Grunnlag grad i kreativ musikk produksjon - online

Academy of Music & Sound

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlag grad i kreativ musikk produksjon - online

Academy of Music & Sound

AMSonline Foundation Degree i Creative Music Production er en ideell plattform for å utvikle viktige ferdigheter innen musikkoppbygging, teknologi og produksjon, mens du lærer å markedsføre deg selv i den moderne musikkbransjen.

Programmet er validert av University of Wolverhampton og tilsvarende de første 2 årene av en BA (Hons).

FD (kunst) Creative Music Production kan hjelpe deg med å forberede deg til en karriere som musikkprodusent, studioassistent og / eller opptaksingeniør.

Hvor lenge er det for?

Du kan velge å studere heltid (4 x 12 ukers semester som studeres over 2 år) eller deltid (6 x 12 ukers semester studert over 3 år)

Hvem er det for?

Denne FD (Arts) Creative Music Production er ideell hvis du ønsker å utvikle dine studier fra et BTEC Diploma / Extended Diploma i musikk eller musikk teknologi og / eller 'A' nivå studier i scenekunst av relaterte fag.

Tidligere erfaring innen musikk teknologi er en fordel, mens tilgang til grunnleggende hjemmeopptak programvare / maskinvare er viktig (som student er du kvalifisert for rabatter hos en rekke forhandlere).

Det er viktig at du enten har noen musikkinstrumenter eller tilgang til en musiker / musikere som du vil kunne ta opp.

Inntakskrav?

100 UCAS poeng fra A-nivå eller tilsvarende / BTEC nivå 3 Utvidet Diplom i musikk / musikk teknologi (PPP eller høyere) / BTEC nivå 3 Diplom i musikk / musikk teknologi (MP eller høyere)

For søkere med relevant tidligere erfaring, er FAST TRACK oppføring i det andre året av FD eller AMSonline BA (Hons) programmet mulig. Ta kontakt med vårt team for ytterligere informasjon.

Hvilke fag skal jeg studere?

Gjennom hele kurset vil du utforske en rekke emner som vil utstyre deg med ferdigheter, kunnskaper og erfaring for å forfølge en karriere innen musikk og produksjon.

MUSIC PRODUCTION

Du vil lære å produsere musikk og være kreativ med lyd, studere innflytelsesrike produsenter og produksjonsteknikker fra de tidligste dagene av innspilt musikk til i dag.

Stil analyse

Du vil lære detaljert om ulike sjangere av musikk for å informere dine musikalske beslutninger. Det er mange viktige leksjoner som skal læres fra fortiden og nåtiden.

musikkteknologi

For å utvikle forståelsen av de tekniske og kunstneriske parametrene til et moderne opptaksmiljø, vil du få opplæring for å utstyre deg med de ferdighetene som kreves for å lage musikk av forskjellige sjangere.

entreprenørielle ferdigheter

For å lykkes i musikkbransjen (og spesielt i en frilansverden), trenger du entreprenørskap. I løpet av studiene lærer du hvordan du skal nettverk med musikkbedrifter, utvikle musikkdriftsideer og skrive en markedsførings- / forretningsplan

undervisning

Det er viktig at du lærer å lære musikkteknologi og / eller musikkproduksjon. Du vil fullføre kurset med betydelig lærerfaring, ha utviklet dine egne leksjonsmaterialer, og du har også hatt mulighet til å få en undervisningskvalifikasjon (BTEC Award in Education & Training). Dette vil spille en viktig rolle i din fremtidige arbeidsmiljø for musikkindustrien.

Hva skjer etterpå?

Etter vellykket gjennomføring kan du gå videre til en BA (Hons) Top-Up Degree-kurs.

Avgifter og finansiering

Gebyrer for studieåret 2016/17 er £ 5995 per år på heltid (2 år) og £ 3995 per år deltid (3 år).

Med forbehold om kvalifisering kan du søke om et studielån for å dekke avgifter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert January 4, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
2 - 3 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
5,995 GBP
Information
Deadline
Locations
Dates