Les den offisielle beskrivelsen

Kom i gang med din fremtid!

Tjene på et utdannet nivå sertifikat fra Kennesaw State School of Communication

Graduate Certificate in Digital

100% nettbasert læring

Det fullstendige DSM-sertifikatet er designet for å møte behovene til arbeidende fagfolk som søker fremskritt, karriereendringer, eller de som ønsker å utvide sin kunnskap ved å skrive inn et nytt karrierefelt. DSM er en 12 studiepoeng, fire kursprogram. Vi tilbyr klasser om høsten og våren i en syv ukers økt, slik at du aldri har mer enn en klasse om gangen.

Nasjonalt rangert program

Rimelig høyskoler Online Rankings har rangert DSM Best Online Communication Programmer (38 nasjonalt). Som et nyere program er vi veldig stolte av denne rangeringen og håper å fortsette i de kommende årene.

Curriculum

DSM er en 12 studiepoeng, fire kursprogram. Vi tilbyr klasser om høsten og våren i en syv ukers økt, slik at du aldri har mer enn en klasse om gangen. Det er tre obligatoriske klasser og en valgbar klasse.

COM 5100 - Social Media Theory and Concepts

Forutsetning: Godkjenning til KSU kandidat-studentstatus.

Dette kurset undersøker teori og begreper som er relevante for sosiale medier. Sammen med fremvoksende digital og sosial medieteknologi, undersøker dette kurset også sammenhengen mellom grunnlag for media og kommunikasjon som de gjelder for nåværende situasjoner, teknikker og trender. Studentene produserer forskerutdanningsforskning som utvider den faglige diskursen i dette området.

COM 5200 - Digital media lov

Forutsetning: Opptak til sertifikatprogram eller tillatelse fra instruktøren.

Dette kurset gir en grundig undersøkelse av den eksisterende juridiske strukturen der digitale og sosiale medier opererer, og den forente lovbestemte og rettspraksis gjennom hvilken denne strukturen har utviklet seg. Dette kurset tar også opp etiske konsepter og overveielser rundt digitale og sosiale medier. Dette kurset fokuserer på Første Endring som det gjelder for talefrihet og media, spesifikk for elektronisk innhold.

Dette kurset introduserer studentene til ulike juridiske problemer som forringelse, forstyrrende tale, innrømmelse av personvern og opphavsrett. Den lærer også om ulike tilnærminger til den første endringen og hvor langt ytringsfriheten og pressen går i ulike juridiske scenarier. Som et studiekurs leser studentene flere saker som involverer digitale og sosiale medier. Studentene analyserer tekster og diskuterer lovens konsekvenser fra teoretiske og praktiske perspektiver.

COM 5410 - Digital publikasjonsdesign

Forutsetning: Godkjenning til KSU kandidat-studentstatus.

Dette kurset utforsker naturen og rolle publikasjonsdesign gjennom en studie av visuell kommunikasjonsteori; Historisk utvikling av design; bruk av farge, fotografi og grafikk; og bruken av designprogramvare og verktøy, inkludert cloud computing og Drop Box. Studentene lærer å utøve kontroll over meldinger gjennom koordinering av tekst, bilder og strategisk design. Grafisk designprogramvare (Adobe Creative Suites InDesign og Photoshop) og andre elektroniske verktøy brukes til å utvikle forståelse av visuelle kommunikasjonsstrategier og ferdigheter for å lage publikasjoner for kommunikasjon til interne og eksterne organisasjonsmålgrupper.

COM 5420 - Mobile Media Technologies

Dette kurset introduserer studentene til konsepter knyttet til mobilmedieteknologi og med cyberkultur, for eksempel utvidet virkelighet, nedsenkende verdener, og mobil læring og informasjon design. I hovedsak er dette kurset kritisert grunnleggende teori og brukervennlighet av sosiale nettverk, mobillevering, mobilinnhold og teknologi, som krever at du engasjerer og samhandler på nettet.

COM 5490 - Emner i sosiale medier

Forutsetning: Graduate student stående

Dette kurset tilbyr teoretiske og anvendte tilnærminger til sosiale medier teori, strategier og taktikker som brukes av kommunikasjon fagfolk. Semesteremner vil variere. Potensielle emner inkluderer: sosiale medier analyse, sosiale medier overvåkning, innholdsutvikling, teoretiske tilnærminger til å forstå sosiale medier, søkemotor optimalisering og andre emner relatert til trender i sosiale medier og sosial media management. Dette kurset kan tas opptil to ganger i totalt seks kreditt timer.

COM 5900 - Strategi for digital og sosial medieinnhold

Studentene planlegger og oppretter et anvendt prosjekt som reflekterer beste faglige praksis, teori og eksisterende forskning på digitale og sosiale medier. Prosjektet deles med fagmiljøet via sosiale nettverk. Studentene lager også en oppsummering av støtte litteratur og en gjennomførings- og evalueringsplan.

Opptakskrav

  • Fullført online graduate søknad
  • Offisielle transkripsjoner
  • Personlig uttalelse
  • TOEFL kreves for de uten en grad fra en engelsktalende institusjon

APPLICATION DEADLINES

  • 1. juli til begynnelsen av høstsemesteret
  • 1. november for å begynne vårsemesteret
Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurs fra Kennesaw State University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
383 USD
Graduate studieavgift for 1 kreditt time: $ 383.00. Andre avgifter kan gjelde.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato