Read the Official Description

Vi er en online lærerinstitusjon tilgjengelig på 3 språk (engelsk, spansk og portugisisk) basert i London, men med online kurs tilgjengelig over hele verden.

Hvorfor Graden i markedsføring?

I en global tidsalder og med enorm konkurranseevne, må bedrifter skille seg og få spesialiserte menneskelige ressurser. Dette behovet øker etterspørselen etter høyt kvalifiserte fagfolk med avanserte markedsføringsevner, sterke problemløsningskompetanse og strategisk og kreativ tenkning.

Graden i markedsføring fra London School of Design og markedsføring vil være et betydelig skritt i din karriere, og gir deg tre hovedverktøy:

Kunnskap: Oppnå solid kunnskap når det gjelder begreper, verktøy, modeller og praksis;

Ferdigheter: evne til å skape, planlegge, implementere og lede vellykkede prosjekter;

Holdning: utvikling av viktige personlige egenskaper som strategisk tenkning, metodikk, autonomi, fleksibilitet og selvtillit.

LSDM Marketing Degree er utelukkende online og er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke

OVERSIKT OVER KURSEN

introduksjon

Graden i markedsføring er utviklet for alle som ønsker å skaffe seg ny kompetanse og kunnskap om markedsføring, fremme løsninger og forslag til ledelse og markedsføring. Emnet legger strategisk og kreativ tenkning i forkant av markedsføringsledelse ved å utstyre LSDM-studenter med kunnskap og forståelse av markedsføringspraksis i forretningsmiljøer. Den høye praktiske komponenten vil gjøre det mulig for LSDM-studenter å skape et rammeverk for markedsføringsstrategier, prosesser og teknikker for analyse og evaluering.

Læringskompetanse

Bachelor of Marketing forbereder fagpersoner for de ulike områdene markedsføring og ledelse, og gir avansert, omfattende, koordinert og støttet høyere utdanning på de nyeste vitenskapelige og teknologiske felt. LSDM Marketing Licensing Course Plan ble utviklet og delt inn i 3 forskjellige stadier:

Trinn 1

Den første fasen, som tilsvarer det første året av kurset, har til formål å gi studentene kunnskap og forståelse av begreper, verktøy og modeller, samt deres respektive sammenhenger i de viktigste områdene for markedsføringskunnskap. Det er håpet at LSDM-studentene på dette stadiet vil kunne definere forretningskonsepter og problemer knyttet til markedsføringsledelse, samt å bruke verktøy og forskningsmetoder. Generelt vil følgende kompetanser bli utviklet:

En dyp forståelse av begrepet markedsføring, omfang og betydning i dagens verden;

Integrasjon og forståelse av dagens ledelsesmodeller, basert på DDA-trilogien (Diagnose, Beslutning, Handling);

Basert på solid diagnose, identifisering av muligheter for muligheter;

Diagnostisk balanse og markedsføringsstrategi;

Kalibrering og beslutningstaking av strategier, artikulering av mål, segmentering, fokusering, posisjonering og markedsføring-blanding;

Handlingsplaner fokuserte på prinsipper for gjennomføring, orientert mot tilfredsstillelse av enkeltpersoner og organisasjoner, men i tråd med miljø- og bedriftsmål.

Trinn 2

Den andre fasen, som tilsvarer det andre året av kurset, tar sikte på å utstyre LSDM-studenter med ferdigheter til å bistå dem i planlegging, ledelse og gjennomføring av prosjekter anvendt på tidligere oppnådd kunnskap. På dette stadiet vil LSDM-studentene utvikle forskningsferdigheter og kunne bygge rapporter om data, ideer, konklusjoner og / eller anbefalinger, utarbeide kvalitetspresentasjoner, bruke statistiske verktøy til å samle, analysere og tolke data, utnytte muligheter for utvikling oppleve nye ideer og oppførsel.

Trinn 3

Den tredje fasen, som tilsvarer det tredje året av kurset, tar sikte på å konsolidere kunnskapen som er oppnådd i tidligere studiepoeng og utvikle seg med selvtillit, realisme og entreprenørskap. Det vil være på dette stadiet at LSDM-studentene skal utvikle sitt siste kursprosjekt gjennom følgende kompetanser:

Fleksibilitet: å kunne styre prosjekter og ulike perspektiver;

Selvtillit: Tillit til egen kompetanse og ytelse;

Realisme: Lag en objektiv vurdering av dine egne evner;

Entreprenørskap: Evne til å utvikle og selge en idé, produkt eller virksomhet;

Ha et åpent sinn og internasjonal tenkning ved å utvikle proaktiv oppførsel.

fakultet

Fakultetet består av kvalifiserte, erfarne og anerkjente lærere. I tillegg til den akademiske opplæringen på doktorgradsstudiet presenterer de konsoliderte yrkeskarrierer, som knytter fagkomponenten til arbeidsmarkedet.

Veileder senter

LSDM-studenter blir fulgt ukentlig gjennom Tutorsenteret, bestående av et team av veiledere som spesialiserer seg på markedsføring med masternivåopplæring og påvist flerårig erfaring. Tutorsenteret er også tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

Profesjonelle mottakere og utganger

Graden i markedsføring er rettet mot studenter, fagfolk, ledere og entreprenører med ambisjon eller konsolidert karriere i markedsføringssektoren. Markedsføring Grad studenter vil ha mulighet til å jobbe i kommunikasjonsbyråer, selskaper fra ulike områder av salg eller produkt eller tjenesteutvikling, markedsundersøkelser, digital markedsføring og annonsering, ta stilling til markedsførere, reklamer, kunder, bedriftsledere, blant andre.

STRUKTUR

Graden i markedsføring er 100% online, designet for å lære etter tilgjengeligheten av studentene, uten fast tidsplan. Det vil si at LSDM-studenten definerer når og hvor å få tilgang til innholdet, så vel som utførelsen av evalueringsarbeidene. Bare endelige dokumenter og en-til-en-presentasjoner vil bli planlagt til bestemte tider og kommunisert til LSDM-studentene på en riktig måte.

I løpet av 36 måneder har LSDM-studentene fullført en bachelorgrad i markedsføring godkjent av universitetet for Creative Arts (UCA), en av de mest spesialiserte universitetene i Storbritannia.

  • Undervisnings- og læringsmetoder vedtatt i kurset:
  • Undervist på engelsk, spansk og portugisisk;
  • Maksimalt 3 enheter samtidig og ett siste prosjekt
  • Innholdet i enheten er asynkron og organiseres av ukentlige emner;
  • Tutorsenteret fungerer som støtte og samhandling for studenten;
  • Nettbaserte ressurser (for eksempel forelesninger, seminarer og diskusjoner, veiledninger og økter, tilbakemelding, tilrettelegging av fora og online diskusjonsgrupper, praktiske øvelser).
Program taught in:
Portugisisk
Spansk
Engelsk
Portuguese (Brazil)

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (PT) »

Last updated March 29, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
April 2019
Juni 2019
Duration
30 måneder
Heltid studier
Pris
8,550 GBP
£ 3,420.00 per nivå. Søknad: £ 150,00
Deadline
By locations
By date
Startdato
April 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Des. 2019
Sluttdato
Application deadline