close

Filtre

Se resultater

På nett {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} i Bærekraftighetsstudier 2020/2021

Et 1-årig MBA-program forbereder vanligvis studentene for nøkkelroller i bedriftsøkonomi. Studentene kan utvide sin nåværende utdanning mens de utvikler viktige lederegenskaper og får verdifull eksponering for bedriftskultur i virkelige situasjoner. De som er interessert i å forfølge en avansert grad i bærekraft vil lære om aktuelle temaer, inkludert vitenskap og politikk av klimaendrin… Les mer

Et 1-årig MBA-program forbereder vanligvis studentene for nøkkelroller i bedriftsøkonomi. Studentene kan utvide sin nåværende utdanning mens de utvikler viktige lederegenskaper og får verdifull eksponering for bedriftskultur i virkelige situasjoner.

De som er interessert i å forfølge en avansert grad i bærekraft vil lære om aktuelle temaer, inkludert vitenskap og politikk av klimaendringer, utvikling, fattigdom og samfunnsansvar større selskaper. De fleste programmer er minst to år i lengde.

På nett {onlinestudies-mba-1-year-mba:singular} i Bærekraftighetsstudier

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre

Robert Kennedy College
Zürich , Sveits +2 Mer

. Universitetet i Cumbria MBA-programmer tilbudt online i eksklusivt partnerskap med Robert Kennedy College er anerkjent over hele verden.

. Universitetet i Cumbria MBA-programmer tilbudt online i eksklusivt partnerskap med Robert Kennedy College er anerkjent over hele verden. -
Ettårig MBA
Fulltid
Deltid
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre