Stiftelsesgrad - Musikkytelse

Academy of Music & Sound

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Stiftelsesgrad - Musikkytelse

Academy of Music & Sound

Stiftelsesgrad - Musikkytelse

AMSonline FD (Arts) Music Performance er en ideell plattform for å utvikle viktige ferdigheter til musikkopptreden, mens du lærer å markedsføre deg selv i en konkurransedyktig, men spennende freelance-bransje. Programmet er for øyeblikket tilgjengelig via gitar, bas, trommer, vokaler, tastaturer og sanger-songwriter- Pathways .

Programmet er validert av University of Wolverhampton og tilsvarende de første 2 årene av en BA (hons).

FD (Arts) Music Performance kan hjelpe deg med å forberede deg til en karriere som musikalsk utøver, musikklærer, musikkjournalist, bandleder og øktmusiker.

Hvor lang er den?

Du kan velge å studere heltid (4 x 12 ukers semester som studeres over 2 år) eller deltid (6 x 12 ukers semester studert over 3 år)

Hvem er det til?

FD (Arts) Music Performance er ideell hvis du ønsker å utvikle dine studier fra et BTEC Level 3 Diploma / Extended Diploma i musikk og / eller 'A' nivå studier i scenekunst eller relaterte fag.

Det primære fokuset på FD i ytelse er å utvikle teknisk fortreffelighet og beherskelse av ditt valgte instrument. Du bør allerede være en trygg, dyktig utøver, ideelt sett i stand til å lese og lese musikknotasjon og / eller TAB, improvisere kompetent og tilpasse seg en rekke musikalske sjangre. Tidligere erfaring med offentlig opptreden vil være en fordel.

Inntakskrav?

100 UCAS poeng fra A-nivå eller tilsvarende / BTEC nivå 3 Utvidet Diploma i musikk (PPP eller høyere) / BTEC nivå 3 Diplom i musikk (MP eller høyere)

For søkere med relevant tidligere erfaring, er FAST TRACK oppføring i det andre året av FD eller AMSonline BA (hons) programmet mulig. Ta kontakt med vårt team for ytterligere informasjon.

Hvilke fag skal jeg studere?

Avanserte Instrumentalstudier

Disse vitale kjerneklassene er viet til jakten på teknisk excellence på ditt valgte instrument. Du vil bli tildelt en spesialistinstrumentlærer, hvis rolle det er å snakke med deg med jevne mellomrom, overvåke fremdriften din, gi deg teknisk råd og anbefalinger til forbedring.

Genre Studies Chart Prep

Disse leksjonene er utformet for å gi deg praktisk erfaring med å spille forskjellige musikalske sjangere. Hver uke lærer du klassiske populære sanger fra 1950-tallet til i dag, noe som gir deg eksponering for et mangfoldig utvalg av musikk og tilhørende teknikk.

Stil analyse

Du vil lære detaljert om ulike sjangere av musikk for å informere dine musikalske beslutninger.

Creative Music Technology

For å sikre at du forstår de tekniske og kunstneriske parametrene i studiene, vil disse leksjonene gi deg den tekniske know-howen til å ta opp egne sanger, samt lage autentiske musikkproduksjoner i en rekke populære musikkstiler.

entreprenørskap

For å lykkes i musikkbransjen må du være en gründer. I løpet av studiene lærer du hvordan du skal samarbeide med lokale musikkbedrifter og skrive en forretningsplan for din fremtidige karriere.

Profesjonelt arbeidsprosjekt

Du vil jobbe som medlem av et lag for å organisere og delta i en forestilling på et lokalt sted for et målrettet publikum.

Performance Repertoire

Under veiledning av din veileder vil du begynne på et selvstyrt program for forskning og utvikling på instrumentet ditt for å utforske ukjente ytelsesgener, konsepter, repertoarer og praksis.

Undervisningsmusikk

Å vite hvordan å undervise er en utrolig verdifull ressurs for enhver arbeidsmusiker, som hjelper deg med å opprettholde en bærekraftig og hyggelig livsstil fra din lidenskap. Du vil lære å utvikle din egen læreplan, lære på en effektiv måte, og danne grunnlaget for en levedyktig læringsvirksomhet.

entreprenørskap

Vi vil forsterke deg med all vital kunnskap for å fremme deg selv i dagens musikkbransjen gjennom aktiviteter knyttet til sosiale nettverk; kommunikasjonsferdigheter i musikkbransjen, planlegger og kjører dine egne hendelser og lærer å drive ditt eget kommersielle foretak.

Hva skjer etterpå?

Etter vellykket gjennomføring kan du gå videre til en BA (Hons) Top-Up Degree-kurs.

Avgifter og finansiering

Gebyrer per studieår er £ 5995 per år fulltid (2 år) og £ 3995 per år deltid (3 år).

Med forbehold om kvalifisering kan du søke om et studielån for å dekke avgifter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 28, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
2 - 3 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
5,995 GBP
Gebyrer per studieår er £ 5995 per år fulltid (2 år) og £ 3995 per år deltid (3 år).
Information
Deadline
Locations
Dates