Filter
Høyere Sertifikat
Pacing: Alle

Sjekk ut 72 På nett Graduate Certificate programmer

Online graduate sertifikat programmer kan tilby et nivå av spesifisitet tilsvarende et studieprogram, ellers gi en fokusert studie av et bestemt emne. De kan vare alt fra flere dager til flere år.

Hva er et online utdannet sertifikat? Online læring er tilgjengelig på mange nivåer, fra yrkesopplæring til avanserte forskningsstillinger. Faktisk er mange fag som krever feltarbeid gjort i det minste delvis gjennom korrespondanse, og har vært i lengre tid. I dag kan man forvente å forfølge kurs i alt fra utdanning til bærekraftig energi på kandidatnivå online. En uteksaminert sertifikat er ofte bare gitt til studenter som har fullført kurs tilsvarende det som kreves av en lavere grad programmet. Uansett opptakskrav, kan elevene gjøre det bra å forvente en utfordrende læreplan.

Disse sertifikatprogrammene tilbyr ofte unike muligheter for å utvide et studentens nettverk ved å gi tilgang til eksperter på et felt av interesse. Noen sertifikater kan være kvalifisert for konvertering til en viss grad, men det anbefales at du kontakter administrasjonen ved hver potensiell institusjon før du antar at dette er tilfelle.

Kostnaden for et uteksaminert sertifikat avhenger ofte av flere faktorer, for eksempel institusjonen som tilbyr programmet. Emnet studie, lengde på kurset og til og med landet der institusjonen er basert, kan også endre undervisningen.

Statistisk sett har personer med mer avansert utdanning en tendens til å gå videre langs deres karriereveier. En online graduate sertifikat er en stadig mer populær metode som studentene forfølge sine personlige og faglige mål.Graduate sertifikater kan hjelpe studenter i sine mål å få tilgang til høyere nivåer i akademia også ved utlåns troverdighet under opptaksprosesser for prestisjefylte etterutdanningsprogrammer, for eksempel.

Med det brede spekteret av kandidatstudier som tilbys gjennom online sertifikatprogrammer, kan det fortsette å utdanne eller fremme din karriere være mer tilgjengelig enn du skjønte. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

treff

Truman State University

Kompleks dataanalyse er revolusjonerende hvordan vi forstår verden rundt oss, og mange bedrifter søker etter dyktige fagfolk som kan bringe disse ferdighetene til arbeids ... [+]

Oversikt5 nettkurs15 studiepoeng8 ukers vilkårKostnad: 6 247,50 dollarForkunnskaper: Intro til datalogi *

* Tilgjengelig online i løpet av vår sommer sesjon

Kompleks dataanalyse er revolusjonerende hvordan vi forstår verden rundt oss, og mange bedrifter søker etter dyktige fagfolk som kan bringe disse ferdighetene til arbeidsplassen. Et Graduate Sertifikat i Data Science kan gi deg legitimasjonene du trenger for å oppgradere ditt ferdighetssett eller utforske et nytt felt. Og du trenger ikke å ha en bakgrunn i datavitenskap eller statistikk for å komme i gang.

Våre 15-kreditt Graduate Certificate i Data Science er et fullt online program designet for den arbeidende voksen med en høyskole eller høyere grad som ønsker å utvide sitt ferdighetssett. Når programmet er ferdig, vil du motta et varsel om utskrift og et sertifikat du kan vise for å vise frem dine ferdigheter.... [-]

USA Kirksville
Desember 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University Of Maryland Baltimore

Studenter som er interessert i forskningsadministrasjon vil få mulighet til å lære om det komplekse miljøet som støtter faglig forskning. Dette vil inneholde temaer som h ... [+]

Dette unike 12-kreditt graduate sertifikat programmet er helt online og kan bidra til å fremme din karriere i forskningsadministrasjon.

Studenter som er interessert i forskningsadministrasjon vil få mulighet til å lære om det komplekse miljøet som støtter faglig forskning. Dette vil inneholde temaer som historiske og evolusjonære perspektiver, juridiske problemer i forskning, kontraktstyring og sikring av konfidensiell informasjon. Mange studenter som er interessert i denne graden, vil jobbe på følgende områder: dataanalyse, stipendskrift, klinisk forskning, pasientbehandling, psykisk helse, epidemiologi, kliniske studier, samarbeid, personalestyring etc.

Søknad om opptak til høstsemesteret utløper innen 15. juli.... [-]

USA Baltimore
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis ... [+]

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis.

Sertifikatprogrammet vil gi fagpersoner kunnskap om hvordan man bestemmer forretningsbehov som driver IT-relaterte prosjekter. I tillegg vil det hjelpe dem med å identifisere, analysere og designe prosesser for å forbedre den samlede informasjonsstrømmen innen organisasjonen.

