Globalt avansert diplom i profesjonell matlaging
International Culinary Studio
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Canterbury Plains, New Zealand
Språk
Engelsk
Studieformat
Blandet
Varighet
36 uker
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 2 999 *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jun 2024
* rentefrie betalingsmuligheter tilgjengelig
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Etter fullført Advanced Global Diploma in Professional Cookery og tilhørende bransjetimer kan innehaveren tildeles Worldchef Certified Chef de Partie -merket. Dette betyr at de er en erfaren profesjonell kokk som jobber under ledelse av en sous -kokk eller en kjøkkensjef. Innenfor denne rollen er den enkelte ansvarlig for å betjene en eller flere utpekte seksjoner på kjøkkenet, for eksempel grill, sausdel, spisekammer og/eller kringle.
fleksibilitet:
Har du en heltidsjobb, familieforpliktelser eller studerer du bedre på en fleksibel timeplan?
Rimelig:
Ingen pendlingsutgifter og nettstudier er betydelig rimeligere
Tilpassbar læring:
- Å studere online utvikler selvdisiplin, selvmotivasjon og bedre kommunikasjonsevner
- Personlig en på en undervisning
- Gjennomgå læremateriell eller øv så mange ganger du trenger
Når du studerer hos oss:
- Bli med i et globalt fellesskap av studentkokker som også studerer online
- Små grupper av studenter blir tildelt og veiledet av en erfaren bransjekokkinstruktør som gir personlig omsorg og støtte
- Trenger ikke ta fri fra jobb for å delta på timene
- Kan arbeide gjennom materialet ditt for å passe til timeplanen din og være fleksibel med studietiden
- Vil ha ubegrenset tilgang til et eksklusivt kulinarisk bibliotek
- Vil oppgradere med virkelige ferdigheter som vil hjelpe deg å lykkes på dagens konkurransedyktige arbeidsplass
- Få tilgang til vårt Alumni Network of Chefs som jobber over hele verden
- Ha en fullført e-portefølje (online CV) og digital merking-vær klar til å søke jobben du fortjener!
Vår online plattform er spennende, interaktiv og brukervennlig - Kvalitetsundervisning online fra ethvert kjøkken. Teamet vårt er tilgjengelig og er klar til å komme i gang med å oppnå dine kulinariske drømmer!
Opptak
Læreplan
- Overvåke opplæring av ansatte
- Ressursstyring i matlaging
- Matsikkerhetstilsyn for servering
- Menyplanlegging og kostnadsberegning
- Globale påvirkninger på spising og drikking
- Overvåke matproduksjon
- Bærekraft for fagfolk innen matservice
- Prosjekt 1: Mat- og drikkebegivenhet – Planlegg og administrer et cateringarrangement som viser avanserte matlagingsferdigheter
- Prosjekt 2: Applied Food Project – Forske, designe, utvikle og selge et matvaresortiment ved bruk av avanserte matlagingsteknikker
Program undervisningsavgift
Studentuttalelser
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Profesjonell europeisk kokk (PEC)
- The Hague, Nederland
- Amsterdam, Nederland