Kurs i design og optimalisering av null energiforbruk bygninger

Generelt

Programbeskrivelse

Dette nettbaserte kurset er resultatet av samarbeidet fra Universitetet i Athen med Den internasjonale union av arkitekter - ARES Int. WP og er grunnlaget for fjernundervisning med utgangspunkt i det pedagogiske systemet for e-læringsprogram for senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen (UOA). Kursavgiftene for de 25 første søkerne vil være 700 euro.

Hensikten med hele modulen er yrkesopplæring og utdanning hovedsakelig for arkitekter og andre relaterte spesialiseringer som sivilingeniører og / eller andre ingeniører som arbeider med spørsmål om planlegging, evaluering og optimalisering for bygninger med null energi av positiv energibalanse.

Nåværende kurs er inkludert i Miljø - Arkitektur kategori av våre online kurs og det går via en brukervennlig pedagogisk plattform.

Når deltaker fullfører alle enhetene vellykket, mottar han / hun et sertifikat for spesialisert opplæring (UoA-UIA).

Det foreslåtte CPD Professional Development and Training-programmet vil bli gjennomført i samarbeid med UIA CPD-programmet og UIA-arbeidsprogrammet ARES [Architecture & Renewable Energy Sources].

Deltakerprofil

Hensikten med hele modulen er yrkesopplæring og utdanning hovedsakelig for arkitekter og andre relaterte spesialiseringer som sivilingeniører og / eller andre ingeniører som arbeider med spørsmål om planlegging, evaluering og optimalisering for bygninger med null energi av positiv energibalanse.

Programmål

Det er velkjent at ved utgangen av dette tiåret skal alle nye bygninger i Europa og i andre deler av den utviklede verden ha nesten null energiforbruk.

Siden oppnåelsen av slik planlegging er knyttet til svært viktige tekniske og økonomiske problemer som må tas opp under konstruksjon og bygging av bygninger, er det et økt behov for automatisk rask og effektiv opplæring av alle involverte ingeniører og forskere på de relaterte feltene.

Det profesjonelle utviklingsprogrammet, opplæring og utdanning vil fokusere på følgende:

Teknologi av skallbygning, teknologi for ekstraoppvarming og klimaanlegg, avansert teknologi med teknisk og naturlig belysning, teknologi for å forbedre innekvaliteten, tekniske og naturlige ventilasjonssystemer, teknikker og teknologier for å forbedre bygningens mikroklima, fornybare energisystemer for bygninger og bosetninger, avanserte automatiske styringssystemer for bygninger, økonomiske optimaliseringsmetoder, beregningsprogrammer og energiforbruk og miljøkvalitet av bygninger, lovgivning og beste styringspraksis, presentasjon av relevant praksis og eksisterende bygninger.

Opplæringsmodulen lærer kjente arkitekter, forskere og ingeniører fra hele verden med avansert erfaring i de aktuelle problemene og vil bli indikert både av UIA og fra EKPA.

Alle treningsmodulene vil være på engelsk.

På grunn av programmets kvalitetsnivå tilbys økonomisk støtte til studenter fra utviklingsland.

Rabattbeløpet vil bli fastsatt av komiteen som vil vurdere søknadene.

Sist oppdatert des. 2017

Om skolen

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, ... Les mer

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, provides distance education programmes that link theoretical and academic knowledge to the practical and applied skills required in their respective professional fields. Minimér