Filter
USA

Beste skoler På nett Graduate Certificate programmer i IT-sikkerhet i Kennesaw USA 2019/2020

En utdannet sertifikat er en type dokument tilbud til studenter som har fullført et kurs i et bestemt emne. Disse sertifikatene er vanligvis ment å forbedre jobbmuligheter. De kan også gi en bedre sjanse til avansement i en gjeldende fagområde eller et yrke.

En raskt voksende teknologiske feltet er IT-sikkerhet. Dette innebærer å holde datamaskiner og andre enheter trygt fra uautorisert adgang, cyberangrep, tyveri eller skade. Studentene kan lære om programmering, brukeropplæring, og hardware design.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Kennesaw byen, har Georgia ofte blitt rangert som en av de beste stedene å heve og bor sammen med familien. Hjem til 30.000 innbyggere, er byen kjent for sin trådløse internett parker og The Southern Museum of Civil War and Locomotive History. Den har et statlig universitet innenfor sine grenser som tilbyr ulike programmer.

På nett Graduate Certificate i IT-sikkerhet i Kennesaw i USA

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i IT-sikkerhet, Kennesaw

Beliggenhet
USA
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
Kennesaw State University

Utdannet sertifikat programmet i informasjonssikkerhet og forsikring er designet for både teknologi og ikke-teknologiplattform studenter. ... [+]

Informasjonssikkerhet og forsikringssertifikat - Stand-Alone og Embedded

Utdannet sertifikat programmet i informasjonssikkerhet og forsikring er designet for både teknologi og ikke-teknologiplattform studenter. Det omfatter fire eksisterende kurs:

Kurser kreves for sertifikat: (12 Kredittider)

IS 8200 - Juridiske og etiske problemer i informasjonssystemerIS 8310 - Styring, risikostyring og overholdelseIS 8940 - Disaster Recovery / Business Continuity PlanningEt valgfag som godkjent av MSIS programdirektør.

Merk: Foreløpig registrerte studenter kan bare telle 3 av de 4 kursene mot deres eksisterende grad. Studenter i et uteksaminert sertifikat kan bare telle 3 kurs mot et utdannet program.... [-]

USA Kennesaw
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk