ONLINESTUDIES

På nett Postgraduate Diplomkandidat programmer i Ledelse i Sveits 2020/2021

Etter å ha fullført en bachelorgrad, elevene har mulighet til å tjene en hovedfagsutdanning, noe som bidrar til å gi mer inngående kunnskap i et bestemt konsentrasjon. Mange studenter velger å fullføre dette utdanningsprogrammet for å forbedre sine jobbmuligheter eller å spesialisere sin arbeidsplass ferdigheter.

Management-programmer bidra til å forberede studentene på entry-level stillinger ved å lære ulike styringsprinsipper. Dette omfatter ofte problemløsning, organisatorisk atferd og beslutningstaking. Management kurs kan også fokusere på å lære de lederegenskaper som trengs for å bli en leder.

Sveits (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansk:. Svizra Sveits har noen av de verdenskjente universites som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, University of Lausanne eller University of St. Gallen. Husk, it 's mye bedre å snakke det lokale språket, så hvis du kan ' t snakker enten fransk, tysk eller italiensk, bedre gå for et språkkurs først.

På nett Postgraduate Diplomkandidat i Ledelse i Sveits

1 Resultater i Ledelse, Sveits Filter

Postgraduate Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership

Swiss School of Business and Management
Etterutdanning Diplom
<
Fulltid
<
Deltid
<
7&nbsp;-&nbsp;10 uker
Engelsk
Nettstudier

Målet med Postgraduate Diploma in Strategic Management and Leadership diploma er å utvikle strategisk ledelse og lederegenskaper for ledere som har autoritet og personlige ege ...

Les mer