Les den offisielle beskrivelsen

EMBA (Executive MBA) i Global Leadership

Kommende startdatoer 28. oktober, 6. januar

Hvorfor dette programmet er nødvendig

Det er avgjørende at ledelsesteamene i stort sett alle selskaper må kollektivt gjenkjenne at de forvalter organisasjonen i et komplekst globalt nettverk av leverandører, konkurrenter, partnere og kunder - med alle de risiko og muligheter som medførte. Etter vår oppfatning er denne globale konteksten ikke å frykte. Det må snarere omfavnes, og våre ledere og ledelsesteam må utdannes og utarbeides tilsvarende.

For hvem dette programmet er utformet

Vår online Executive MBA med fokus på Global Leadership er utviklet for profesjonelle medarbeider som ønsker å lede sine selskaper til mye høyere ytelse i sine globale nettverk. Det begynner med dekning av grunnleggende ledelsesmessige nødvendigheter som økonomisk, analytisk og beslutningsprosess, og kunnskap om en organisasjons kjernefunksjoner og samspill. Men programmet går mye lenger enn det. Kjernefokus er på ledelsesteknikker, spesielt samarbeidende lederskap i den komplekse globale grenseoverskridelsen, både i selskapet og mellom selskaper.

Vårt mål er å forberede avanserte karriere fagfolk og ledere for ledende stillinger, og forberede dem på suksess i disse stillingene, alt uten å forstyrre karriere momentum. For å oppnå vårt pedagogiske mål benytter vi en rekke pedagogiske verktøy og teknikker, inkludert noen av de mest avanserte nettbaserte undervisnings- og læringsprogrammene som er tilgjengelige, og en nøye utformet serie kurs som leveres i en fokusert og fleksibel tidsplan.

TIDSLINJE

Det er fjorten kurs: ti grunnkurs, tre spesialiseringskurs, inkludert ett valgfelt, og ett prinsipp integrering prosjekt. Kursene er ferdigstilt i et sju ukers fast-dagsordformat. Hvis kurs er tatt i et typisk syv ukers fast-dagsordningsformat, er varigheten av EMBA-programmet to år, fem måneder.

Den elektroniske opplevelsen

For å maksimere den globale læringsopplevelsen gjennom hele programmet, deltar våre studenter i "live" seminarer og / eller konferanser med erfarne ledere fra globale organisasjoner. Våre studenter og fakultet er ikke begrenset av geografiske grenser, og gir en ny pedagogisk opplevelse som gjør at elevene kan tenke med et globalt perspektiv, mens de arbeider med case-studier og prosjekter med andre kolleger fra hele verden.

Programmet er også designet for å integrere kunnskap på tvers av fagområder. Studentene holder journal / portefølje gjennom hele programmet, akkumulerer prosjekter og oppgaver når de går gjennom programmet og bruker dette tidligere arbeidet som ressursmateriale for sitt sluttprosjekt. Det er også spesifikke porteføljeaktiviteter og oppgaver gjennom hele programmet der studentene blir bedt om å kombinere eller sammenligne kunnskap på tvers av kurs.

Opptakskrav

Personer som ønsker å søke på Executive MBA i Global Leadership vil ha en lavere grad og fem års arbeidserfaring, inkludert to år i ledelsen.

Undervisning for EMBA-programmet er $ 24 500 CDN. Studentene kan betale opplæringskurs-i-tid eller ved avdrag.
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Sandermoen School of Business »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
29 måneder
Pris
24,500 CAD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato