Om Wiki

Hovedreferansen i bygningsinformasjon er basert på domenet til de ledende BIM-verktøyene i markedet for informasjonsstyring og dokumentasjon gjennom hele prosjektets livssyklus. I tillegg er ferdighetene til modellering, koordinering, interoperabilitet, implementering og styring av BIM-metodikken i store, mellomstore og små byggeprosjekter oppkjøpt.

Sikkerhet, fart, kriterier og lønnsomhet av prosjekter.

Spesialiseringen i BIM er online og fokusert på portugisiske høyttalere i alle deler av verden, og gir dermed utveksling av erfaringer og nettverk mellom lærere og fagfolk på nasjonalt og internasjonalt nivå. I tillegg tillater e-læringmetoden studentene å ta kurset med større fleksibilitet og til å justere opplæringen til deres personlige rutinemessige og profesjonelle liv.

Karriereprojeksjon

Effektiviteten til BIM-metoden, sammen med AECO-sektorens konkurranseevne, øker etterspørselen etter fagfolk med teknologiske kvalifikasjoner og evnen til å jobbe på tverrfaglig og samarbeidsmessig måte. Derfor er profilen til BIM Manager nødvendig og verdsatt i bransjen.

Utviklingen av studenten under Master er økende og gradvis, noe som gir mulighet til å nå profilene til BIM Specialist, BIM-koordinator, BIM Expert og BIM Manager. Etter ferdigstillelse når elevene nye høyder i karrieren.

  • 78% Studenter ansatt i AECO-sektoren
  • 23% Økning i lønn
  • 36% Flere faglige muligheter
  • 96% Studentene vil anbefale

Faglig innhold

BLOCK 1: BIM Spesialist

BLOCK 2: BIM Expert

BLOCK 3: BIM Management

BLOCK 4: BIM Implementering

BLOCK 5: Spesifikke applikasjoner

Sak av suksess

Leonardo Acquarone er arkitekt og urbanist. BIM Manager uteksaminert fra 1. utgave av International Master BIM Manager of Zigurat. Han startet sin karriere med ephemeral kjøpesenter arkitektur prosjekter og i dag er han BIM Manager på AECOM.

Dette er bare en av flere suksesshistorier blant Zigurat-studentene. Mange av våre studenter begynner å jobbe i internasjonalt anerkjente selskaper i AECO-sektoren.

Vår unike læringsmetode

Siden begynnelsen har Zigurat gitt opplæring / spesialiseringer som knytter faglig kunnskap til faglige krav. Av denne grunn er det sammen med innflytelsesrike og respekterte bransjeorganisasjoner og fagfolk for å gi en fordybende opplevelse i AECO-bransjen.

  • Ekte prosjekter som endrer verden
  • Veiledning for handling eller '' learning by doing ''
  • Bruk og innvirkning av teknologi i sivilingeniør og arkitektur
  • Samarbeid mellom jevnaldrende
Program undervist i:
Portugisisk

Se 5 flere kurs fra Zigurat Global Institute of Technology »

Sist oppdatert July 7, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
1 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist