Innkjøps kvalifikasjoner (sertifikat og diplom)

Generelt

Programbeskrivelse

Kurs detaljer er nedenfor, men her er en flott mulighet til å prøve før du kjøper!

eBSI Export Academy er glade for å kunngjøre lanseringen av vår gratis sertifikat program "Innføring i internasjonal handel og eBusiness" som er et kort program med kurs utviklet for å gi et grunnlag kunnskap om de grunnleggende om eksport og forberede deltakerne for videre studier innen eBSI Export Academy mer avanserte programmer.

Cert bilde

Programmet dekker følgende - Introduksjon til Eksportere - Introduksjon til International Trade - Internasjonale Betalingsmetoder - Introduksjon til eBusiness og Internet Marketing Du kan registrere deg for Introduksjon til International Trade & eBusiness program på eBSI Course Registrering Side og programmet er utviklet for at du skal kunne fullføre det over en helg hvis du ønsker det.

Ved gjennomføring av dette programmet vil du bli belønnet med et sertifikat for ferdigstillelse som du kan laste ned og skrive ut for dine poster og CV.

IOSCM Innkjøp Kvalifikasjoner info Den IoSCM Innkjøp kvalifisering er tilgjengelig for alle som ønsker å etablere sin karriere i forsyningskjeden feltet samt de som allerede har fått betydelig erfaring i bransjen.

Enten du er ute etter å utvikle nøkkel kunnskap i virksomheten og ledelse, innkjøp prosesser eller operative ledelse, vil denne kvalifiseringen sikre elevene kan identifisere viktige eksterne faktorer og tilpasse sin strategi deretter til innkjøp syklus og organisatorisk sammenheng.

Alle IoSCM kvalifikasjoner er anerkjent og godkjent av de høyeste britiske regjeringens utdanningsorganer og levert i tråd med britiske standarder for kvalitet og dyktighet.

NIVÅ 2 KVALIFIKASJONER INNKJØP i forsyningskjeden

The Level 2 kvalifisering i Purchasing er utviklet for personer som ønsker å etablere en karriere i forsyningskjeden feltet, men for øyeblikket har begrenset erfaring i bransjen. Kurset gir studentene til å utvikle tilsyns ledelse og kunnskap i bestemte områder av forsyningskjeden for å støtte karriereutvikling og effektivitet i driften.

NIVÅ 3 KVALIFIKASJONER innkjøpsprosessen

The Level 3 Innkjøp kvalifisering er tatt hensyn til studenter med minimum 2 års erfaring i en forsyningskjede relaterte felt, som ønsker å utvikle nøkkel kunnskap i virksomheten og ledelse ved tilsyns ledernivå. Studentene kan tilegne seg ferdigheter i bestemte områder av innkjøpsprosessen, for å støtte karriereutvikling.

LEVEL 5 QUALIFICATIONSPURCHASING MANAGEMENT

The Level 5 kvalifisering er beregnet for studenter med lang erfaring på ledernivå innen forsyningskjeden sektor og ønsker å utvikle seg til en toppledelsen rolle. Kurset gir studentene til å utvikle lederegenskaper og sektorspesifikk kunnskap til støtte for karriereutvikling og operasjonell effektivitet.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

eBSI Export Academy is delighted to announce the launch of our free certificate program ‘Introduction to International Trade and eBusiness’ which is a short program of courses designed to give a found ... Les mer

eBSI Export Academy is delighted to announce the launch of our free certificate program ‘Introduction to International Trade and eBusiness’ which is a short program of courses designed to give a foundation knowledge of the basics of exporting and prepare participants for further study within eBSI Export Academy’s more advanced programs. Minimér
Ireland Online