Les den offisielle beskrivelsen

Hva er målene med dette kurset?

Kurset skal gi studentene grunnleggende kunnskap som trengs for å bruke prinsippene i Lean Six Sigma å kjøre prosesser mer effektivt og bedre kvaliteten på produksjonen ved å identifisere og fjerne årsakene til feil.

  • Definer fase hvor prosjekter er valgt og sløsende elementer er identifisert og gjøremål er definert.
  • Measure-fase anvendes for å katalogisere og analysere eksisterende prosesser for å definere en operativ grunnlinjen som kan brukes til å beregne potensiell evne til hver.
  • Den Analyse fasen bruker statistisk analyse og hypotesetesting for å modellere hvordan prosessene kan forbedres og den potensielle verdien av hver.
  • Forbedre fasen hjelper studentene til å identifisere de endringene som vil levere de største fordelene før du setter disse planene ut i livet.
  • Kontrollfasen deretter bidrar til å overvåke hver endring som er gjort og ta opp eventuelle avvik fra de antatte fordelene, så hvordan til handling på resultatene.

Hvem er det ment for?

Forbedre dine kunnskaper om prosessforbedring og forberede seg på en ledende stilling i et prosjektteam ved å oppnå middels nivå av Lean Six Sigma metodikk med en offisielt lisensiert agent.

Krav

Det er ingen forutsetninger for å ta kurset. For å gå opp til eksamen anbefaler vi på det sterkeste at kurset tas som trening er viktig.

Hva markerer dette kurset fra hverandre?

Lean Six Sigma Green Belt går hånd i hånd med andre prosjektledelse kvalifikasjoner. Du vil også være i stand til å studere svart belte på et tidspunkt i fremtiden, hvis din karriere eller personlige utviklingsmål krever det. The Green Belt fører til jobb roller som kontinuerlig forbedring manager, prosessforbedring leder og kvalitetssikring manager; de har lønn i snitt £ 45.000.

Kilde: www.payscale.com

Hva skjer etter ber om informasjon?

Når du har spurt vil du bli kontaktet av en av våre spesialiserte karriere rådgivere som vil være i stand til å gi deg ytterligere informasjon du trenger.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurs fra E-Careers »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Pris
450 GBP
Deadline