Filter
Ettårig EMBA
Pacing: Alle

Sjekk ut På nett {onlinestudies-mba-1-year-emba:plural}

En MBA eller Master of Business Administration er en utdannet nivå grad. Det fokuserer på bestemte aspekter av virksomheten for å gi studentene høyere utdanning enn en bachelorgrad.

Hva er en 1-årig EMBA i MBA? En EMBA er en Executive Master of Business Administration som er ferdig om ett år. Det er laget for studenter som ønsker å jobbe i lederstillinger innenfor sitt valgte felt. Denne generell grad kan tilby spesialiseringer som økonomi eller drift. Programmet går mer grundig enn et lavere program i virksomheten ved å undervise avanserte ferdigheter som trengs for å drive virksomheten og lede andre. Kurs i et program kan omfatte strategisk ledelse, bedriftskultur, human resource management, økonomi og forretningsplanlegging.

I et EMBA-program skal studentene ha nytte da de oppnår forbedrede ledelsesevner som ledelse og prosjektledelse. I tillegg kan programmene tillate elevene å fremme sine ferdigheter i problemløsing og forretningsrådgivning.

Kostnaden for en EMBA grad avhenger av mange faktorer, inkludert hvor en student går på skole og hvor lenge graden tar å skaffe seg. Den beste informasjonen om kostnader kommer fra hver skoles finanshjelpskontor.

Studenter som fullfører en Executive Master i Business Administration er vanligvis forberedt på å ta på høyt nivå stillinger i en rekke selskaper. De kan velge å jobbe for private eller offentlige selskaper, non-profit eller i offentlige organisasjoner. Studentene kan også få ferdigheter for å hjelpe dem med å jobbe i internasjonale selskaper. Jobbtitler studenter kan ha etter uteksaminering inkluderer administrerende direktør, daglig leder, økonomichef eller driftsleder.

En 1-årig EMBA i MBA-programmet kan bli tatt på lokale høgskoler som er private eller offentlige. Dette programmet kan også tas online. Dette åpner dører for mange studenter som kanskje har problemer med å komme seg til en fysisk plassering for å ta kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

treff

EMAS Eurasian Management & Administration School

Studer på engelsk! (1) Online, (2) Blended eller (3) Heltid på campus i Russland! Topp 14 beste MBA-er i Central ... [+]

Studere på engelsk!

Avansert premie 1 år intensiv ( 1) 100% Online, (2) Blandet læring eller (3) Heltid på campus i Russland Implementeringsutdanningsprogram for de som trenger å oppnå moden moderne ledelsesevner for å jobbe i toppstillinger og som ikke er fornøyd med grunnleggende kunnskaper som er gitt av de fleste akademiske handelshøyskoler.

Ulike spesialiseringer er tilgjengelige!

2 prestisjefylte grader: Executive MBA grad fra EMAS ( Russland) Executive MBA diplom av GFKM ( European Union, Poland) garanti.

Lær mer og søk om programmet her.

Nr. 1 MBA online i Russland Nr. 1 blandet MBA i Russland Nr. 2 MBA på campus i Russland TOP-14 MBA i CE Europe TOP-20 Executive MBA i CE Europe TOP-200 MBA Hva får du?Minst 31 business management ferdigheter .Praktiske løsninger på dine spesifikke problemer på grunn av rådgivende læringsformat, rask inntektsvekst og karriereutvikling over hele verden.Økning i salg og fortjenestemargin, forretningsprosesser og konkurransedyktig kraftoppgradering.Profesjonell utvikling og forbedret personlig effektivitet.Læreformater100% online.Blandet læring.Heltid på campus.... [-]
Russland Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraina Kyiv Hviterussland Minsk Kasakhstan Almaty  + 6 Mer
Åpen påmelding
Russisk,Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk