Les den offisielle beskrivelsen

Kurs detaljer er nedenfor, men her er en flott mulighet til å prøve før du kjøper!

eBSI Export Academy er glade for å kunngjøre lanseringen av vår gratis sertifikat program "Innføring i internasjonal handel og eBusiness" som er et kort program med kurs utviklet for å gi et grunnlag kunnskap om de grunnleggende om eksport og forberede deltakerne for videre studier innen eBSI Export Academy mer avanserte programmer.

Cert bilde

Programmet dekker følgende - Introduksjon til Eksportere - Introduksjon til International Trade - Internasjonale Betalingsmetoder - Introduksjon til eBusiness og Internet Marketing Du kan registrere deg for Introduksjon til International Trade & eBusiness program på eBSI Course Registrering Side og programmet er utviklet for at du skal kunne fullføre det over en helg hvis du ønsker det.

Ved gjennomføring av dette programmet vil du bli belønnet med et sertifikat for ferdigstillelse som du kan laste ned og skrive ut for dine poster og CV.

International Trade Specialist Akkreditering Course Omtale: International Trade Specialist Akkreditering er en distanse e-læringsprogram som gjør det mulig for studentene å oppnå praktiske internasjonal handel ferdigheter og kunnskap som fører til et akkreditert sertifisering fra en av de beste resultater eksporterende land i verden. ITS-programmet gir følgende viktige fordeler:

  • ITS deltakerne få en grundig fundament i kjerneområdene for internasjonal handel
  • Sine kandidater kan bruke betegnelsen "ITS" i profesjonelle Korrespondanse
  • Deltakerne kan nettverk og samhandle elektronisk med fagfolk fra beslektede sektorer og ekspert lærings guider som resulterer i en sammenslåing av praktisk erfaring gjennom Online Campus læringsfellesskap
  • ITS fjernundervisning gjør det mulig for deltakerne å studere i sitt eget tempo, og i sin egen tid
  • Akkreditert av Institute of Export UK

Send oss ​​en forespørsel og vi vil gi deg fri tilgang til denne første delemnet å prøve før du kjøper!

Denne svært praktisk avstand e-læringskurset dekker alle de grunnleggende områder av International Trade nødvendig for folk som jobber i daglige spørsmål som dokument forberedelse, transport, lager, fortolling, pakking, INCOTERMS 2010, remburser, Dokumentar Samlinger, Trade Finance , eBusiness og mye mer.

Som en ITS Deltaker, kan du få praktiske råd om dine egne arbeidsrelaterte problemer fra andre deltakere og nyutdannede samt et økende antall internasjonale handel og finans konsulenter som bidrar deres kompetanse over vår Online Campus.

Nyutdannede av International Trade Specialist Akkrediteringsprogram er utstyrt med nøkkelen kunnskap og kompetanse til å arbeide i den krevende verden av International Trade.

HVEM ER SELVFØLGELIG ment for?

Dette programmet er perfekt for ansatte i SMB som er nye til å eksportere så vel som erfarne eksporterende bedrifter fordi det vil gi vellykkede kandidater med en grundig innføring i de sentrale områdene av internasjonal handel. Tidligere deltakere har inkludert fagfolk fra banker, handelsbedrifter, rederier, produsenter, tjenesteleverandører og multinasjonale. Bare sett, vil dette programmet komme alle de som arbeider eller ønsker å arbeide i den spennende, men krevende, område for internasjonal handel.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra eBSI Export Academy »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
3 - 10 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato