Read the Official Description

Velkommen

Den Cesine MBA i internasjonal markedsføring Det er et internasjonalt orientert spesialisering innen reklame, PR og markedsføring programmet. Studentene vil få et solid fundament i ledelsen av kommunikasjon og global markedsføring, gi dem en tverrfaglig faglig profil som spesialiserer seg på segmentering av produkter eller tjenester, og kunnskap om de beste teknikker for internasjonal markedsundersøkelser.

Student Profile

Kommunikasjon, forhandling og ledelse er noen av de viktigste ferdigheter ervervet gjennom hele programmet, selv om de er spesielt rettet mot internasjonal sammenheng, med hovedvekt på de asiatiske markedene. Virksomheten kommunikasjon har opphørt å være lokal for å åpne en global verden, krever derfor i stand til å håndtere informasjon fagfolk over hele verden.

Mål

Målene for MBA International Marketing fokusere på å oppnå en solid og spesifikk trening i institusjonsprotokoll for internasjonale sammenhenger. The International Marketing MBA student vil få kunnskap om internasjonal lovgivning om markedsføring og reklame, business kommunikasjon, IKT, språk, etc.

Internasjonal erfaring

Programmet omfatter eventuelt en modul av internasjonalisering i USA, for å lære om feltet ytelsen til medieselskaper og amerikansk markedsføring. Det er en ni-dagers scenen i New York for å besøke amerikanske selskaper og massekommunikasjon. Turen inkluderer også besøk til de spanske myndighetene i området, samt seminarer og andre kulturaktiviteter.

Program taught in:
Spansk
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
3,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato