OVERSIKT

IEDE Business School (UEM) i samråd med Viña del Mar universitetet presenterer Global MBA, et program modus V-Klasse (e-læring) for å danne senior ledelse fagfolk, eksperter i business management nivå og organisasjoner.

The Global MBA er et moderne program utviklet for å møte utfordringene i XXI århundre. Programmet gir de ferdighetene som trengs for dagens ledelse.

Studentene skal utvikle ferdigheter i sentrale virksomheten beslutning, for eksempel ledelse, teamarbeid, mestring og bruk av finansielle verktøy, og forståelse av de ulike videreutviklinger av økonomiske markeder gjør områder. I tillegg Global MBA omfatter opplæringsverktøy for å utvikle hell i en svært globalisert miljø, et fenomen som rammer mennesker, ressurser, markeder og nasjoner. Den er utformet for å danne i å implementere globale strategier, fra lokale.

The Global MBA har et spesifikt fokus på å utvikle lederegenskaper, fra et høyt nivå av selvrefleksjon. Programmet har ikke bare studiet av begrepene ledelse, men det fokuserer på gjennomføringen av den. For å oppnå dette, skal studentene lage en plan for personlig og faglig utvikling (PDPP) for å hjelpe dem å utvikle seg som ledere og tjene dem til å øke sin neste fase av karriereutvikling.

Studentene skal begynne PDPP i det første kurset av programmet og fortsatte å utvikle det langs MBA.

MÅL

Global Business School MBA IEDE og Viña del Mar Universitetet Programmet har som mål at studentene tilegner seg, styrke og utvikle ferdigheter og lederegenskaper for gode beslutninger, for solid kunnskap innen fagområder knyttet til forretningsdrift. Programmet er gode ledere og entreprenører, og er utformet for å utvikle lederegenskaper, forhandlinger og konflikthåndtering, og levere en internasjonal virksomhet visjon.

PROFIL TITULADO

Profesjonelt med tittelen Global MBA nå et nivå av kunnskap, ferdigheter og kompetanse, som lar deg:

 • Master teknikker for identifisering og analyse av de viktigste faktorene for økonomisk, politisk og sosialt miljø, både nasjonalt og internasjonalt.
 • Designe og implementere en strategisk planleggingsnivå forretningsmiljø, til området for markedsføring og kommunikasjon konkurrere med suksess i nasjonale og internasjonale markeder.
 • Forvalte menneskelige ressurser og organisasjonsutvikling; og endringer står overfor firmaet, med verktøy for å gjennomføre forhandlinger og konfliktmegling.
 • Anvende analytiske verktøy for økonomistyring i organisasjonen, og bedret drift i selskapet.
 • Administrere corporate finance, inkludert: Diagnose den økonomiske situasjonen i firmaet, vurdere alternative investeringer og finansiering, estimere den økonomiske verdien av selskapet, og analysere atferden til markedene.
 • Hold stillinger i ledelse eller ledelse i selskaper eller organisasjoner innen offentlig og / eller privat.

NØKKELFUNKSJONER

 • Spansk tittel ved UEM
 • Inkluderer eksklusiv tilgang til James McGuire Global Business Plan Competition
 • Fører til Ph.D.
 • Tilgang til virtuelle bibliotek.
 • Eksklusiv tilgang til EBSCO data base hvor du finner artikler og vitenskapelige artikler relatert til programmet.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
feb. 2020
Duration
21 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020