Les den offisielle beskrivelsen

Hva er målene med dette kurset?

Hvem er det ment for?

Fullt akkreditert av IASSC, vil dette Lean Six Sigma Black Belt kurset gi studentene nødvendig kunnskap og teknikker de trenger for å leve et prosessforbedring team. Du vil være i stand til å bruke ressurser og bruke de riktige metoder for å utføre nyttige statistiske eksperimenter for å bidra til å identifisere nye effektivitet og besparelser.

  • Definer fase hvor prosjektene er skissert, elementer av avfall er identifisert og de beslutninger som kreves for å gå videre.
  • Measure-fase som benyttes for å katalogisere og analysere eksisterende prosesser for å definere en operativ grunnlinjen som kan brukes til å beregne potensiell evne til hver.
  • Den Analyse fasen bruker statistisk analyse og hypotesetesting for å modellere hvordan prosessene kan forbedres og den potensielle verdien av hver forbedring uten å påvirke eksisterende systemer.
  • Forbedre fasen hjelper studentene til å identifisere de endringene som vil levere de største fordelene før du setter disse planene ut i livet.
  • De kontrollfasen overvåker alle endringer som er gjort og ta opp eventuelle avvik fra de antatte fordeler. Resultatene vil da kunne kreve hvilke tiltak bør iverksettes.

Krav

Bli sertifisert og master prosessforbedring rammeverk Lean Six Sigma med Lean Six Sigma Black Belt kurs og eksamen.

Hva markerer dette kurset fra hverandre?

Lean Six Sigma Black Belt går hånd i hånd med mange andre prosjekt- og kvalitetsledelseskurs. The Black Belt kan lede deg inn i roller som bly analytiker, business process manager og senior prosjektleder. Disse rollene kan kommandoen lønn på opp til £ 72 000.

Kilde: www.payscale.com

Hva skjer etter ber om informasjon?

Når du har spurt vil du bli kontaktet av en av våre spesialiserte karriere rådgivere som vil være i stand til å gi deg ytterligere informasjon du trenger.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurs fra E-Careers »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Pris
675 GBP
Deadline