Den mba er internasjonalt anerkjent som den mest egnede kvalifisering for å forberede forretningsfolk for vellykkede karrierer innen senior kadre av deres organisations.An MBA forbedrer ledelse av deltakere og innovative studie temaer låse opp ny kunnskap som guider utvikle ledere på en kreativ måte å spille et klart verdiskapende rolle i sine organisasjoner.

Entre Krav

  1. Søkere må ha en passende Graduate universitet eller høyskole grad fra en anerkjent institusjon
  2. Søkere som ikke har et universitet eller høyskole grad, vil bli vurdert for opptak dersom de har faglig sertifisering / diplom og minst tre år på heltid hensiktsmessig arbeidserfaring

profesjonell Anerkjennelse

Pebble Hills University er akkreditert av International Accreditation Organization (IAO) for oppnåelse av høyeste standarder i organisasjon, Business Management og Business Performance gjennom en satsing på kvalitet og kontinuerlig forbedring i utdanningen. IAO er assosiert med verdens ledende og nasjonalt anerkjent kvalitetsbyråer verden over for betterment av utdanningsstandarder. Noen av dagens IAO partnere er: Department of Adult & Higher Education, Kunnskapsdepartementet (Bhutan), The National Commission for Universitetet Evaluering og akkreditering (Argentina), The National Higher Education Accreditation (Costa Rica), The Akkreditering og Quality Assurance-kommisjonen (Palestina), Direktoratet for utviklingen av høyere utdanning og kvalitetssikring (Bosnia-Hercegovina), Accreditacion Agencia (Chile), Quality Assurance & Accreditation Council (Sri Lanka), offentlig organ for akkreditering av høyere utdanning (Albania), Senter for Kvalitetssikring og akkreditering for HEI (Libya) og høyere utdanningsminister kvalitetsvurdering Centre (Latvia), etc. International Education Accreditation Commission gjenkjenner IAO sin akkreditering standarder.

Amerikanske Bransjeorganer

Dette er en internasjonal akkreditering Organization (IAO) sertifisert program. Du vil være kvalifisert til å søke om IAO sertifisering for forretningsfolk. Den IAO sertifisering for forretningsfolk er en internasjonal bransje credential som validerer ferdigheter i profesjonell virksomhet for det internasjonale næringslivet. Den raskest voksende internasjonalt anerkjent sertifisering, IAO, gir sertifiseringer til fagfolk som tilhører næringslivet. Videre vil en Ekvivalens Diploma og omfattende evalueringsrapport utstedes av California-universitetet Foreign Credential Evaluator (CUFCE). Videre kandidater er kvalifisert til å søke om medlemskap og relevant chartret prisen fra Chartered Institute of Professional økonomiske ledere, USA og Chartered Institute of Management og Ledelse, USA. Plus, Nyutdannede er kvalifisert søke medlemskap og / eller Chartered medlem (C.Mgr) status av Chartered Institute of Management, Canada.

UK Bransjeorganer

Nyutdannede av dette programmet er kvalifisert til å delta i Institute of Management Spesialister (IMS), Storbritannia, The Academy of Executives & Administrators (AEA), UK. I tillegg har foreningen styre og Akademisk omtale Council (ARC) av Society of Forretnings utøvere (UK) aner nyutdannede av PHU MBA å kvalifisere for en Senior SBP Award. Professional Managers Association (PMA) vil akseptere PHU kandidater for fullt medlemskap i foreningen. Disse med mastergrader kan gå inn i PMA på Certified Professional Manager (P.Mgr) nivå.

Afrikanske Bransjeorganer

Pebble Hills Universitetsstudenter blir akseptert for medlemskap innenfor Leder Chapters of Design, teknologi og ledelse Society International (DTMSI). Søkere tas inn i Managerial kapittel av Society, som er de generelle medlemskap avdelinger innen Society. Tilstrekkelig kvalifiserte medlemmer er invitert til å delta ulike inndelinger som MBA og faglige ledere Guild.

Regler åpen påmelding

Studenter kan melde deg på når som helst fra hvor som helst. Det er også fleksibilitet i pacing kurset. Alle kursene er fjernundervisning tilbys på nettet gjennom vårt eCampus. PHU online kurs operere på en åpen påmelding politikk; det er ingen påmelding tidsfrister. Dette betyr at fjernundervisning Kurset starter for deg på dagen din registrering er akseptert. Registreringer blir behandlet og godkjent på de fleste virkedager.

Avgifter og finans

US $ 2480 hvis du fullføre programmet i ett år; US $ 2680 hvis du fullføre programmet i tre år

Graduation Krav

Gjennomsnittlig GPA på 3.0; Må betales eventuelle utestående finansielle forpliktelser

Graduation Package

  • Degree Diploma med deksel
  • Offisiell transkripsjon
  • Alumni ID-kort
  • Letter of Graduation

Fritak / Transfer

Hvis du har omsettelige kvoter fra andre tertiær utdanningsinstitusjoner, disse kan telle mot kravene for de fleste PHU kvalifikasjoner.

Vennligst fyll ut forespørsel skjemaet eller besøk vår hjemmeside for mer informasjon: www.pebblehills.university

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra Pebble Hills University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 - 3 år
Deltid
Pris
2,480 USD
Interessert gebyrfri avdragsplan
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato