Forberedende kurs: Master-boarding programmer for økonomisk know ikke-økonomer - kompakt studie administrasjon

Allensbach University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Forberedende kurs: Master-boarding programmer for økonomisk know ikke-økonomer - kompakt studie administrasjon

Allensbach University

Den "Compact Study Management" inkluderer de første åtte månedene av MBA-programmet "General Management". Det kan være fullt trekkes fra programmet. Du vil få med dette kurset en avrundet, praktisk ledelse.

Det legges spesielt vekt på å sikre at du fange de opererer saker som helhet. På slutten av den kompakte grad, kan du for eksempel som forsker tolker balanser eller en ingeniør gjennomføre en mellomstor bedrift.

Opptakskrav:

Universitetsgrad (University, Technical University, FH, PH eller BA). Tildele tilgang til en mastergrad på WHL, er matematiske og statistiske metoder kunnskap som kreves, den kompakte studien ledelse. Ikke ta denne kunnskapen med, er det pre-forberedende kurs for å bevise "matematikk og statistikk".

i fravær av matematiske og statistiske metoder kunnskap til andre studenter av den kompakte studere Propädeutikum er anbefalt, men ikke obligatorisk. Test kompakt studie Ledelse 4 uker gratis!

Normal periode: 8 måneder, kan mer informasjon finnes på universitetet sertifikater Avhengig av dine lavere grads studier følgende forberedende kurs for deg å komme muligens i spørsmålet .:

Matematikk og statistikk

Den forberedende kurs "matematikk og statistikk" må være ferdig før starten av masterstudiet, hvis du ikke har brukt disse fagene i første grad. Den Propädeutikum omfatter to moduler, hver med 5 stp bestående av matematikk og statistikk.

moduler:

  • Innføring i Industriell matematikk (5 studiepoeng)
  • Etter vellykket gjennomføring av modulen, kan elevene forstå matematiske beskrivelser og løsninger av økonomiske problemer og analysere matematiske oppgaver selvstendig og løse.

Statistikk (5 studiepoeng)

Studentene er i stand til å klassifisere statistiske spørsmål beskrivende / induktiv, med data og tolkninger håndtere det riktig og følsomt, tildele statistiske metoder for ulike spørsmålene riktig og bruke statistiske metoder for ulike problemstillinger.

  • Kurs Lengde: 2 måneder pluss én måned gratis
  • Eksamen: 2 skriftlige eksamener (90 minutter)
  • Skolepenger: EUR 325 per måned, 650 EUR helhet.

Det er en online studie, dvs. at alle undervisningsmateriell gjøres tilgjengelig for deg på nettet og ta del i online forelesninger. Eksamener du kan fullføre i en av våre landsdekkende undersøkelse sentre. En start er mulig til enhver tid!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Tysk
Allensbach University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
8 - 12 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,720 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Konstanz, Baden-Württemberg
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Tyskland - Konstanz, Baden-Württemberg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen