Les den offisielle beskrivelsen

Hva er målene med dette kurset?

Lean Six Sigma er en moderne ledelseskonsept, og er en kombinasjon av to separate metoder; Lean og Six Sigma. Lean er en metode utviklet for å forbedre virksomheten ved å bevare kvalitet og verdi, men med mindre arbeid og Six Sigma er et system utviklet for å forbedre kvaliteten på prosess utganger ved å identifisere og fjerne årsakene til feil ved hjelp av statistiske metoder.

  • Definer fasen definerer hvordan prosjekter er valgt, elementer av avfall blir så identifisert og gjøremål er definert.
  • Measure-fase anvendes for å katalogisere og analysere eksisterende prosesser for å definere en operativ grunnlinjen som kan brukes til å beregne potensiell evne til hver.
  • Kontrollfasen deretter bidrar til å overvåke hver endring som er gjort og ta opp eventuelle avvik fra de antatte fordelene, så hvordan til handling på resultatene.

Hvem er det ment for?

Lean Six Sigma Yellow Belt er for alle som ønsker å forstå grunnleggende Lean Six Sigma konsepter og fungere som et viktig medlem av ethvert prosjekt, prosess eller kvalitet ledergruppe.

Krav

Det er ingen forutsetninger for å ta kurset. For å gå opp til eksamen anbefaler vi på det sterkeste at kurset tas som trening er viktig.

Hva markerer dette kurset fra hverandre?

Lean Six Sigma Yellow Belt er et ideelt sted å starte hvis du ønsker å skjerpe appetitten i prosessen forbedring strategier, kan du bruke dette grunnlag for å gå inn på ytterligere studerer mål som passer din karriereutvikling. Vanligvis sertifiserte gule belter vil ha jobb roller som forretningsprosess analytiker og prosessforbedring koordinator, i snitt en lønn på £ 29.000.

Kilde: www.payscale.com

Hva skjer etter ber om informasjon?

Når du har spurt vil du bli kontaktet av en av våre spesialiserte karriere rådgivere som vil være i stand til å gi deg ytterligere informasjon du trenger.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurs fra E-Careers »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 2019
Duration
12 måneder
Deltid
Pris
300 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato