Den nettbaserte kortfattede kurset i Brewing Technology vil gi studentene omfattende kunnskap om brygeprosessen, dynamikken i bryggerioperasjoner og problemer som påvirker næringen. I løpet av dette kurset vil studentene få et nivå av industriell kunnskap som vil være til nytte for dem på et hvilket som helst ansvarsområde i bryggeriet, som dekker alle emner som er kritiske for vellykkede bryggerivirksomheter, uansett hvilken størrelse.

Den konkrete kurset dekker et lignende emneområde som de som presenteres i våre avanserte nivåprogrammer, men i en dybde som tillater de med en moderat forståelse av brygging av vitenskap og teknologi for å delta i kurset.

Dette er et ideelt kurs for de som vurderer inngangen til bryggeriet, samt de som driver bredere kunnskaper om virksomheten for å forbedre sine ferdigheter og fremskritt i deres bryggerier. Kortfattet kurs i Brewing Technology tilbyr også den beste måten å forberede på våre avanserte nivåer hvis du bestemmer deg for å ta dem på et senere tidspunkt.

Opptakskrav

Alle studenter som søker om et program, en modul eller et kurs må ha lovlig alder for alkohol.

Forkunnskap om bryggeprosessens grunnleggende gjennom enten homebrewing (1 år) eller tidligere har fullført Executive Overview of Brewing Process kurset er nødvendig.

Sertifikat

Ved vellykket passering av dette kurset, vil studentene motta kortfattet kurs i Brewing Technology- sertifikat.

Datamaskin / Systemkrav

Ingen spesiell programvare kreves for å kjøre kursinnholdet ditt som det kjører under vanlige nettlesere (Internet Explorer, Firefox, Safari). Våre kurs kjører på PC og Mac-formater. Hvis du bruker en datamaskin utstedt av firmaet ditt, må du kanskje ha sikkerhetsinnstillinger justert for å gi tilgang til kursmaterialet.

Tabletter og telefoner som iPad, iPhone og tilsvarende enheter støttes for øyeblikket ikke på grunn av deres inkompatibilitet med Adobe Flash-pluginet som kreves for å få tilgang til / samhandle med hovedkomponenter av kursene.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra Siebel Institute of Technology »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
3 måneder
Heltid studier
Pris
3,875 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato