På nett Graduate Certificate i Idrett

Topp På nett Graduate Certificate programmer i Idrett 2018

Idrett

En utdannet sertifikat er en type dokument tilbud til studenter som har fullført et kurs i et bestemt emne. Disse sertifikatene er vanligvis ment å forbedre jobbmuligheter. De kan også gi en bedre sjanse til avansement i en gjeldende fagområde eller et yrke.

Den akademiske studier av idrett fokuserer vanligvis på det fysiske eller strategi og forretningsutvikling av idrett, og dermed forberede studentene til å administrere idrettsorganisasjoner, trener team eller enten lærer eller veileder fysisk trening i skolen eller for idrettsutøvere.

På nett Graduate Certificate i Idrett

Les mer

Utdannet Sertifikat I Sport Management

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Sertifikatet i Sport Management gir styring og ledelse ferdigheter som trengs for å utvikle og idrettsorganisasjoner og atletisk programmer operere. Dette programmet gjør det mulig for studenten å fokusere på atletisk markedsføring, kringkasting, eller facility management. Kurs kreditt opptjent i dette programmet kan brukes direkte til en Master of Science i Sport Management med en beslektet er Sport Administration. [+]

Sertifikatet i Sport Management gir styring og ledelse ferdigheter som trengs for å utvikle og idrettsorganisasjoner og atletisk programmer operere. Dette programmet gjør det mulig for studenten å fokusere på atletisk markedsføring, kringkasting, eller facility management. Kurs kreditt opptjent i dette programmet kan brukes direkte til en Master of Science i Sport Management med en beslektet er Sport Administration.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Utdannet Sertifikat I Utendørs Eventyr Sport

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Et sertifikat i Opplevelses Sport gir de lederegenskaper som trengs for en vellykket karriere i friluftsliv og eventyr. Dette programmet legger vekt etikk i ledelse, samt mer spesifikke ferdigheter som trengs for å utmerke seg innen utendørs ventures. [+]

Et sertifikat i Opplevelses Sport gir de lederegenskaper som trengs for en vellykket karriere i friluftsliv og eventyr. Dette programmet legger vekt etikk i ledelse, samt mer spesifikke ferdigheter som trengs for å utmerke seg innen utendørs ventures. Kurs kreditt opptjent i dette programmet kan brukes direkte til en Master of Science i Sport Management med en beslektet i Outdoor Adventure.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Oppgradere Sertifikatet: Sport Management

Columbia Southern University
Nettstudie Deltid September 2018 USA Orange Beach

Columbia Southern University erkjenner at det er et økende ønske fra mange innen arbeidsstokken for fokusert opplæring i et faglig spesialisering. [+]

Columbia Southern University erkjenner at det er et økende ønske fra mange innen arbeidsstokken for fokusert opplæring i et faglig spesialisering. For å møte dette behovet, har CSU Graduate Certificate Sport Management.

Graduate Certificate programmer

Studentene velger fire kurs (12 semester studiepoeng) fra en utdannet konsentrasjon for å tjene en høyere nivå sertifikat i konsentrasjonen området.

Curriculum

MSM 5001 - Sport Lov og Risk Management MSM 5501 - Sport Public Relations og Fund Raising MSM 5901 - Sport Fasiliteter MSM 6301 - Sport Administrasjon og økonomi

[-]

Graduate Certificate I Sports Analytics Og Management

American University Online
Nettstudie Deltid 9 - 15 måneder September 2018 USA Washington

American Universitys online Graduate Certificate i Sports Analytics og Management bygger styrken din i fremvoksende teknologier og dataanalysevner som sportsorganisasjoner ser etter som digital omformer sin bransje. [+]

American Universitys online Graduate Certificate i Sports Analytics og Management bygger styrken din i fremvoksende teknologier og dataanalysevner som sportsorganisasjoner ser etter som digital omformer sin bransje. Ta kurs i strategisk styring av idrettsorganisasjoner, sportsanalyser og sosialt engasjement, og datastyrt beslutningsprosess for å forberede deg på en rekke roller i bransjen som trengs for mobil teknologi, fantasjesport, e-sportspill og interaktivt tilskuerskap .

Pensumet ble utviklet med innspill av et fagråd på feltet som ga råd om kompetanse, standarder og bransjestrender for å sikre at kursarbeid er relevant og aktuelt for dagens arbeidsplass.

[-]