ONLINESTUDIES

På nett {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} i Bærekraftighetsstudier 2020/2021 Europa

De som ønsker å videreutvikle sin forretningsopplæring før de starter karriere, kan gå inn i et 1-årig MBA-program. Programmet er utviklet for å hjelpe elevene å velge fokus og utvikle ferdigheter som fører til suksess.

Bærekraft i praksis kan ta mange ulike former, som påvirker både den enkelte og større fellesskap. Det er økolandsbyer og bærekraftige byer som kun er opprettet med det formål å minimere bruken av viktige resurser. Det finnes også teknikker, slik som bærekraftig arkitektur, noe som bidrar til å fremme dette idealet.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

{onlinestudies-mba-1-year-mba:singular} På nett i Bærekraftighetsstudier Europa

1 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Europa Filter

Robert Kennedy College
Ettårig MBA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

. Universitetet i Cumbria MBA-programmer tilbudt online i eksklusivt partnerskap med Robert Kennedy College er anerkjent over hele verden.

Les mer