Kurs i kosmetikk: Produksjon av kosmetikk med naturlige råvarer og medisinske planter

Generelt

Programbeskrivelse

I dag er vi blitt stadig mer skeptiske overfor kosmetiske produkter vi bruker og kjemikaliene vi eksponerer oss for. Siden floraens biologiske mangfold (eller biologisk mangfold) på jorden er enorm, kan et stort antall av disse aromatiske og medisinske plantene brukes til kosmetiske formål.

Folk har brukt naturlige produkter siden begynnelsen av menneskets historie. Først på slutten av 1800-tallet har vi imidlertid begynt å vite noe om kjemi av noen av disse produktene. Med vår økende kunnskap om kjemi og beslektede fag har vi begynt å kopiere noen av de naturlige kjemikaliene og samtidig gjøre endringer i disse stoffene, eller noen ganger produsere helt nye.

I løpet av det siste tiåret har det vært økende interesse for bruk av naturlige produkter, spesielt i matvarer, kosmetikk og komplementær medisin, spesielt etter at Helsedirektoratet for kosttilskudd (DSHEA) ble gjennomført i 1994 . Det håpes at dette programmet vil fungere som en nyttig og nyttig referanse til tekniske og ikke-tekniske medlemmer av kosmetikkindustrien, til lærere og studenter i tilsvarende vitenskap og relaterte felt, og til allmennheten som vil vite mer om naturlige ingredienser i kosmetiske vitenskap.

Deltaker Profile

Videregående opplæring og fagfolk med relevante interesser og arbeidserfaring og allmennheten som ønsker å vite mer om naturlige ingredienser i kosmetikk. Det skal bemerkes at programmet krever grunnleggende kjemi kunnskap.

Godkjennelsen eller avvisningen av søknaden blir formidlet til de potensielle søkerne individuelt via e-post.

Programmets mål

Formålet med programmet er å informere deltakeren om de aromatiske og medisinske plantene og hvordan disse kan brukes til fremstilling av kosmetiske produkter. Deltakeren kommer i kontakt med den fantastiske verden av kosmetikk.

Kosmetologi er vitenskapen som omhandler kosmetiske produkter, kosmetisk forskning og deres applikasjoner. Noen av spørsmålene som er tatt opp her: Hva er et kosmetisk produkt, hva er betingelsene for en slik formulering, hvordan er det forskjellig fra et legemiddel.

I sammenheng med dette programmet lærer deltakerne at fra og med gamle tider kan mennesker enkelt og økonomisk produsere naturlig kosmetikk til velvære og pleie av ansiktet og kroppen, ved hjelp av hovedsakelig naturlige råvarer.

Gjennom modulene i programmet lærer deltakerne om materialene og utstyret for en vellykket og sikker framstilling av kosmetikk.

Deltakere blir kjent med de endemiske aromatiske og medisinske planter i Hellas, så vel som med noen brukte planter og essensielle oljer. Dybdeanalyse av aromaterapi og bruk av essensielle oljer er også tilgjengelig.

Gjennom modulene i programmet lærer studenten hvordan man får essensielle oljer, de viktigste aromatiske urter, deres fordelaktige egenskaper, samt hvordan man kan dyrke urter.

En omfattende referanse er gjort til hvordan vi kan trekke ut alle de fordelaktige ingrediensene fra aromatiske og medisinske planter, og hvordan vi kan inkorporere disse ingrediensene i kosmetiske produkter.

Dermed inneholder det pedagogiske materialet, bortsett fra den teoretiske kunnskapen og definisjonene, også testet oppskrifter og trinnvise instruksjoner om hvordan du forbereder kosmetikk ved hjelp av disse naturlige ingrediensene (såper, ansikts- og kroppskrem, sjampo og dusjgeler, spesielle oljer etc).

Programmet er rettet mot høyere utdannede akademikere, som biologer, agronomer, leger, farmasøyter, fysikere, kjemikere, estetikere, fysioterapeuter, diettister, ernæringsfysiologer og andre fagpersoner fra tilknyttede disipliner med yrkeserfaring og for allmennheten som vil vite mer om naturlige ingredienser i kosmetisk vitenskap.

Sist oppdatert des. 2017

Om skolen

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, ... Les mer

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, provides distance education programmes that link theoretical and academic knowledge to the practical and applied skills required in their respective professional fields. Minimér