Sertifikatprogrammet vil gi grunnleggende opplæringsutdanning for sysselsetting for de som jobber som forretningsanalytiker eller de som er ansvarlige for eller søker å ta på seg analytikerrelaterte ansvarsområder.

FeltetArbeid som en kontakt mellom bedriftens ledelse og IT-avdeling for å hjelpe dem med å forstå organisasjonens behov og hvordan IT kan bidra til å nå sine målForstå design, utvikling, distribusjon og styring av prosesser unikt for databehandling og informasjonsteknologi næringslivForstå strukturen, retningslinjene og operasjonene i en organisasjonVær en problemløserFremtidenEn vekst på 19% forventes innen 2022 i forretningsanalysebobber (US Bureau of Labor Statistics)Nåværende gjennomsnittslønn er $ 82 493 (US Bureau of Labor Statistics)Programmet12-kreditt timers sertifikatprogram100% online IIBA®Høy kompetanse i næringsanalyse er sterkt knyttet til kompetanse i prosjektledelseSamarbeid med studenter i den høyt vurderte informasjonsteknologiprojektledelsenKurs i Business Analysis Essentials, Krav Analyse og Modeling, Enterprise Analysis, Business og Data Analytics, og avanserte emner i Business AnalysisFakultet med omfattende bransjeerfaring innen sektorer som datateknikk og informasjonsteknologi, luftfart og avanserte systemer, samt bioteknologi og helsetjenesterMS i IT Business Analysis... [-]
USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Kansas State University Global Campus

Den organisatoriske lederskapet uteksaminert sertifikat forbereder studentene til å være effektive ledere for bedriftsgrupper på alle organisatoriske nivåer. Studentene v ... [+]

Oversikt

Bedriftsorganisatorisk lederskap uteksaminert sertifikat forbereder studentene til å være effektive ledere for bedriftsgrupper på alle organisatoriske nivåer. Studentene vil være i stand til å ta ansvar og gi et aksjeselskap, myndighetsorgan eller nonprofit organisasjon på nye og bedre måter. Studentene skal også utvikle ferdigheter i å skape strukturen i en organisasjon, styre konflikt, operere på internasjonalt nivå og veilede beslutningstaking og organisatorisk ledelse.

Dette programmet gir nye muligheter for fagfolk ved å:

øke kreative evnerbidrar til å utvikle nye tekniske ferdighetergir faglig utviklingøke organisasjonsdynamikkenutvide kunnskap om forretningstrenderstyrke langsiktige planlegging utviklingsferdigheter... [-]
USA USA Online
Kontakt skolen
40 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Missouri Truman School of Public Affairs

Et online utdannet sertifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjelpe deg å finpusse dine administrative og ledelsesmessige ferdigheter. Hvis du vil lede policyendring ... [+]

Graduate Certificate: Offentlig administrasjon

Et online utdannet sertifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjelpe deg å finpusse dine administrative og ledelsesmessige ferdigheter. Hvis du vil lede policyendring og fremme åpenhet og rettferdighet i offentlig tjeneste, kan dette være sertifikatet for deg.

Dette 12-timers kandidatbevis gir de administrative ferdighetene til etiske, effektive lederskaps- og lederroller i den offentlige tjenesten.

Studenter som fullfører sertifikatet vil være godt posisjonert til å begynne eller fremme i en offentlig tjeneste karriere, med mange forventer å forfølge ledelse karrierer i statlige og lokale myndigheter.

Kursarbeidet dekker... [-]

USA Columbia
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansi ... [+]

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansikt - hvordan å øke organisatorisk effektivitet ved hjelp av de nyeste HR-teknologiene. Lær av bransjepersonell som deler sin kompetanse innen teknologi, måling, risikostyring og kommunikasjon for å gi deg de ferdighetene du trenger for å fremme din organisasjon.

Læreplanen ble utviklet med innspill fra et råd fra bransjepersonell som ga råd om kompetanse, standarder og bransjestrender for å sikre relevans til arbeidsplassen.

[-]
USA Washington
September 2019
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Lewis University Online

På så lite som 12 måneder, tjene ditt Graduate Certificate in Professional ... [+]

Online Graduate Certificate i profesjonell og Executive Coaching er et 18-kreditt program som gir grunnlaget for en omfattende forståelse av business coaching teori, metodikk og teknikker. Sertifikatkursene oppfyller alle nødvendige treningstimer for studenter å bli sertifiserte trenere gjennom International Coach Federation (ICF).

Akselerert Program: På bare 12 måneder kan du tjene din Coaching Graduate Certificate med ledelse og folk-orienterte ferdigheter du trenger for å fremme din karriere.100% Online: Alle kursene tilbys i et praktisk, fleksibelt nettformat som gir deg mulighet til å oppnå ditt utdannede sertifikat mens du balanserer livets øvrige ansvar.Rimelig alternat... [-]
USA Romeoville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Royal Roads University

Graduate sertifikat i Corporate Social Innovation er et 9-kreditt program for fagfolk som arbeider i eller konsulterer med organisasjoner i alle sektorer som ønsker å utv ... [+]

Oversikt

Dette 9-kreditt, 6-måneders blandede programmet vil legge grunnlaget for bedrifter og intrapreneurs for å innlemme sosiale bekymringer og løsninger inn i selve stoffet i deres organisasjoner. Studentene vil utforske nye måter å øke bedriftsverdi som muliggjør positiv sosial endring i deres organisasjoner, deres lokalsamfunn og hele verden.

Formålet med sertifikatet er å utstyre fagpersoner i lederstillinger med kandidatnivå påført og relevant kompetanse innen sosial innovasjon på individ, lag og organisasjonsnivå. Programmet vil fokusere på anvendelse av læring på følgende områder:

grunnlag for å drive sosiale og miljømessige forandringer, samtidig som de fremmer kjernebedriftsmålkreativ tenkning og innovasjon i å forsøke å løse onde problemer og utfordringermåling, evaluering og rapportering om sosial effektskalering for effektiv innvirkning, lokalt og globaltlæring innen design tenkning, organisasjonsstrategi og organisasjonskulturPraktiske forandringsarbeid, inkludert empati, samarbeid og ledelseHvem er det for... [-]
Canada Victoria
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
James Cook University Online

Måten verden driver forretninger på, endrer seg. James Cook University (JCU) 's online Graduate Certificate of Business Administration er utviklet for å hjelpe deg med å ... [+]

Kursets varighet: 8 måneder deltid *Kursgebyrer: $ 3,188 per fag. FEE-HELP er tilgjengelig.Studieperioder: Jan, Mar, Mai, Jul, Sept, OktEmner: 4

* Varighet avhenger av anerkjennelse av tidligere læring

Bli en effektiv leder med et globalt perspektiv

Måten verden driver forretninger på, endrer seg. James Cook University (JCU) 's online Graduate Certificate of Business Administration er utviklet for å hjelpe deg med å håndtere usikkerhet og utnytte nye muligheter i en globalisert økonomi.

Dekker viktige lederskapskonsepter, dette kurset vil forberede deg på muligheter og utfordringer på globale markeder. Det gir også den ideelle Pathway i Global MBA-grad.

InntakskravGjennomføring av en bachelorgrad i en kognitiv disiplin og to (2) års forretningserfaring; ellerGjennomføring av en Honours grad i noen disiplin og to (2) års forretningserfaring; ellerFire (4) års forretningserfaring i en lederrolle * til tilfredsstillelse av kurskoordinatoren; ellerAndre kvalifikasjoner eller praktisk erfaring anerkjent av dekanen, handelshøyskolen og regjeringen som likestillende med ovennevnte.... [-]
Australia Australia Online
September 2019
Engelsk
Deltid
8 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Vårt elektroniske emballasje Graduate Certificate in Engineering utnytter universitetets unike styrke i pålitelighet sammen med sin kompetanse innen elektroteknikk, maski ... [+]

Vår elektroniske emballasje Graduate Certificate in Engineering utnytter universitetets unike styrke i pålitelighet sammen med sin ekspertise innen elektroteknikk, maskinteknikk, materialvitenskap og virksomhet for å styrke studentene til videre karrierer innen områder som luftfart, bilindustrien, industriell motordrev, militær elektronikk og medisinsk utstyr. Kursemner inkluderer grunnleggende om elektronisk systemintegrasjon, varmeoverføring, termisk styring, stressanalyse, kostnadsanalyse, kvalitet og pålitelighetsvurdering, og prognostikk og helsestyring.

OpptakskravEn bachelorgrad i ingeniørfag fra en akkreditert institusjon.Fullføring av kalkulator I, II og III og differ... [-]
USA College Park
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Southern Cross University (Online)

Studer et Graduate Certificate in Business, 100% online og bli introdusert for hvordan du skal søke sentrale prinsipper i økonomi, markedsføring, regnskap og forretningsf ... [+]

Graduate Certificate in Business online100% online, ingen på campusforpliktelser.Start reisen din mot en MBA.Fullfør 4 enheter på 8 måneder, deltid.Fleksibel, praktisk læringsstruktur.Grunnleggende informasjonVarighet: 8 måneder, deltidAvansert stående: Ring oss for å se om du kvalifisererStudieperioder: Januar, Mars, April, Juli, September, NovemberGebyrer: $ 2590 per enhetEnheter: 4Leveringsmodus: OnlineUpskill med en online Graduate Certificate i Business

Studer et Graduate Certificate in Business , 100% online og bli introdusert for hvordan du skal søke sentrale prinsipper i økonomi, markedsføring, regnskap og forretningsføringspraksis til forretninger. Hvis du er ny for å studere eller returnere etter en pause, kan en Graduate Certificate in Business online bidra til å bygge opp dine praktiske ferdigheter, finpusse din forskning og evaluering evner, og øke din selvtillit. Hvis du finner at du elsker det, kan alt du studerer krediteres mot en Southern Cross University Online Graduate Diploma i Business eller en Master of Business Administration (MBA).... [-]

Australia Australia Online
April 2020
Engelsk
Deltid
8 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Catholic Distance University

Graduate sertifikater er perfekte for de som er forberedt på å studere teologi på kandidatnivå, men ønsker fleksibilitet til å fokusere sine studier på et område av inter ... [+]

Graduate Sertifikater

Graduate sertifikater er perfekte for de som er forberedt på å studere teologi på kandidatnivå, men ønsker fleksibilitet til å fokusere sine studier på et område av interesse, samtidig som deres valg åpnes.

Programmet tilbys gjennom Graduate School of Theology, som har blitt kalt en kandidat for akkreditering av Kommisjonen om akkreditering av Foreningen for Teologiske Skoler. CDU Graduate School of Theology har som mål å gi en transformativ læringserfaring i det digitale rommet og utvikle ledere for den nye evangeliseringen i det 21. århundre. Graduate Sertifikater gir en dyp, fokusert studie av et aspekt av teologi på kandidatnivå. Studiepoengene kan overføres til MA-studiet da studentene senere kan bestemme seg for å forfølge en full grad.... [-]

USA Charles Town
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Kennesaw State University

Tjene et diplom på grunnnivå fra Kennesaw State School of Communication ... [+]

Kom i gang med din fremtid!

Tjene på et utdannet nivå sertifikat fra Kennesaw State School of Communication

Graduate Certificate in Digital

100% nettbasert læring

Det fullstendige DSM-sertifikatet er designet for å møte behovene til arbeidende fagfolk som søker fremskritt, karriereendringer, eller de som ønsker å utvide sin kunnskap ved å skrive inn et nytt karrierefelt. DSM er en 12 studiepoeng, fire kursprogram. Vi tilbyr klasser om høsten og våren i en syv ukers økt, slik at du aldri har mer enn en klasse om gangen.

Nasjonalt rangert program

Rimelig høyskoler Online Rankings har rangert DSM Best Online Communication Programmer (38 nasjonalt). Som et nyere program er vi veldig stolte av denne rangeringen og håper å fortsette i de kommende årene.... [-]

USA Kennesaw
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk
Algonquin College

Dette online Ontario College Graduate Certificate programmet gir praktisk opplæring for personer som har karriere mål inkluderer å fremme sin karriere i byggebransjen og ... [+]

Vårt program

Dette online Ontario College Graduate Certificate programmet gir praktisk opplæring for personer som har karriere mål inkluderer å fremme sin karriere i byggebransjen og ledelsen av byggeprosjekter i et bredt utvalg av innstillinger. Ved å kapitalisere på et solidt pedagogisk fundament i bygg- eller anleggsrelaterte fag, er kandidatene rustet til å administrere den totale byggeprosessen effektivt, fra den første planleggingen til programmets gjennomføring. Den vanlige bruken av case-studier gjennom hele programmet forbereder kandidater for et komplett spekter av situasjoner som kan oppstå på byggeprosjekter.

Hver av kursene i programmet har blitt akkreditert av den kanadiske byggforeningen for Gold Seal Certification Program.... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk
Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Certificate of Graduate Studies i Ledelse tilbys via internett fra start til ferdigstillelse. Ingen på campus bostedsadresse er nødvendig. ... [+]

Certificate of Graduate Studies i Ledelse tilbys via internett fra start til ferdigstillelse. Ingen på campus bostedsadresse er nødvendig. Studenter samhandle og delta i klassene online gjennom gjenget diskusjoner, e-postmeldinger, lyd og video PC-baserte presentasjoner og elektronisk informasjonstilgang. Ledet online, bruker Certificate of Graduate Studies i Ledelse selvstendige læringsformer som krever studentene til å lære selvstendig, men ikke alene.

Grad Krav

Den maksimale tidsrammen for å fullføre programmet er fem år. Imidlertid har vi sett mange studenter fullføre programmet innenfor et mye kortere tidsrom. Den CGS lederutviklingsprogram er en 15-kreditt-timers høyere nivå sertifikatet utformet for å forbedre en persons lederegenskaper og gi praktisk anvendelse av verdibasert lederskap i en rekke organisasjoner. ... [-]

USA Virginia Beach
September 2019
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk