ONLINESTUDIES

På nett {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} i Bærekraftighetsstudier i Storbritannia 2020/2021

Studenter i et 1-års MBA-program kan lære viktige ferdigheter for å lykkes i næringslivet. De pleier å videreutvikle sin kunnskap på et bredt spekter av områder og utvikle ledelsesteknikker som gjelder for arbeidsmiljøet.

Forfølge en grad i bærekraft er en utrolig givende oppgave, selv om det er mange tøffe saker og debatter som oppstår ut av dette emnet. Forståelsen av bærekraft betydning for helsen til hele verden og samfunnet er en relativt ny diskusjon blant forskere og ledere.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

På nett {onlinestudies-mba-1-year-mba:singular} i Bærekraftighetsstudier i Storbritannia

1 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

Robert Kennedy College
Ettårig MBA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

. Universitetet i Cumbria MBA-programmer tilbudt online i eksklusivt partnerskap med Robert Kennedy College er anerkjent over hele verden.

Les mer