Read the Official Description

Avstanden læringsprogrammet for Master Health Economics (M. A.) er en sammenhengende mastergrad programmet og bygger ervervet i en relevant bachelorgrad kunnskap. Helt ideelt for studiet er avgangselever på Bachelor helseøkonomi (B. A.) eller lignende programmer. Med vertiefendem kompetanse innen helseøkonomi, kan du være kreativ i å utføre som en respektert ekspert de spesifikke oppgaver i forvaltningen av helsetjenester etter vellykket gjennomføring av studier. Kurset tar sikte på å gi grundig faglig vitenskapelig kunnskap og analytiske og metodiske ferdigheter innen helseøkonomi. På slutten tjener du den internasjonalt høyt respektert akademisk grad "Master of Arts", som ligger rett under doktorgrad.

Med masterstudiet kan du blant annet:

  • å bruke helseøkonomisk kunnskap som en refleksjon av kunnskap og instrumentell kunnskap og bruke den til løsning av praktiske problemer
  • nye intervensjons konsepter for å utvikle (ca. i området forsyning)
  • analysere organisatoriske og styringsprosesser og design
  • rådgivning organisasjoner og helseinstitusjoner
  • adressering utfordringer på de ulike styrings- og beslutningsnivåer i helsesektoren og å ta over lederansvar

Studie innholdet

The Master Health Economics (M. A.) lærer deg kunnskap ettertraktet kombinasjon av evnen til å analysere den økonomiske situasjonen, for å identifisere muligheter og utvikle individuelle strategier - sammen med generell ledelse kunnskap og personlige ferdigheter. Mange praktisk innhold som skal dekkes for å gi på en vitenskapelig lyd analyser og begreper, på den annen side til å løse praktiske problemer effektivt. Den helsemarkedet med sine spesifikke ineffektivitet og kostnader, distribusjon og kvalitetsproblemene vil bli fullt ut tatt hensyn til i studien. Den konsekvent anvendelse orientering er dermed gitt for hvert tema.

Praksis relevante tekniske problemer er:

  • Nye institusjonelle økonomi og strategisk kontrollerende
  • Forsyningsledelse for å vurdere fremtidige kontrollveier begreper og metoder for omsorg
  • Forsknings spørsmål om finansiering og levering til å identifisere forbedringspotensial i helsesystemet og for å initiere nødvendige endringene
  • Kost-nytte-analyser i helsevesenet, slik. Som helseøkonomisk evaluering og metoder for måling av livskvalitet

Hvis du sikter høyere, da Master Health Economics (MA) er det logiske valget for bachelor helseøkonomi (BA) eller en tilsvarende grad.

opptakskrav

For studiet av Masters helseøkonomi (M. A.) Du trenger bevis på vellykket gjennomføring av bachelor helseøkonomi (B. A) eller et lignende program. Søkere med annen bachelorgrad kan starte med en påfølgende kvalifisering (forkurs) med studien. Følgende forberedende kurs er tilgjengelig for individuelle prekvalifisering tilgjengelig: praktisk kunnskap om helseindustrien eller lederkompetanse for helsesektoren.

Begynn: helst ferdigstillelse: På slutten av kurset vil du få den internasjonalt anerkjent grad Master of Arts i Department of Health Economics. Med denne graden blir du tildelt en ledende posisjon i helsesektoren kvalifisert.

Studievarighet

Regelmessig studietiden er 24 måneder eller 32 måneder (120 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

The Master Programmet Health Economics (MA) er av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA) sertifisert.

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (12 eller 16 måneder).

Program taught in:
Tysk

See 4 more programs offered by Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Open Enrollment
Duration
24 - 32 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato