Filter
Høyere Sertifikat
Pacing: Alle

Sjekk ut 74 På nett Graduate Certificate programmer

Online graduate sertifikat programmer kan tilby et nivå av spesifisitet tilsvarende et studieprogram, ellers gi en fokusert studie av et bestemt emne. De kan vare alt fra flere dager til flere år.

Hva er et online utdannet sertifikat? Online læring er tilgjengelig på mange nivåer, fra yrkesopplæring til avanserte forskningsstillinger. Faktisk er mange fag som krever feltarbeid gjort i det minste delvis gjennom korrespondanse, og har vært i lengre tid. I dag kan man forvente å forfølge kurs i alt fra utdanning til bærekraftig energi på kandidatnivå online. En uteksaminert sertifikat er ofte bare gitt til studenter som har fullført kurs tilsvarende det som kreves av en lavere grad programmet. Uansett opptakskrav, kan elevene gjøre det bra å forvente en utfordrende læreplan.

Disse sertifikatprogrammene tilbyr ofte unike muligheter for å utvide et studentens nettverk ved å gi tilgang til eksperter på et felt av interesse. Noen sertifikater kan være kvalifisert for konvertering til en viss grad, men det anbefales at du kontakter administrasjonen ved hver potensiell institusjon før du antar at dette er tilfelle.

Kostnaden for et uteksaminert sertifikat avhenger ofte av flere faktorer, for eksempel institusjonen som tilbyr programmet. Emnet studie, lengde på kurset og til og med landet der institusjonen er basert, kan også endre undervisningen.

Statistisk sett har personer med mer avansert utdanning en tendens til å gå videre langs deres karriereveier. En online graduate sertifikat er en stadig mer populær metode som studentene forfølge sine personlige og faglige mål.Graduate sertifikater kan hjelpe studenter i sine mål å få tilgang til høyere nivåer i akademia også ved utlåns troverdighet under opptaksprosesser for prestisjefylte etterutdanningsprogrammer, for eksempel.

Med det brede spekteret av kandidatstudier som tilbys gjennom online sertifikatprogrammer, kan det fortsette å utdanne eller fremme din karriere være mer tilgjengelig enn du skjønte. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

treff

Penn State College of Earth and Mineral Sciences

Mange av verdens økonomier er følsomme for vær- og klimafare, og minimering av usikkerhet har blitt en prioritet blant ledende kommersielle og statlige sektorer. På samme ... [+]

Mange av verdens økonomier er følsomme for vær- og klimafare, og minimering av usikkerhet har blitt en prioritet blant ledende kommersielle og statlige sektorer. På samme tid har tilgang til sanntidsdata og historiske værdata aldri vært lettere tilgjengelig. Graduate Certificate in Weather and Climate Analytics, som tilbys online via Penn State World Campus, kan lære deg hvordan du kan utnytte denne informasjonen for å ta bedre beslutninger, uansett hva du interesserer.

Som student i dette fem-retters 13-studieprogrammet, kan du lære å:

identifisere og samle globale vær- og klimadata for et spesifikt værpåvirket scenariorengjøre, transformere og analysere historisk vær- og klimainformasjon med målet å forstå en bestemt værpåvirkningbruk prediktive analytiske teknikker for å forutse fremtidens atferd i atmosfæreneffektivt kommunisere væranalyseanalyser og deres implikasjoner til beslutningstakereforstå utfordringene og mulighetene som finnes når vi integrerer beslutninger om væranalyse i kommersielle og offentlige sektorerCurriculum... [-]
USA State College
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
The Citadel

Vårt Online Graduate Certificate i taktisk ytelse ... [+]

Sammendrag

Offentlig og privat sektor opplever en raskt voksende etterspørsel etter fagpersoner som utviser høye standarder for kunnskap, ferdigheter, integritet og lederskap for å forbedre ytelsen og elastisiteten til taktiske idrettsutøvere. Taktiske idrettsutøvere inkluderer militært personell, første respondere og veteraner.

Vårt Online Graduate Certificate i taktisk ytelse

HovedfordelerLæring av de beste: Som den øverste offentlige høgskolen i Sør, og Senior Military College, vil du lære av verdensledende fageksperter på The Citadel .Å vite hvordan: Du vil fullføre sertifikatprogrammet med en forståelse av effektive metoder for å utvikle og levere individualiserte treningsprogrammer for å forbedre ytelsen og elastisiteten til taktiske idrettsutøvere.Å vite hvorfor: Du vil fullføre sertifikatet med en grunnleggende teoretisk forståelse av de fysiske og psykologiske prinsippene for ytelse og elastisitet for taktiske idrettsutøvere.Å være et aktivum for din nåværende arbeidsgiver. Hvis du for øyeblikket har en karriere som militærtjenestemedlem eller førstesponsør, vil det å fullføre vårt vitnemålsprogram gjøre det mulig å være emneekspert i din taktiske enhet og være et verdsatt aktivum for arbeidsgiveren din.Sysselsetting i en taktisk styrkeForberedelse til en MS-grad: Etter å ha fullført dette sertifikatprogrammet plasserer du deg for avansert studium gjennom vår boligstudier, med de fleste av studiepoengene dine som teller mot fullføring av denne graden.Programkrav... [-]
USA Charleston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Online - Polytechnic Institute

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis ... [+]

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis.

Sertifikatprogrammet vil gi fagpersoner kunnskap om hvordan man bestemmer forretningsbehov som driver IT-relaterte prosjekter. I tillegg vil det hjelpe dem med å identifisere, analysere og designe prosesser for å forbedre den samlede informasjonsstrømmen innen organisasjonen.

Sertifikatprogrammet vil gi grunnleggende opplæringsutdanning for sysselsetting for de som jobber som forretningsanalytiker eller de som er ansvarlige for eller søker å ta på seg analytikerrelaterte ansvarsområder.

FeltetArbeid som en kontakt mellom bedriftens ledelse og IT-avdeling for å hjelpe dem med å forstå organisasjonens behov og hvordan IT kan bidra til å nå sine målForstå design, utvikling, distribusjon og styring av prosesser unikt for databehandling og informasjonsteknologi næringslivForstå strukturen, retningslinjene og operasjonene i en organisasjonVær en problemløserFremtidenEn vekst på 19% forventes innen 2022 i forretningsanalysebobber (US Bureau of Labor Statistics)Nåværende gjennomsnittslønn er $ 82 493 (US Bureau of Labor Statistics)Programmet12-kreditt timers sertifikatprogram100% online IIBA®Høy kompetanse i næringsanalyse er sterkt knyttet til kompetanse i prosjektledelseSamarbeid med studenter i den høyt vurderte informasjonsteknologiprojektledelsenKurs i Business Analysis Essentials, Krav Analyse og Modeling, Enterprise Analysis, Business og Data Analytics, og avanserte emner i Business AnalysisFakultet med omfattende bransjeerfaring innen sektorer som datateknikk og informasjonsteknologi, luftfart og avanserte systemer, samt bioteknologi og helsetjenesterMS i IT Business Analysis... [-]
USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Kansas State University Global Campus

Utdannet sertifikat i bedriftsøkonomi gir en mulighet for studenter å få grunnleggende forretningskunnskap uten å måtte delta i et fullt MBA-program. ... [+]

Oversikt

Utdannet sertifikat i bedriftsøkonomi gir en mulighet for studenter å få grunnleggende forretningskunnskap uten å måtte delta i et fullt MBA-program.

Studentene vil oppnå en forståelse av de grunnleggende funksjonelle områdene i bedriftsøkonomi og hvordan hver bidrar til en effektiv bedriftsorganisasjon. Studentene lærer å analysere regnskap for å fastslå selskapets ytelse og økonomiske forhold i forhold til det som er viktigst for aksjonærer og investorer. De vil også lære ledelsesstrategiutvikling ved hjelp av markedsføringsteorier og anvendt markedsføringsforskningsteknikker.

Karriere

Mange karrieremuligheter er tilgjengelige for kandidater i bedriftsøkonomi, inkludert karriere som:... [-]

USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
40 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Missouri Truman School of Public Affairs

Et online utdannet sertifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjelpe deg å finpusse dine administrative og ledelsesmessige ferdigheter. Hvis du vil lede policyendring ... [+]

Graduate Certificate: Offentlig administrasjon

Et online utdannet sertifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjelpe deg å finpusse dine administrative og ledelsesmessige ferdigheter. Hvis du vil lede policyendring og fremme åpenhet og rettferdighet i offentlig tjeneste, kan dette være sertifikatet for deg.

Dette 12-timers kandidatbevis gir de administrative ferdighetene til etiske, effektive lederskaps- og lederroller i den offentlige tjenesten.

Studenter som fullfører sertifikatet vil være godt posisjonert til å begynne eller fremme i en offentlig tjeneste karriere, med mange forventer å forfølge ledelse karrierer i statlige og lokale myndigheter.

Kursarbeidet dekker... [-]

USA Columbia
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansi ... [+]

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansikt - hvordan å øke organisatorisk effektivitet ved hjelp av de nyeste HR-teknologiene. Lær av bransjepersonell som deler sin kompetanse innen teknologi, måling, risikostyring og kommunikasjon for å gi deg de ferdighetene du trenger for å fremme din organisasjon.

Læreplanen ble utviklet med innspill fra et råd fra bransjepersonell som ga råd om kompetanse, standarder og bransjestrender for å sikre relevans til arbeidsplassen.

[-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Lewis University Online

På så lite som 12 måneder, tjene din Graduate Certificate i Data Science tilbys beleilig online på Lewis University. Få innblikk i de viktigste matematiske og datavitensk ... [+]

Online Graduate Certificate in Data Science er et 18-kreditt timeprogram som kan fullføres på så lite som ett år. Studentene vil få innsikt i de viktigste matematiske og datavitenskapsprosessene som er involvert i analysen av store datasett ved å samle og tolke store mengder organisasjonsdata for å utvikle effektive løsninger for destillasjon av informasjonen.

Accelerated Program: På bare 12 måneder kan du tjene ditt Data Science Graduate Certificate med tekniske og data analyse ferdigheter du trenger for å fremme din karriere.100% Online: Alle kursene tilbys i et praktisk, fleksibelt nettformat som gir deg mulighet til å oppnå ditt utdannede sertifikat mens du balanserer ... [-]
USA Romeo
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Royal Roads University

Graduate Certificate in Change Management er for fagfolk som arbeider i eller konsulterer med organisasjoner i alle sektorer som ønsker å utvide sin kunnskap, ferdigheter ... [+]

Oversikt

Graduate Certificate in Change Management er for fagfolk som arbeider i eller konsulterer med organisasjoner i alle sektorer som ønsker å utvide sin kunnskap, ferdigheter, strategier og kompetanse innen Change Management. Studentene vil tilnærme Change Management fra et helhetsperspektiv og undersøke prosesser og metoder som brukes til å utvikle vellykkede forandringsledningsinitiativer. Studentene vil utforske kapasitetsbygging og strategiske tilretteleggingsverktøy som kjører målbare mål innenfor konteksten til Change Management og dens innflytelse og innvirkning på organisasjonskultur.

Siktet med sertifikatet er å utstyre fagfolk med uteksaminert nivå relevant, relevant og teoretisk ekspertise i ledende og støttende personer og organisasjoner gjennom endring. Programmet fokuserer på anvendelse av læring på områder som:... [-]

Canada Victoria
September 2020
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Engineering Institute Of Technology

Graduate Certificate in Renewable Energy Technologies er et avansert program. Det presenteres på et betydelig høyere nivå enn programmene for avansert diplom- og bachelor ... [+]

Beste Graduate Certificate programmer På nett. I dette interaktive 6-måneders LIVE ONLINE og akkrediterte programmet, vil du få:Avanserte ferdigheter og kunnskap innen de nyeste avanserte teknologiene innen kraftproduksjon gjennom fornybar energi-teknologier , for profesjonelt eller høyt kvalifisert arbeid og / eller videre læringTroverdighet som avansert utøver innen teknologi for fornybar energiEvne til å fatte uavhengige vurderinger og avgjørelser på høyt nivå i en rekke tekniske eller ledelsesmessige sammenhengerKunnskapen og ferdighetene til å være aktivt involvert i planleggings-, implementerings- og evalueringstrinnene i en rekke kraftproduksjonssystemer for fornybar energiEt akkreditert Graduate Certificate i fornybar energiteknologiProgramdetaljerIntroduksjon... [-]
Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
James Cook University Online

James Cook Universitys online Graduate Certificate of Data Science er en rask måte å få grunnlagskunnskapen du trenger for å maksimere mulighetene i en data-drevet verden ... [+]

Kursets varighet: 8 måneder deltidKursgebyrer: $ 3.300 per fag. FEE-HELP er tilgjengelig.Studieperioder: Jan, Mar, Mai, Jul, Sept, OktEmner: 4Kursinnføring

Ønsker du å omfavne datavitenskaprevolusjonen som en del av jobbspesifikasjonen eller styre karrieren din i en helt ny retning?

Organisasjoner av alle striper fortsetter å gjenkjenne og utforske innsikt og fordeler knyttet til omfattende analyse av rå data. Den globale virksomheten og forskningssektoren gir et vell av muligheter til fagfolk som har forståelse for bruken av dataanalyse gjennom karrierevekst, ny rolleopprettelse og rekruttering.

James Cook Universitys online Graduate Certificate of Data Science er en rask måte å få grunnlagskunnskapen du trenger for å maksimere mulighetene i en data-drevet verden.... [-]

Australia Australia Online
Januar 2020
Engelsk
Deltid
8 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Vårt elektroniske emballasje Graduate Certificate in Engineering utnytter universitetets unike styrke i pålitelighet sammen med sin kompetanse innen elektroteknikk, maski ... [+]

Vår elektroniske emballasje Graduate Certificate in Engineering utnytter universitetets unike styrke i pålitelighet sammen med sin ekspertise innen elektroteknikk, maskinteknikk, materialvitenskap og virksomhet for å styrke studentene til videre karrierer innen områder som luftfart, bilindustrien, industriell motordrev, militær elektronikk og medisinsk utstyr. Kursemner inkluderer grunnleggende om elektronisk systemintegrasjon, varmeoverføring, termisk styring, stressanalyse, kostnadsanalyse, kvalitet og pålitelighetsvurdering, og prognostikk og helsestyring.

OpptakskravEn bachelorgrad i ingeniørfag fra en akkreditert institusjon.Fullføring av kalkulator I, II og III og differ... [-]
USA College Park
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Southern Cross University (Online)

Online Graduate Certificate i Business Law med Southern Cross University er et flott første skritt for en bedrifts profesjonell å begynne å bygge bro over deres kunnskaps ... [+]

Graduate Certificate in Business Law onlineUtvikle din juridiske hukommelse i forhold til virksomheten.Tjen en høyere utdanningskompetanse i 8 måneder.Praktiske, virkelige ferdigheter, gjeldende for arbeidet ditt umiddelbart.100% online, ingen på campusforpliktelser.Grunnleggende informasjonVarighet: Fra 8 måneder, deltidStudieperioder: Januar, Mars, April, Juli, August, OktoberGebyrer: $ 2930 per enhetEnheter: 4Trygt vurdere juridisk risiko med Graduate Certificate i Business Law

I en stadig forstyrret verden er det et voksende behov for folk som kan hjelpe bedrifter å navigere seg gjennom forpliktelser, muligheter og konsekvenser.

Online Graduate Certificate i Business Law med Southern Cross University er et flott første skritt for en bedrifts profesjonell å begynne å bygge bro over deres kunnskapsforskjell mellom næringsliv og lov. Kurset skal gi studentene en grundig innføring i de juridiske institusjonene og prosessene som påvirker den pågående utviklingen av australsk lov, deres historie, kontekst og moderne relevans, og gir studentene de nødvendige ferdighetene til å finne, tolke, kritisere og anvende loven i forhold til næringslivet.... [-]

Australia Australia Online
November 2019
Engelsk
Deltid
8 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Vil du legge til ledelses- og lederegenskaper til din tekniske ingeniørkunnskapsbase? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) gir deg muligh ... [+]

Bland din tekniske ekspertise med viktige forretnings- og ledelsesevner

Vil du legge til ledelses- og lederegenskaper til din tekniske ingeniørkunnskapsbase? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) gir deg muligheten til å administrere komplekse ingeniørprosjekter, produkter og tjenester og åpner et bredere utvalg av karrieremuligheter i arbeidsstyrken.

Gjennom hele graden, som kan studeres deltid og online, vil du gjennomføre kurs i styring av teknologisk risiko og kapitalforvaltning. Du vil også utvikle analytiske ferdigheter for å evaluere innovasjoner innen teknologi, teknologisk påvirkning og hvordan man håndterer teknologiske endringer.

... [-]
Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Certificate of Graduate Studies i Ledelse tilbys via internett fra start til ferdigstillelse. Ingen på campus bostedsadresse er nødvendig. ... [+]

Certificate of Graduate Studies i Ledelse tilbys via internett fra start til ferdigstillelse. Ingen på campus bostedsadresse er nødvendig. Studenter samhandle og delta i klassene online gjennom gjenget diskusjoner, e-postmeldinger, lyd og video PC-baserte presentasjoner og elektronisk informasjonstilgang. Ledet online, bruker Certificate of Graduate Studies i Ledelse selvstendige læringsformer som krever studentene til å lære selvstendig, men ikke alene.

Grad Krav

Den maksimale tidsrammen for å fullføre programmet er fem år. Imidlertid har vi sett mange studenter fullføre programmet innenfor et mye kortere tidsrom. Den CGS lederutviklingsprogram er en 15-kreditt-timers høyere nivå sertifikatet utformet for å forbedre en persons lederegenskaper og gi praktisk anvendelse av verdibasert lederskap i en rekke organisasjoner. ... [-]

USA Virginia Beach
September 2020
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

... [+]

Du skal velge to ekstra SPEA graduate kurs som møter dine behov.

[-]
USA Bloomington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk