Kurs detaljer er nedenfor, men her er en flott mulighet til å prøve før du kjøper!

eBSI Export Academy er glade for å kunngjøre lanseringen av vår gratis sertifikat program "Innføring i internasjonal handel og eBusiness" som er et kort program med kurs utviklet for å gi et grunnlag kunnskap om de grunnleggende om eksport og forberede deltakerne for videre studier innen eBSI Export Academy mer avanserte programmer.

Cert bilde

Programmet dekker følgende - Introduksjon til Eksportere - Introduksjon til International Trade - Internasjonale Betalingsmetoder - Introduksjon til eBusiness og Internet Marketing Du kan registrere deg for Introduksjon til International Trade & eBusiness program på eBSI Course Registrering Side og programmet er utviklet for at du skal kunne fullføre det over en helg hvis du ønsker det.

Ved gjennomføring av dette programmet vil du bli belønnet med et sertifikat for ferdigstillelse som du kan laste ned og skrive ut for dine poster og CV.

IFC Finance of International Trade Course Omtale: Dette kurset er utviklet i samarbeid med International Finance Corporation og eBSI Export Academy. Over 800 deltakere har uteksaminert fra programmet til dags dato.

Våre Finance of International Trade Course er sertifisert av Institute of Export UK og gir 16 PDU mot CDCS Re-sertifisering for Certified Dokumentar Credit Specialist Akkreditering tilbys av BAFT-IFSA og IFS (Institute of Financial Services).

The Finance of International Trade Course består av: - Betalings 4 timer - Dokumentar SAMLINGER 4 timer - remburser grunnleggende 6 timer - Forvaltning av remburser 6 timer - Obligasjoner og GARANTIER 5 timer - kort og mellomlang FINANS 5 timer - Facto 4 timer - EXPORT CREDIT AGENCY FINANCE fire timer - strukturert og varehandel FINANS 5 timer - TRADE IDENTIFIKASJON FINANCE SVINDEL og forebygging (5 timer) SUM 54 timer online læring ca.

Deltakerne har tilgang til vår online nettverk plattform og oppdaterte fora som tillater dem å diskutere internasjonale handelsspørsmål eller praktiske spørsmål om forståelsen av ICC eller andre internasjonale handelsregler med andre nettverks medlemmer rundt om i verden.

Kostnaden for hele pakken dersom det tas separat utsiden av IFC rammeverket består av: - eBSI Finance International Trade Course adgang for 2 år verdt EUR 497 inkludert sertifisering og levetid tilgang til online campus samfunnet - Certificate i Finance International Trade fra Institute Export UK og IFC Certificate of Completion (verdt 105 EUR).

 • Våre deltakere bli en del av et nettverk rundt om i verden av dedikerte Trade Finance fagfolk med egen dedikert portal på www.ifcfitinitiative.com verdt EUR 97 per år.

 • Vi virkelig tror på bette mulighetene for bankfolk og handelsmenn i fremvoksende markeder, og tilbyr også en jobb portal på http://jobs.ebsiexportacademy.com til den enden som er verdt EUR 97 per år.

 • Vi jobber hele tiden med å forbedre kurset og våre tjenester til deg selv etter at du har oppgradert og fullført FIT Program - med spesielle IFC FIT Nettverks avslag på annen opplæring i beslektede områder som er verdt EUR 47 per år medlems.

 • Vi har oppnådd anerkjennelse fra Institute of Financial Services i Storbritannia der fullføre dette programmet vil gi 16 PDU (maks du kan akkumuleres i et år) mot resertifisering av IFS Sertifiserte Dokumentar Credit Specialist (CDCS) betegnelse som er potensielt verdt EUR 97.

 • Vi tilbyr også 1 års medlemskap i WebPortGlobal.com til alle deltakere verdt EUR 340 per år.

Under IFC Finance International Trade Initiative kan du få alt dette for bare EUR 550 per deltaker.

Vi er glade for å kunne meddele at vi har gitt ut en stor oppdatering til IFC FIT Program. Som en del av denne oppdateringen har vi utrangerte vår gamle Online Campus og flyttet til en utmerket tredjepart learning management system fra Learnupon.

Vi anbefaler at du registrerer deg for det nye kurset av følgende grunner:

 • Alle enheter har blitt oppdatert og nå fortalt å gjøre læringsprosessen enklere. Hvis du allerede har fullført noen enheter vil det være svært enkelt å bla gjennom den nye enheten for å se etter oppdateringer og deretter fullføre enhetene dedikert vurdering.
 • Den nye versjonen vil utstede sertifikater angivelse 2015/2016 Program mens V.2 versjonen vil gjenspeile den tidligere læreplanen.
 • De nye modulene har blitt omstrukturert så vil du se hvor Letter of Credit (LC) dekning er nå delt over to moduler, en dekkgrunnleggende og det andre dekker styring av LCS.
 • Factoring, har forfaiting og faktura diskontering enheten blitt utvidet til å omfatte mer dekning av disse emnene.
 • Den ECGA og Warehouse Finans enheten har blitt avklart å reflektere hovedfokus på Export Credit Agency Finans og innholdet er også utvidet.
 • Klarere dekning av Obligasjonene og garantier i sin egen dedikert enhet inkludert tips om bruk URDG 758.
 • Enheten på komplekse transaksjoner er blitt avrundet med en innføring i strukturert og Commodity Trade Finance til kompliment eksisterende dekning av Letters of Indemnity og Collateral Control i Trade Finance. Enheten er nå omdøpt Strukturert Commodity Trade Finance.
 • VIKTIG - hver enhet inneholder nå en videre lesning seksjon med mellom 4 og 7 utfyllende lesing dokumenter som dekker emner som går dypere inn i enheten emnet. Dette er ikke obligatorisk lesning, men vil vesentlig utvide og utdype din kunnskap om Trade Finance. Det er ca. 50 nye dokumenter for å støtte din faglige utvikling!
 • VELDIG VIKTIG - Assessment system har blitt omstrukturert til en vurderings per seksjon og dermed gi en bredere og mer rettferdig mulighet til å bekrefte kursinnhold assimilering. Dette betyr at du vil vite hva du kan forvente i vurderingen før du tar det fordi spørsmålene vil være direkte relatert til innholdet i den tilhørende læringsenhet. Ingen flere overraskelser!
 • Vurderinger kan nå tas om igjen, og du kan se resultatene i en test for å se hvor du gikk galt. Vurderingene trekke spørsmål tilfeldig fra en dedikert bank av spørsmål knyttet til læringsenheten du blir vurdert på.

Dette er 10 store grunner til å migrere til det nye programmet!

Vi er veldig stolte av denne store oppgraderingen til programmet som tar for mye av tilbakemeldinger fra nyutdannede av programmet.

Kontakt oss for mer info og du vil bli gitt tilgang til det første kurset enhet som en gratis demo startpakke for kurset.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 5 flere kurs fra eBSI Export Academy »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
2 - 3 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato