Klinisk dyremønster (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Dette programmet gir en fleksibel forskerstudie designet for å spesifikt møte etterspørselen etter online klinisk dyreadferdslære innen et støttet læringsmiljø. Programmet vil benytte en evidensbasert tilnærming for å undersøke de mulige motivasjonene, ledelses- og behandlingsmulighetene for unormal og / eller problemadferd som ofte uttrykkes av følgesvenn som lever i et hjemlig miljø.

Emnet innebærer en tverrfaglig tilnærming, som bygger på kunnskap og teknikker fra feltene psykologi, etologi, neurobiologi, farmakologi og veterinærvitenskap. Dette programmet vil inneholde undervisning og læring som er rettet mot din faglige forberedelse for en profesjonell karriere som arbeider med følgesvenner i en rekke innstillinger, inkludert klinisk dyreadferdstilsyn.

Online læring

Vår online læringsteknologi er fullt interaktiv, prisvinnende og lar deg kommunisere med våre høyt kvalifiserte undervisere fra ditt eget hjem eller din egen arbeidsplass.

Våre nettstudenter har ikke bare tilgang til Edinburghs utmerkede ressurser, men blir også en del av et støttende nettbasert samfunn, som samler studenter og veiledere fra hele verden.

Programstruktur

Dette MSc-programmet er modulært i struktur, og tilbyr en fleksibel student-sentrert tilnærming til valg av kurs som studeres. Du må fullføre et tilstrekkelig antall studiepoeng for å oppnå følgende priser:

 • Postgraduate Certificate: 60 studiepoeng
 • Postgraduate Diploma: 120 studiepoeng
 • Master of Science: 180 studiepoeng

Du kan gjennomføre dette programmet ved den periodiske studien (fleksibel progresjonsrute), og tilveiebringe studiepoeng innen følgende maksimale tidsgrenser:

 • Postgraduate Certificate: 12-24 måneder
 • Diplom: 24-48 måneder
 • Master of Science: 36-72 måneder (dette inkluderer maksimalt 12 måneder fra starten av avhandlingen til ferdigstillelse)

År 1: Sertifikatkurs

Du vil studere Prinsipper for anvendt dyrs adferd og klinisk dyremønster sammen med enten Anthrozoology (anbefalt for de som fortsetter å Diploma / MSc) eller ett av to andre valgfrie kurs.

År 2: Diplomkurs

Du vil studere Klinisk dyreadferd i praksis sammen med to valgfrie kurs fra et valg på 4.

År 3: Mestere

Avhandlingselementet i programmet vil tillate videreutvikling av vitenskapelige ferdigheter og kan ta form av et kort forskningsprosjekt, case-studier relatert til relevant yrkeserfaring eller en utvidet litteraturvurdering.

Postgraduate Professional Development

Postgraduate Professional Development (PPD) er rettet mot å arbeide fagfolk som ønsker å fremme sin kunnskap gjennom en postgraduate-nivå kurs (er), uten tid eller økonomisk engasjement for en full Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate.

Du kan ta maksimalt 50 studiepoeng verdt kurs over to år gjennom vår PPD-ordningen. Disse resulterte i en akademisk kreditt på Universitetet i Edinburgh. Alternativt, etter ett år å ta kurs, kan du velge å overføre studiepoeng og fortsette å studere mot en høyere pris på et Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program. Selv om PPD-kurs har ulike startdatoer i løpet av et år, kan du bare starte en Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate Program i september måned. Eventuell tid brukt til å studere PPD vil bli trukket fra hvor mye tid du vil ha igjen for å fullføre et Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program.

Læringsutbytte

Ved siden av faginnholdet vil programmet også muliggjøre oppkjøp av en rekke overførbare ferdigheter, for eksempel datakompetanse, rapportskriving, presentasjon av online og tid og prosjektledelse.

Du vil kunne:

 • vurdere hvordan en vitenskapelig forståelse av hvordan biologi og normal artsspesifikk oppførsel kan brukes i håndtering av problematisk og / eller unormal oppførsel i en rekke dyrearter
 • utvikle en grundig forståelse av metodene og tilnærmingene som brukes til styring og behandling av vanlig problematisk oppførsel hos følgesvenner
 • få en forståelse av det vitenskapelige grunnlaget for en rekke hjelpemidler som brukes i håndtering av problemadferd, inkludert adferdsterapi, psykofarmakologi og pheromonoterapi

Karrieremuligheter

Studentene forventes å finne arbeid innen animalsk oppførsel og velferd, samt å jobbe i utdanning, eller som rådgivere med frivillige organisasjoner og myndigheter.

Inntakskrav

En britisk 2: 1 æresgrad, eller sin internasjonale tilsvarende, med en biologisk bakgrunn, for eksempel en grad i veterinærmedisin / vitenskap, biovitenskap, zoologi, psykologi eller dyrevitenskap.

Vi kan vurdere søkere med grader i andre fagområder hvis du har minst fem års påviselig erfaring med å jobbe med følgesvenner i en relevant kapasitet. Vennligst kontakt oss for å sjekke før du søker. Du kan bli tatt opp til profesjonell utvikling eller sertifikatnivå, i stedet for den fulle MSc i første omgang.

Engelskspråklige krav

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter", avsnittene "Aktivere ferdigheter" er ikke vurdert)
 • CAE og CPE: totalt 176 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE II med forskjeller i alle fire komponenter

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Stipend og finansiering

Storbritannias statsborgere, de med bosatte status, og noen EU-statsborgere som ikke er bosatt i Storbritannia, kan få et forskerlån til avgifter - og i enkelte tilfeller levekostnader.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Minimér