Filter
EMBA
Pacing: Alle

Beste studieprogrammer På nett EMBAs i Finans 2019

Hvis du håper å fremme karrieren din, kan en Executive Master of Business Administration være akkurat det du trenger. Mange bedrifter vurderer nå en avansert grad som et krav til jobbkandidater, og i noen tilfeller gjør de med avanserte grader høyere lønn.

Hva er en online EMBA i finans? Siden forskning er en søyle i dette feltet, lærer kurs på mange universiteter studenter nyskapende forskningsmetoder for å få dem med kraftig kunnskap og få sitt arbeid publisert i peer-reviewed journals. Studentene lærer også hvordan man utfører smart konto og økonomistyring ved hjelp av ulike teknikker og strategier. Programmene gir også ledelse i studenter, og gir dem mulighet til karrierevekst.

En avansert utdanning innen finans gir studentene en sterk evne til analyse, noe som er avgjørende for mange arbeidsgivere.Å produsere finansielle rapporter som er både nøyaktige og detaljerte gir nyutdannede en fordel i arbeidsmarkedet, mens regnskapsmessige kvalifikasjoner viser deres evne til å overholde prosesser.

Kostnaden ved å tjene en online EMBA i finans varierer fra skole og skole og over land, så det er anbefalt å beregne på grunnlag av omstendighetene.

På grunn av den mangfoldige naturen i finansbransjen kan kandidater velge underfelt som er mest kompatible med deres ferdigheter og interesser. Investeringsbank gir mulighet til å jobbe med bedrifter og enkeltpersoner på toppen av spillet sitt. Private-equity fagfolk guide bedrifter i deres søken etter kapital til å finansiere operasjoner. I motsatt ende av spekteret er venturekapitalpersonale som bestemmer hvorvidt deres kunder vil investere i ulike oppstart og små bedrifter.Hedgefond jobber innebærer kjøp og salg av finansielle produkter og eiendeler, med roller inkludert regulatorisk compliance officer, porteføljeforvalter, handelsmann, finansanalytiker og kvantitativ analytiker.

Begynn å utforske verden av finans i dag. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Finans

EMAS Eurasian Management & Administration School

FÅ en 50% rabatt VIN en bil eller penger! Studere på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Heltid på campus i Russland! Topp 18 beste MBAer i ... [+]

SKYND DEG! 50% rabatt på undervisningsgebyret vinner en bil! - Søk nå !

Studere på engelsk!

Avansert søknad (1) 100% Online, (2) Blandet læring eller (3) Heltid på campus i Russland Implementeringsutdanningsprogram for de som trenger å oppnå moden moderne ledelsesevner for å jobbe i toppstillinger og som ikke er fornøyd med grunnleggende kunnskaper som er gitt av de fleste akademiske handelshøyskoler. På grunn av Financial Management spesialisering studentene får et komplett kurs om økonomistyring.

2 prestisjefylte grader: Executive MBA grad fra EMAS ( Russland) Executive MBA diplom av GFKM ( European Union, Poland).

Lær mer og søk om programmet her.

TOP-18 i CE Europa blant de beste museene i sentral- og østeuropa. TOP-24 i CE Europa blant de beste lederne i Sentral- og Øst-Europa. TOP-200 i verden blant de beste programmene over hele verden. № 1 i Russland blant handelsskoler med online MBA i Russland. № 1 i Russland blant handelsskoler med blandet læring MBA i Russland. № 4 i Russland blant handelsskoler med heltid på campus MBA i Russland. Hva får du?Minst 31 business management ferdigheter .Praktiske løsninger på dine spesifikke problemer på grunn av rådgivende læringsformat, rask inntektsvekst og karriereutvikling over hele verden.Økning i salg og fortjenestemargin, forretningsprosesser og konkurransedyktig kraftoppgradering.Profesjonell utvikling og forbedret personlig effektivitet.Læreformater100% online: $ 6 050 (prisen er etter 40% rabatt)Blended learning: $ 9 750 (prisen er etter 50% rabatt)Heltid på campus: $ 13 950 (prisen er etter 50% rabatt)... [-]
Russland Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraina Kyiv Hviterussland Minsk Kasakhstan Almaty  + 6 Mer
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk