Filter
Høyere Sertifikat
Pacing: Alle

Sjekk ut 69 På nett Graduate Certificate programmer

Online graduate sertifikat programmer kan tilby et nivå av spesifisitet tilsvarende et studieprogram, ellers gi en fokusert studie av et bestemt emne. De kan vare alt fra flere dager til flere år.

Hva er et online utdannet sertifikat? Online læring er tilgjengelig på mange nivåer, fra yrkesopplæring til avanserte forskningsstillinger. Faktisk er mange fag som krever feltarbeid gjort i det minste delvis gjennom korrespondanse, og har vært i lengre tid. I dag kan man forvente å forfølge kurs i alt fra utdanning til bærekraftig energi på kandidatnivå online. En uteksaminert sertifikat er ofte bare gitt til studenter som har fullført kurs tilsvarende det som kreves av en lavere grad programmet. Uansett opptakskrav, kan elevene gjøre det bra å forvente en utfordrende læreplan.

Disse sertifikatprogrammene tilbyr ofte unike muligheter for å utvide et studentens nettverk ved å gi tilgang til eksperter på et felt av interesse. Noen sertifikater kan være kvalifisert for konvertering til en viss grad, men det anbefales at du kontakter administrasjonen ved hver potensiell institusjon før du antar at dette er tilfelle.

Kostnaden for et uteksaminert sertifikat avhenger ofte av flere faktorer, for eksempel institusjonen som tilbyr programmet. Emnet studie, lengde på kurset og til og med landet der institusjonen er basert, kan også endre undervisningen.

Statistisk sett har personer med mer avansert utdanning en tendens til å gå videre langs deres karriereveier. En online graduate sertifikat er en stadig mer populær metode som studentene forfølge sine personlige og faglige mål.Graduate sertifikater kan hjelpe studenter i sine mål å få tilgang til høyere nivåer i akademia også ved utlåns troverdighet under opptaksprosesser for prestisjefylte etterutdanningsprogrammer, for eksempel.

Med det brede spekteret av kandidatstudier som tilbys gjennom online sertifikatprogrammer, kan det fortsette å utdanne eller fremme din karriere være mer tilgjengelig enn du skjønte. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

treff

Truman State University

Kompleks dataanalyse er revolusjonerende hvordan vi forstår verden rundt oss, og mange bedrifter søker etter dyktige fagfolk som kan bringe disse ferdighetene til arbeids ... [+]

Oversikt5 nettkurs15 studiepoeng8 ukers vilkårKostnad: $ 5,977.50Forkunnskaper: Intro til datalogi *

* Tilgjengelig online i løpet av vår sommer sesjon

Kompleks dataanalyse er revolusjonerende hvordan vi forstår verden rundt oss, og mange bedrifter søker etter dyktige fagfolk som kan bringe disse ferdighetene til arbeidsplassen. Et Graduate Sertifikat i Data Science kan gi deg legitimasjonene du trenger for å oppgradere ditt ferdighetssett eller utforske et nytt felt. Og du trenger ikke å ha en bakgrunn i datavitenskap eller statistikk for å komme i gang.

Våre 15-kreditt Graduate Certificate i Data Science er et fullt online program designet for den arbeidende voksen med en høyskole eller høyere grad som ønsker å utvide sitt ferdighetssett. Når programmet er ferdig, vil du motta et varsel om utskrift og et sertifikat du kan vise for å vise frem dine ferdigheter.... [-]

USA Kirksville
August 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University Of Maryland Baltimore

Studenter som er interessert i forskningsadministrasjon vil få mulighet til å lære om det komplekse miljøet som støtter faglig forskning. Dette vil inneholde temaer som h ... [+]

Dette unike 12-kreditt graduate sertifikat programmet er helt online og kan bidra til å fremme din karriere i forskningsadministrasjon.

Studenter som er interessert i forskningsadministrasjon vil få mulighet til å lære om det komplekse miljøet som støtter faglig forskning. Dette vil inneholde temaer som historiske og evolusjonære perspektiver, juridiske problemer i forskning, kontraktstyring og sikring av konfidensiell informasjon. Mange studenter som er interessert i denne graden, vil jobbe på følgende områder: dataanalyse, stipendskrift, klinisk forskning, pasientbehandling, psykisk helse, epidemiologi, kliniske studier, samarbeid, personalestyring etc.

Søknad om opptak til høstsemesteret utløper innen 15. juli.... [-]

USA Baltimore
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis ... [+]

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis.

Sertifikatprogrammet vil gi fagpersoner kunnskap om hvordan man bestemmer forretningsbehov som driver IT-relaterte prosjekter. I tillegg vil det hjelpe dem med å identifisere, analysere og designe prosesser for å forbedre den samlede informasjonsstrømmen innen organisasjonen.

Sertifikatprogrammet vil gi grunnleggende opplæringsutdanning for sysselsetting for de som jobber som forretningsanalytiker eller de som er ansvarlige for eller søker å ta på seg analytikerrelaterte ansvarsområder.

FeltetArbeid som en kontakt mellom bedriftens ledelse og IT-avdeling for å hjelpe dem med å forstå organisasjonens behov og hvordan IT kan bidra til å nå sine målForstå design, utvikling, distribusjon og styring av prosesser unikt for databehandling og informasjonsteknologi næringslivForstå strukturen, retningslinjene og operasjonene i en organisasjonVær en problemløserFremtidenEn vekst på 19% forventes innen 2022 i forretningsanalysebobber (US Bureau of Labor Statistics)Nåværende gjennomsnittslønn er $ 82 493 (US Bureau of Labor Statistics)Programmet12-kreditt timers sertifikatprogram100% online IIBA®Høy kompetanse i næringsanalyse er sterkt knyttet til kompetanse i prosjektledelseSamarbeid med studenter i den høyt vurderte informasjonsteknologiprojektledelsenKurs i Business Analysis Essentials, Krav Analyse og Modeling, Enterprise Analysis, Business og Data Analytics, og avanserte emner i Business AnalysisFakultet med omfattende bransjeerfaring innen sektorer som datateknikk og informasjonsteknologi, luftfart og avanserte systemer, samt bioteknologi og helsetjenesterMS i IT Business Analysis... [-]
USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Kansas State University Global Campus

Utdannet sertifikat i bedriftsøkonomi gir en mulighet for studenter å få grunnleggende forretningskunnskap uten å måtte delta i et fullt MBA-program. ... [+]

Oversikt

Utdannet sertifikat i bedriftsøkonomi gir en mulighet for studenter å få grunnleggende forretningskunnskap uten å måtte delta i et fullt MBA-program.

Studentene vil oppnå en forståelse av de grunnleggende funksjonelle områdene i bedriftsøkonomi og hvordan hver bidrar til en effektiv bedriftsorganisasjon. Studentene lærer å analysere regnskap for å fastslå selskapets ytelse og økonomiske forhold i forhold til det som er viktigst for aksjonærer og investorer. De vil også lære ledelsesstrategiutvikling ved hjelp av markedsføringsteorier og anvendt markedsføringsforskningsteknikker.

Karriere i bedriftsøkonomi

Mange karrieremuligheter er tilgjengelige for nyutdannede i bedriftsøkonomi, inkludert muligheter innen bedrifts-, finans- og næringsliv sammen med karriere som:... [-]

USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
40 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Missouri Truman School of Public Affairs

Et online utdannet sertifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjelpe deg å finpusse dine administrative og ledelsesmessige ferdigheter. Hvis du vil lede policyendring ... [+]

Graduate Certificate: Offentlig administrasjon

Et online utdannet sertifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjelpe deg å finpusse dine administrative og ledelsesmessige ferdigheter. Hvis du vil lede policyendring og fremme åpenhet og rettferdighet i offentlig tjeneste, kan dette være sertifikatet for deg.

Dette 12-timers kandidatbevis gir de administrative ferdighetene til etiske, effektive lederskaps- og lederroller i den offentlige tjenesten.

Studenter som fullfører sertifikatet vil være godt posisjonert til å begynne eller fremme i en offentlig tjeneste karriere, med mange forventer å forfølge ledelse karrierer i statlige og lokale myndigheter.

Kursarbeidet dekker... [-]

USA Columbia
August 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Vårt elektroniske emballasje Graduate Certificate in Engineering utnytter universitetets unike styrke i pålitelighet sammen med sin kompetanse innen elektroteknikk, maski ... [+]

OpptakskravEn bachelorgrad i ingeniørfag fra en akkreditert institusjon.Fullføring av kalkulator I, II og III og differensialligninger. Kurs i termodynamikk, væskemekanikk, varmeoverføring og strukturmekanikk (tilsvarende ENES220) anbefales.Avsluttede søknader blir vurdert og vurdert for opptak fra tilfelle til sak. [-]
USA College Park
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansi ... [+]

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansikt - hvordan å øke organisatorisk effektivitet ved hjelp av de nyeste HR-teknologiene. Lær av bransjepersonell som deler sin kompetanse innen teknologi, måling, risikostyring og kommunikasjon for å gi deg de ferdighetene du trenger for å fremme din organisasjon.

Læreplanen ble utviklet med innspill fra et råd fra bransjepersonell som ga råd om kompetanse, standarder og bransjestrender for å sikre relevans til arbeidsplassen.

[-]
USA Washington
September 2019
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Royal Roads University

Graduate sertifikat i Corporate Social Innovation er et 9-kreditt program for fagfolk som arbeider i eller konsulterer med organisasjoner i alle sektorer som ønsker å utv ... [+]

Oversikt

Dette 9-kreditt, 6-måneders blandede programmet vil legge grunnlaget for bedrifter og intrapreneurs for å innlemme sosiale bekymringer og løsninger inn i selve stoffet i deres organisasjoner. Studentene vil utforske nye måter å øke bedriftsverdi som muliggjør positiv sosial endring i deres organisasjoner, deres lokalsamfunn og hele verden.

Formålet med sertifikatet er å utstyre fagpersoner i lederstillinger med kandidatnivå påført og relevant kompetanse innen sosial innovasjon på individ, lag og organisasjonsnivå. Programmet vil fokusere på anvendelse av læring på følgende områder:

grunnlag for å drive sosiale og miljømessige forandringer, samtidig som de fremmer kjernebedriftsmålkreativ tenkning og innovasjon i å forsøke å løse onde problemer og utfordringermåling, evaluering og rapportering om sosial effektskalering for effektiv innvirkning, lokalt og globaltlæring innen design tenkning, organisasjonsstrategi og organisasjonskulturPraktiske forandringsarbeid, inkludert empati, samarbeid og ledelseHvem er det for... [-]
Canada Victoria
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Southern Cross University (Online)

Online Graduate Certificate i Business Law med Southern Cross University er et flott første skritt for en bedrifts profesjonell å begynne å bygge bro over deres kunnskaps ... [+]

Graduate Certificate in Business Law onlineUtvikle din juridiske hukommelse i forhold til virksomheten.Tjen en høyere utdanningskompetanse i 8 måneder.Praktiske, virkelige ferdigheter, gjeldende for arbeidet ditt umiddelbart.100% online, ingen på campusforpliktelser.Grunnleggende informasjonVarighet: Fra 8 måneder, deltidStudieperioder: Januar, Mars, April, Juli, August, OktoberGebyrer: $ 2930 per enhetEnheter: 4Trygt vurdere juridisk risiko med Graduate Certificate i Business Law

I en stadig forstyrret verden er det et voksende behov for folk som kan hjelpe bedrifter å navigere seg gjennom forpliktelser, muligheter og konsekvenser.

Online Graduate Certificate i Business Law med Southern Cross University er et flott første skritt for en bedrifts profesjonell å begynne å bygge bro over deres kunnskapsforskjell mellom næringsliv og lov. Kurset skal gi studentene en grundig innføring i de juridiske institusjonene og prosessene som påvirker den pågående utviklingen av australsk lov, deres historie, kontekst og moderne relevans, og gir studentene de nødvendige ferdighetene til å finne, tolke, kritisere og anvende loven i forhold til næringslivet.... [-]

Australia Australia Online
Juli 2019
Engelsk
Deltid
8 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Lewis University Online

På så lite som 12 måneder, tjene din Graduate Certificate i høyere utdanning Lederskap tilbys beleilig online på Lewis University. Programmet deles inn i ferdighetene som ... [+]

Online Graduate Certificate i høyere utdanning Lederskap er et 18-kreditt program som delves i ferdighetene som trengs for å effektivt administrere studenttjenester, rådgivning og bistå studentens behov gjennom kurs som gir teoretisk og akademisk kunnskap til å lede innen feltet.

Akselerert Program: På bare 12 måneder kan du tjene ditt Graduate Certificate med ledelsen og folk-orienterte ferdigheter du trenger for å fremme din karriere.100% Online: Alle kursene tilbys i et praktisk, fleksibelt nettformat som gir deg mulighet til å oppnå ditt utdannede sertifikat mens du balanserer livets øvrige ansvar.Rimelig alternativ: Karriere-drevne fagfolk som søker avansert utdanning ... [-]
USA Romeoville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Vil du legge til ledelses- og lederegenskaper til din tekniske ingeniørkunnskapsbase? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) gir deg muligh ... [+]

Bland din tekniske ekspertise med viktige forretnings- og ledelsesevner

Vil du legge til ledelses- og lederegenskaper til din tekniske ingeniørkunnskapsbase? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) gir deg muligheten til å administrere komplekse ingeniørprosjekter, produkter og tjenester og åpner et bredere utvalg av karrieremuligheter i arbeidsstyrken.

Gjennom hele graden, som kan studeres deltid og online, vil du gjennomføre kurs i styring av teknologisk risiko og kapitalforvaltning. Du vil også utvikle analytiske ferdigheter for å evaluere innovasjoner innen teknologi, teknologisk påvirkning og hvordan man håndterer teknologiske endringer.

... [-]
Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UMaineOnline (University of Maine)

Maine har etablert et nytt krav om at lærere som arbeider i offentlig skole Pre-K klasserom må holde, eller skal jobbe mot, anerkjennelse 081: Early Childhood Lærer. K-8 ... [+]

Generell oversikt Early Childhood Teacher Certificate

Maine har etablert et nytt krav om at lærere som arbeider i offentlig skole Pre-K klasserom må holde, eller skal jobbe mot, anerkjennelse 081: Early Childhood Lærer. K-8 sertifiserte lærere kan bruke de fire obligatoriske kurs i dette sertifikatet i delvis oppfyllelse av statens krav til 081 påtegning.

Pedagogiske mål:

Lærere vil være forberedt på å jobbe med små barn og deres familier over et spekter av tidlig barndom. Lærere kan søke kurs fra sertifikatet til Statens Early Childhood påtegning (081). Sertifikatet støtter lærerne berettigelse til å undervise i en rekke tidlig barndom, inkludert inkluderende pre-barnehage klasserom som ligger i offentlige skoler. Lærerne skal lære om tidlig barns utvikling - både i klasserommet og gjennom hands-on læringsopplevelser - og bruke denne kunnskapen til å designe, utvikle og evaluere autentiske læringsopplevelser for små barn. Lærere vil erkjenne at læring i tidlig barndom miljøer legger et viktig grunnlag for den unge barnets senere suksess i skole, arbeid, statsborgerskap, og personlig oppfyllelse. Lærerne vil forstå at gjennom lek i et innholdsrikt miljø, barn begynner å forstå verden rundt seg, og bygge grunnlaget de trenger for å bli dyktige, engasjerte elever og ansvarlige, friske voksne. ... [-]
USA Orono
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Kandidater for AA-nivået, Ed. I Bibliotek Utdanning Media, kommer fra ulike skolebibliotek innstillinger - landlige, urbane og forsted. AA-kandidatene representerer mangf ... [+]

Kandidater for AA-nivået, Ed. I Bibliotek Utdanning Media, kommer fra ulike skolebibliotek innstillinger - landlige, urbane og forsted. AA-kandidatene representerer mangfoldig etnisk og kulturell bakgrunn. De tar med seg studiet av sin kompetanse innen samleutvikling, læreplanstøtte, teknologiintegrasjon, peer-samarbeid, mediehåndtering og juridiske spørsmål.

I løpet av sine faglige studier deltar kandidatene i kurs som beriker sine forskningsmessige ferdigheter, bistår med å forbedre læreplanstilkoblinger mellom mediasenteret og klasserommet, la dem fokusere på juridiske spørsmål knyttet til skolemedieprogrammer og fremme vekst i innhold områder. De nødvendige LEM-kursene involverer kandidater i reflekterende tenkning når de diskuterer emner, engasjerer seg i forskning og designmaterialer som viser at de er beslutningstakere.... [-]

USA Montgomery
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Algonquin College

Vårt program Dette ettårige Ontario College Graduate Certificate programmet forbereder studentene for en givende karriere innen human resources management. Personellperso ... [+]

Vårt program

Dette ettårige Ontario College Graduate Certificate Program forbereder studentene til en givende karriere innen human resources management. Personellpersonell er etterspurt i mange bransjer og driver talenthåndtering i organisasjoner. Menneskelige fagfolk jobber også i hele organisasjoner for å forbedre produktiviteten til arbeidstakere for å oppnå organisasjonsmål. Nyutdannede lærer gjennom bruk av teorier, strategier og beste praksis som de lærer i rekruttering og utvelgelse, kompensasjon, ansattes og arbeidsforhold, trening og utvikling og planlegging av menneskelige ressurser.

Programmet undersøker alle emner relatert til yrket av menneskelige ressurser og fokuserer på å bygge menneskelige ressurser kunnskap og ferdigheter som trengs for å tiltrekke seg, velge og beholde de beste ansatte. I tillegg gir programmet grunnleggende kunnskap som kreves for å fungere som en strategisk partner i enhver organisasjon. Nivå 01 kurs gir en bakgrunn i økonomi og regnskap, organisasjonsadferd, prosjektledelse og arbeidsrett.... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Certificate of Graduate Studies i Ledelse tilbys via internett fra start til ferdigstillelse. Ingen på campus bostedsadresse er nødvendig. ... [+]

Certificate of Graduate Studies i Ledelse tilbys via internett fra start til ferdigstillelse. Ingen på campus bostedsadresse er nødvendig. Studenter samhandle og delta i klassene online gjennom gjenget diskusjoner, e-postmeldinger, lyd og video PC-baserte presentasjoner og elektronisk informasjonstilgang. Ledet online, bruker Certificate of Graduate Studies i Ledelse selvstendige læringsformer som krever studentene til å lære selvstendig, men ikke alene.

Grad Krav

Den maksimale tidsrammen for å fullføre programmet er fem år. Imidlertid har vi sett mange studenter fullføre programmet innenfor et mye kortere tidsrom. Den CGS lederutviklingsprogram er en 15-kreditt-timers høyere nivå sertifikatet utformet for å forbedre en persons lederegenskaper og gi praktisk anvendelse av verdibasert lederskap i en rekke organisasjoner. ... [-]

USA Virginia Beach
September 2019
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk