Filter
Høyere Sertifikat
Pacing: Alle

Topp På nett Graduate Certificate programmer i Idrett 2019

En utdannet sertifikat er en type dokument tilbud til studenter som har fullført et kurs i et bestemt emne. Disse sertifikatene er vanligvis ment å forbedre jobbmuligheter. De kan også gi en bedre sjanse til avansement i en gjeldende fagområde eller et yrke.

Et program eller kurs i sport generelt forbereder studentene til å administrere idrettslag, bli en senior trener for en idrett studenter velger å fokusere på, bli en gymlærer eller skriv noen nært beslektede felt.

På nett Graduate Certificate i Idrett

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Resultater i Idrett

Columbia Southern University

Columbia Southern University erkjenner at det er et økende ønske fra mange innen arbeidsstokken for fokusert opplæring i et faglig spesialisering. ... [+]

Columbia Southern University erkjenner at det er et økende ønske fra mange innen arbeidsstokken for fokusert opplæring i et faglig spesialisering. For å møte dette behovet, har CSU Graduate Certificate Sport Management.

Graduate Certificate programmer

Studentene velger fire kurs (12 semester studiepoeng) fra en utdannet konsentrasjon for å tjene en høyere nivå sertifikat i konsentrasjonen området.

Curriculum

MSM 5001 - Sport Lov og Risk Management MSM 5501 - Sport Public Relations og Fund Raising MSM 5901 - Sport Fasiliteter MSM 6301 - Sport Administrasjon og økonomi

[-]
USA Orange Beach
September 2019
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk