Les den offisielle beskrivelsen

EMBA i Occupational Health and Safety Leadership

Kommende start datoer: 6. januar 3 mars

Velkommen til Canadas første Executive MBA in Occupational Health & Safety (OHS) Leadership! Dette visjonær nye programmet har blitt utviklet i fellesskap og er støttet av den kanadiske Society of Safety Engineering (CSSE).

* CSSE CHSC-sertifiserte medlemmer vil bli innvilget en-retters avansert stående, og er ikke nødvendig å ta Nivå B valgfag.

Hvorfor Dette programmet er nødvendig

Rollen til helse og sikkerhet (OHS) enhet i en organisasjon har vært jevnt og betydelig økende i prominence løpet av de siste tiårene, i mange organisasjoner blir overført til Operations funksjon.Dette er velfortjent, som bevis tydelig viser at godt designet og veldrevne OHS programmer bidrar til et mye sunnere, mer fornøyde og mer produktiv arbeidsstyrke, tilfeldigvis med en betydelig økonomisk oppside for organisasjonen. Men mange, om ikke de fleste, har ledere av BHT enheter steget til sine lederstillinger uten forutgående post-videregående utdanning i ledelse, og møte de to utfordringene i en potensiell ytelse underskudd, og redusert sannsynlighet for opprykk til ledende rekkene. Dermed har dette programmet blitt utviklet for å møte disse utfordringene, ved å forbedre den post-videregående utdanning landskapet for oppadgående mobile OHS ledere og ledere.

For hvem er dette programmet utviklet

Vår online Executive MBA med fokus på helse og sikkerhet ledelse er utformet for avansert-karriere fagfolk og ledere av BHT enheter som aspirerer til å lede sine virksomheter mot mye høyere ytelse. Det begynner med dekning av grunnleggende ledelse essensielle som økonomiske, analytiske og beslutningstaking ferdigheter og kunnskap i en organisasjon 's sentrale funksjoner og interaksjoner. Programmet går mye lenger enn det. Dens kjerne fokus på lederskap teknikker, spesielt samarbeidsprosjekt ledelse i komplekse sammenheng med flere interessenter og flere mål, så det forsterker denne kjernen fokus med en rekke spesialitet spor kurs fokusert utelukkende på behovene til BHT ledere.

Vårt mål er å forberede avansert-karriere fagfolk og ledere for senior lederstillinger, og for å forberede dem for å lykkes i disse stillingene, alle uten å avbryte sin karriere momentum. For å oppnå våre pedagogiske mål vi ansette en rekke pedagogiske verktøy og teknikker, inkludert noen av de mest avanserte online undervisning og læring programmer tilgjengelig, og en nøye utformet suite av kurs levert i en fokusert og fleksibel timeplan.

Timeline

Det er fjorten kurs: ti grunnkurs, tre fordypningsemner inkludert ett valgfag, og en hjørnestein integrering prosjektet. Kursene blir fullført i sju uker med fast agenda format.Dersom kurs er tatt i en typisk sju ukers fast agenda format, er varigheten av MBA-programmet to år, fem måneder.

The Online Experience

Å maksimere læringsprosessen gjennom hele programmet våre studenter vil delta i "live " seminarer og / eller konferanser med erfarne ledere fra globale organisasjoner. Våre studenter og lærere er ikke begrenset av geografiske grenser, og gir en ny pedagogisk erfaring som tillater elevene å tenke med et internasjonalt perspektiv mens du arbeider med case-studier og prosjekter med andre kolleger fra hele verden.

Programmet er også utviklet for å integrere kunnskap på tvers av fagområder.Studenter holde en journal / portefølje gjennom sitt program, samler prosjekter og oppgaver som de går gjennom programmet og bruke dette tidligere arbeidserfaring som ressurs materiale for deres endelige prosjektet. Det finnes også spesielle portefølje aktiviteter og oppgaver gjennom hele programmet der elevene blir bedt om å kombinere eller sammenligne kunnskap på tvers av kurs.

Opptakskrav

Enkeltpersoner som ønsker å søke til Executive MBA in Occupational Health & Safety Leadership vil helst ha en lavere grad, men må ha minst fem års yrkeserfaring, inkludert to år i ledelsen.

Undervisning
Undervisning for Executive Master of Business Administration Degree Program er $ 24,500 CDN. Studentene kan betale skolepenger kurs-på-en-gang eller etter termin. 
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Sandermoen School of Business »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
29 måneder
Pris
24,500 CAD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato