Undergraduate Certificate På nett

Se 7 På nett Undergraduate Certificates programmer

Master

En online bachelor sertifikat programmet er en form for studie tilbys til alle som ønsker å utforske et fag på faglig eller kollegialt nivå. For å få et online sertifikat må man vanligvis fullføre et foreskrevet antall kurs i et bestemt emne av interesse.

Sertifikatprogrammer er vanligvis mer fokuserte enn studietilbud, særlig på lavere nivå. Hva er et online bachelorbevis? Disse legitimasjonene tilbys for en rekke emner: oftest emner i disipliner som har betydelige praktiske anvendelser, for eksempel engineering, medisin eller økonomi. Et hyppig mål for studenter som deltar i disse programmene er å fremme sine karriere mål gjennom oppkjøpet av en avansert akademisk legitimasjon. Enhver prospektiv student på et bachelorbevisprogram bør generelt forberede seg til en fokusert undersøkelse av emnet ved hånden med få, om noen, tilleggsklasser.

Disse programmene er ofte så attraktive for gradstakere som ønsker å utforske et annet emne, som de er for fagfolk som ønsker å skaffe seg akademisk kunnskap som kreves for fremskritt i et bestemt yrke.

Undergraduate sertifikater har ulike kostnader basert på emnet. Undervisningen varierer også fra en institusjon til den neste, så direkte henvendelse er ofte den mest effektive måten å skaffe en pålitelig figur på.

Karrieremuligheter som potensielt genereres ved å skaffe seg et bachelorbevis er mangfoldige, slik som fagene er tilgjengelige. Et sertifikat kan også bidra til de første faser av en akademisk karriere. Undergraduate studenter som er usikre på et studium kan finne det praktisk å forfølge disse typer kurs med hensikt å overføre studiepoeng til institusjonens studieprogram, hvis det er tillatt.Sertifikater kan også av og til bidra til å skrive inn et bestemt kall som krever dokumentasjon, for eksempel reparasjon eller pleie av maskinvare.

En bachelor sertifikat programmet gir detaljert faglig eksamen av et emne man kan forvente fra en lavere grad, men ofte uten generelle utdanningskrav. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Lavere Sertifikat I Førskole Studier

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Sertifikatet i Førskole Studies vil utstyre studentene å nærme utdanning fra et kristent perspektiv og etablere en god forståelse av tidlig utvikling og atferd. Dette programmet er ideelt for de som arbeider i en barnehage eller førskole innstilling, samt de som underviser Søndagsskolen på førskolenivå. [+]

Sertifikatet i Førskole Studies vil utstyre studentene å nærme utdanning fra et kristent perspektiv og etablere en god forståelse av tidlig utvikling og atferd. Dette programmet er ideelt for de som arbeider i en barnehage eller førskole innstilling, samt de som underviser Søndagsskolen på førskolenivå. Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Lavere Sertifikat I Globale Studier

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Liberty University Global Studies online lavere sertifikat program forbereder deg til å bruke dine ferdigheter i en rekke kulturer. Du vil lære å bygge relasjoner effektivt, forstå kulturelle dynamikk, og holde kulturelle hensyn i tankene. En online sertifikat program fra Liberty vil fungere som et effektivt supplement til din nåværende kunnskap og kompetanse. [+]

Liberty University Global Studies online lavere sertifikat program forbereder deg til å bruke dine ferdigheter i en rekke kulturer. Du vil lære å bygge relasjoner effektivt, forstå kulturelle dynamikk, og holde kulturelle hensyn i tankene. En online sertifikat program fra Liberty vil fungere som et effektivt supplement til din nåværende kunnskap og kompetanse.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Lavere Sertifikat I Kristen Tjeneste

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Sertifikatet i Christian departementet tilbyr sentrale kurs forankret i Bibelens lære og teologi. Studentene skal utvide sin kunnskap og forståelse av Gud `s ord og lære å bli en mer effektiv Kristi tjener. [+]

Sertifikatet i Christian departementet tilbyr sentrale kurs forankret i Bibelens lære og teologi. Studentene skal utvide sin kunnskap og forståelse av Gud `s ord og lære å bli en mer effektiv Kristi tjener.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Lavere Sertifikat I Rettssystemet

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Sertifikatet i Criminal Justice lærer den kompetansen som trengs for et bredt spekter av yrker innen rettssystemet. Dette programmet legger vekt muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, samt ledelse og styring evner. [+]

Sertifikatet i Criminal Justice lærer den kompetansen som trengs for et bredt spekter av yrker innen rettssystemet. Dette programmet legger vekt muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, samt ledelse og styring evner.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Lavere Sertifikat I Bibelske Studier

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Sertifikatet i Bibelstudier tillater elevene å få en praktisk kunnskap om bibeltolkning, doktrine, evangelisering og disippelskap. [+]

Sertifikatet i Bibelstudier tillater elevene å få en praktisk kunnskap om bibeltolkning, doktrine, evangelisering og disippelskap. Programmet er ideelt for alle som ønsker å utvide både sin kunnskap om Bibelen og deres effektivitet i tjenesten, men er foreløpig ikke i stand til å forfølge en heltids grad. Ved ferdigstillelse, kan studentene søke noen opptjent i programmet mot en grad.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Lavere Sertifikat I Bedriftsøkonomi

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Et sertifikat i Business Administration skjerper elevenes ledelse, administrasjon og personal ferdigheter. Programmet lærer begreper og prinsipper som skal skjerpe virksomheten ferdigheter og iverksette effektive praksis i næringslivet. [+]

Et sertifikat i Business Administration skjerper elevenes ledelse, administrasjon og personal ferdigheter. Programmet lærer begreper og prinsipper som skal skjerpe virksomheten ferdigheter og iverksette effektive praksis i næringslivet.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]

Lavere Sertifikat I Regnskap

Liberty University Online
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Lynchburg

Sertifikatet i regnskap forbereder studentene til å bli effektive ledere i næringslivet. Programmet tar ferdigheter i kommunikasjon og hvilke dataprogrammer ferdighetene som trengs for å håndtere moderne regnskapsmessige spørsmål. Studentene også lære å identifisere, analysere og riktig arbeid gjennom etiske dilemmaer fra en lyd moralsk og bibelsk perspektiv. [+]

Sertifikatet i regnskap forbereder studentene til å bli effektive ledere i næringslivet. Programmet tar ferdigheter i kommunikasjon og hvilke dataprogrammer ferdighetene som trengs for å håndtere moderne regnskapsmessige spørsmål. Studentene også lære å identifisere, analysere og riktig arbeid gjennom etiske dilemmaer fra en lyd moralsk og bibelsk perspektiv.

Ikke-diskrimineringspolitikk

[-]