Innovasjonsledelse online mba

Alliant International Univeristy School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Innovasjonsledelse online mba

Alliant International Univeristy School of Management

Innovasjonsledelse Online MBA

Online MBA Konsentrasjoner: Innovasjonsledelse

Mange bedrifter trenger ledere og ledere som kan søke strategiske retningen til utvikling av nye produkter eller prosesser på en måte som opprettholder innovasjon. Mens Online MBA ved Alliant kan forberede deg til å gi den støtte som innovative næringer trenger fra ledelse, tilbyr Innovation Management konsentrasjonen ytterligere spesialisert kunnskap som kan hjelpe deg å virkelig utmerke seg i dette feltet.

Denne konsentrasjonen utforsker prosesser og verktøy som hjelper deg å samarbeide produktivt med forskere, ingeniører og enkeltpersoner i andre kreative yrker. Du vil også gjelde innovative teknikker til andre forretningsprosesser og prosedyrer for å fremme hele selskapet kreativitet og nytenkning.

Hva du kan gjøre med denne Konsentrasjon

Etter eksamen fra Online MBA med en konsentrasjon i Innovation Management, vil du være forberedt på å ta på seg roller i mange næringer, blant annet:

 • Forskning selskaper
 • Engineering selskaper
 • Forretningsutvikling organisasjoner
 • Markedsføring organisasjoner
 • Helsepersonell produktselskaper
 • produksjon

Kurs i denne konsentrasjonen

 • Tilnærminger til administrerende Innovasjon og kreativitet
 • entreprenørskap
 • Project Management Seminar
 • Organisatoriske endringer og utvikling

Inntakskrav - Alliant School of Management MBA

Opptak til Online MBA ved Alliant Høyskolen BI foregår seks ganger i året. Vi tar imot søknader fra bachelor-grad akademikere som deltok regionalt akkrediterte amerikanske universiteter eller internasjonal tilsvarende. Hvis din lavere grad var i en disiplin som ikke er relatert til virksomheten eller ledelse, kan du bli pålagt å ta ekstra grunnkurs før du begynner MBA-program.

Vi krever ikke at søkere til å ta Graduate Management Admissions Test (GMAT) før du bruker på School of Management, men vi vil vurdere score hvis du har tatt testen. Kandidater som ikke leverer en GMAT score må foreta et intervju med vår innleggelser ansatte. I tillegg søkere med en kumulativ lavere GPA under 2,75 vil trolig kreve avdelings godkjenning for aksept.

Krav og søknad materialer

Degree: En fireårig Baccalaureate grad eller tilsvarende fra en akkreditert universitet. Vi krever et minimum GPA på 2,75. Studenter med lavere gpas kan vurderes individuelt, basert på deres arbeidserfaring, profesjonelle sertifiseringer, etc.

Essay: En personlig uttalelse, basert rundt følgende emner (ikke overstige mer enn 250 ord per emne):

 • Beskriv en av dine faglige prestasjoner og hvordan det påvirket selskapet du jobber for;
 • Beskriv en krevende profesjonell situasjon, hvordan du håndtert det og hva du skulle ønske du ville ha gjort annerledes;
 • Hva er dine post-graduate school mål? Hvordan vil en høyere grad hjelpe deg å oppnå disse målene?

Cv: Oppdatert CV.

Engelskkunnskaper (International Students Only): Engelskkunnskaper må påvises av søkere som ikke tidligere er utdannet i engelsk. Minimum TOEFL score på 550 papir / 213 PC / 80 internett eller tilsvarende.

Etter all dokumentasjon er gjennomgått, vil MBA-programmet regissøren vurdere din søknad om aksept. Vedtak i programdirektør er endelige.

Bli en del av Alliant Legacy of Success

Siden 1952 har den Alliant School of Management MBA-programmet vært å skape ledere og innovatører forretningsbehov. Finn ut hvordan du kan fremme karrieren din med vår Online MBA. Kontakt oss i dag.

Alliant er et privat universitet akkreditert av Western Association of skoler og høyskoler (WASC). Vi er en lik mulighet arbeidsgiver og pedagog.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - San Diego, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen