Kurs i byen: En reiserute fra klassisk fortid til fremtid

Generelt

Programbeskrivelse

En reiserute fra klassisk fortid til fremtid

Klassisk Hellas anses å være den innflytelsesrike kulturen som er knyttet til grunnlaget for den moderne vestlige kulturen og står som underbygningen av den vestlige sivilisasjonen. Et stort antall ideer og praksis som ble utviklet og utarbeidet i klassisk tid, fortsetter å spille en viktig rolle i det moderne liv. Vaser, skulpturer, skriftlige kilder og andre arkeologiske funn var den ultimate kilden som ga alle stadier av livet sitt og en fullstendig detaljert beskrivelse av den gamle greske borgeren, og det synes å være bare en av mange grunner for å finne den gamle greske kulturen så fortryllende.

Dette nettkurset tar sikte på å informere deltakerne om den klassiske sivilisasjonens kjerne, som er grunnlaget for den vestlige kulturen, gjennom monumenter ved å introdusere ideene om den ideelle borger, demokrati og filosofisk tanke som reflektert teoretisk og praktisk i gammel gresk religion.

Gjennom kurset kan deltakerne gjøre seg kjent med utviklingen og strukturen i det gamle greske livet i sammenhengende enheter, nemlig bystaten, med demokratiets fødsel og hvordan det ble brukt på det eksisterende regime og til slutt med etableringen av klassisk sivilisasjon . Alt ovenfor vil bli analysert nærmere og detaljert i denne online kursdelen av kategorien Arts and Culture. Etter å ha fullført leksjonene, vil deltakerne få et treningsbevis.

Deltaker Profile

Dette programmet er adressert til alle med interesse for arkeologi og spesielt i dannelsen av den gamle greske bystaten.

Programmets mål

Hvor moderne er vår fortid? Hva var den gamle greske bystaten og hva er dens arv? Hvor ble demokratiet født? Er gamle greske myter eventyr eller er det et sannhetskorn i dem? Hvorfor resonerte teater så mye med folk, og gjør det fortsatt? Hvor er de beste stedene i Hellas for å bli kjent med karakteren og ånden til en gammel sivilisasjon?

Programmet "En reiserute fra klassisk fortid til fremtid: byen" tar sikte på å introdusere, gjennom de store greske monumentene, utviklingen og strukturen av det gamle greske livet i sammenhengende enheter, nemlig bystaten, utviklingen av demokrati i teorien og i praksis og opprettelse av klassisk sivilisasjon. Det analyserer også gammel gresk religion, som spilte en stor rolle i hverdagen.

Sist oppdatert des. 2017

Om skolen

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, ... Les mer

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, provides distance education programmes that link theoretical and academic knowledge to the practical and applied skills required in their respective professional fields. Minimér