, en algoritme er en prosess som gjør det mulig for en datamaskin å fullføre en oppgave. Mange algoritmkurser fokuserer på dataprogrammering, dataprofilering og organisering. En lærer med et analytisk sinn og et ønske om å lære mer om komplekse datasystemer kan nyte og dra nytte av å studere algoritmer.

Studenter som studerer algoritmer kan få en rekke respekterte livsferdigheter. Kanskje kan det å studere komplekse datamønstre skarpere problemløsende ferdigheter. I tillegg kan applikasjonsbygging og datastrukturer utvikle høyt ansett teknikkompetanse.

Avhengig av skole og plassering varierer kurs i algoritmer i pris. Gjennomsnittlig student kan estimere at full algoritmer programmer vil trolig ta noen år å fullføre.

Når kurskrav er fullført, kan en lærer som har studert algoritmer, være klar til å søke etter sysselsetting på en rekke områder. Først og fremst kan en utdannet lete etter sysselsetting i datateknologifeltet og bruke hans eller hennes lærte ferdigheter til å utvikle programvare og applikasjoner. I tillegg kan dataanalyse være gunstig i andre tekniske felt, som engineering, programdesign og matematikk. Vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikkjobber, også kjent som "STEM" jobber, er i høy etterspørsel i dagens globale økonomi. Fullføre kurs i algoritme studier kan bidra til å drive en student til høyere karriere og lønn nivåer.

For mer informasjon, vennligst besøk kursoppføringssiden og fyll ut skjemaet for nettsiden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Saïd Business School, University of Oxford
Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Oxford Algorithmic Trading Program har som mål å gi deltakerne en omfattende oversikt og forståelse av reglene som driver vellykkede algoritmiske handelsstrategier. Programmet ... +

Oxford Algorithmic Trading Program har som mål å gi deltakerne en omfattende oversikt og forståelse av reglene som driver vellykkede algoritmiske handelsstrategier. Programmet ledes av Nir Vulkan, førsteamanuensis i bedriftsøkonomi ved Oxford Saïd, en ledende myndighet innen anvendt forskning og undervisning om hedgefond. Programmet har også en rekke gjesteeksperter som leder den systematiske handelsnæringen. -
Kurs
Deltid
6 uker
Engelsk
Nettstudier