Read the Official Description

Global diplomati: De forente nasjoner i verden

Kurset gir en velforsket og bred primer til FN-systemet. Består av en introduksjon til den komplekse FN-familien og dens historie, samt en rekke "øyeblikksbilder" av viktige FN-funksjoner, som brukes til å utforske viktige FN-temaer og hjelpe elevene til å utvikle viktige analyse-, kommunikasjons- og politikkbaserte ferdigheter.

Kurset er rettet mot folk som er interessert i å lære mer om FN-systemet, forutsatt et interessepunkt, men ingen nødvendig forkunnskap, samtidig som det tilbyr tilstrekkelig oppdatert forskning og nye kritiske perspektiver at det også vil være interessant for folk med mer kompetanse eller faglig kjennskap til emnet også.

Hovedmålet med kurset er å gi denne omfattende introduksjonen i en selvstendig, men grundig form, sammen med de viktige praktiske ferdighetene som er nødvendige for å forstå og diskutere FNs saker og potensielt legge grunnlaget for et større engasjement i fremtiden - enten i det sivile samfunn eller i videre studier.

Når har jeg tilgang til forelesningene og oppdragene?

Når du har registrert deg for et sertifikat, har du tilgang til alle videoer, spørrekonkurranser og programmeringsoppgaver (hvis aktuelt). Peer review oppdrag kan bare sendes inn og vurderes når økten har begynt. Hvis du velger å utforske kurset uten å kjøpe, kan du ikke få tilgang til visse oppgaver.

Hva om jeg trenger ekstra tid for å fullføre kurset?

Ikke et problem - kursplaner er fleksible, og kursavgift betalinger gir 180 dager full kursaksess og sertifikatberettigelse. Selvfaglige kurs har foreslått frister, men du vil ikke bli straffet for manglende frister så lenge du tjener ditt sertifikat innen 180 dager. Kursbaserte kurs kan kreve at du møter frister for å holde deg på sporet; men hvis du faller bak, kan du bytte til en senere økt, og alt arbeid du har fullført, overføres til deg.

Hva får jeg hvis jeg betaler for dette kurset?

Hvis du betaler for dette kurset, får du tilgang til alle funksjonene og innholdet du trenger for å få et kursbevis. Hvis du er ferdig med kurset, vil ditt elektroniske sertifikat bli lagt til siden din - siden kan du skrive ut sertifikatet eller legge det til din LinkedIn-profil. Merk at kursbeviset ikke representerer offisiell akademisk kreditt fra partnerinstitusjonen som tilbyr kurset.

Program taught in:
Engelsk

See 22 more programs offered by SOAS University of London »

Last updated June 18, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
April 2019
Aug. 2019
Duration
6 uker
Deltid
Pris
Free
Du kan dra nytte av en GRATIS Massive Open Online Course (MOOC) ved SOAS University of London .
Deadline
Mars 31, 2019
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
April 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2019
Application deadline
Mars 31, 2019
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

April 2019

Location
Application deadline
Mars 31, 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019