Les den offisielle beskrivelsen

57578_EDGE_Img1-S.jpg

EDGE ONLINE: Bedriftsstiftelser

Målet er enkelt: å levere klar arbeidskunnskap om de grunnleggende konseptene og strategiene som driver global virksomhet i dag. Hva du får:

 • Lær i ditt eget tempo: Du får 90 dager til å fullføre kurset online
 • Lær av de beste: Dette kurset læres av eliten av UCLA Anderson verdensklasse fakultet
 • Snakk snakk: lær det grunnleggende vokabularet i viktige områder av næringsliv og ledelse
 • Gå tur: bruk forretningskonsepter for å øke karrieren din og gi mer organisatorisk verdi
 • Fullføringsattest fra UCLA Anderson Executive Education

Om kurset

Under den stadig evolusjonerende kompleksiteten i dagens arbeidsverden er grunnleggende prinsipper som danner grunnlaget for virksomheten, uansett din bransje og hvor du er i verden. Å forstå disse fundamentene - hvordan de jobber sammen og hvordan de praktiseres praktisk - er en nødvendighet for alle som går inn i virksomheten, enten i ledelse eller som gründer. Dette kurset er delt inn i tre områder, som hver enkelt introduserer studentene til en eller flere viktige dimensjoner av virksomheten:

 1. Strategi og organisasjoner
 2. Operasjoner og Finans
 3. Markedsføring og lederledelse

Ved å fullføre dette kurset vil studentene få en sterk karrierekant gjennom eksponering for språket i virksomheten og dets kjernedrivere, slik at de kan skape og fange mer verdi for sine organisasjoner og fremskynde deres karrierebaner.

Curriculum

Introduksjon til strategi og organisasjoner

57581_EDGE_Img2-S.jpg
Introduksjon til strategi og organisasjoner setter scenen for å lære om hvordan virksomheten fungerer. Begynnende med en forståelse av hva en organisasjon er og dens grunnleggende formål, inkluderer temaer vertikal og horisontal integrasjon, diversifisering, lederrollen, utforming av incentivplaner, forretningsstrategi, den sentrale betydningen av "verdi" i en forretningsmessig kontekst og begrepet industri attraktivitet. Etter ferdigstillelse vil studentene kunne:/>/>

 • Bestem et selskaps fortjeneste ved å bruke slike viktige forretningskonsepter som innskrivningskostnader, transformasjon, total kostnad, pris, vilje til å betale og verdi.
 • Lag intelligente beslutninger om horisontal og vertikal integrasjon som involverer virksomheten din.
 • Bruk en omfattende forretningsstrategi for bevisst å skape, fange og levere verdi til din bedrift og dine kunder.

Introduksjon til drift og finans

57580_EDGE_Img3-S.jpg
Introduksjon til Operations and Finance graver seg i to av de mest avgjørende aspektene av virksomheten - prosessene som støtter produksjon og levering av et godt eller en tjeneste, og det økonomiske ansvaret som kreves for å holde operasjonen i gang. Emner inkluderer prosessanalyse, økonomiske grunnleggende og samspillet mellom standardrapporter som balansen, resultatregnskapet og kontantstrømoppstillingen og de viktigste aktivitetene hver virksomhet forfølger. Etter ferdigstillelse vil studentene kunne:/>/>

 • Bestem potensielle flaskehalser i en forretningsprosess, slik at du vet hva du skal målrette for forbedring.
 • Analyser ulike alternativer for prosessforbedring, slik at du velger den beste.
 • Overvåke kjernevirksomheten til finans, investeringer og drift, ved hjelp av standardbedriftsrapporter for å overvåke fremdriften din.

Introduksjon til markedsføring og lederledelse

57579_EDGE_Img4-S.jpg
Introduksjon til Markedsføring og lederledelse gjelder to mer grunnleggende hver forretningsreisende må mestre: markedsføring og lederledelse. Læring begynner med klassiske markedsføringsprinsipper som funksjoner / fordeler, 3 Cs, segmentering og definering av et målmarked, og 4 Ps. Det skifter deretter til å differensiere og respektere både ledelses- og lederegenskaper, dykker inn på hvert element i POLC [S] -modellen av ledelsesmessig ekspertise, og slutter med viktige tanker om en sjefs etik. Etter ferdigstillelse vil studentene kunne:/>/>

 • Fullfør en markedsførings- og salgsplan som inkluderer strategisk analyse - firma, kunder og konkurranse - samt taktikk for segmentering og målretting av kunder, prising, plassering, posisjonering og markedsføring av produktet / tjenesten.
 • Bland både strategisk [lederskap] og taktiske [ledelse] aspekter ved å lede virksomheten din.
 • Bruk POLC [S] -modellen, inkludert tilhørende beste praksis, for å strukturere tilnærming til bedriftsledelse og ledelse.

Hvem bør søke

Dette helt online kurset er rettet mot alle som ønsker å bygge et sterkt fundament i sentrale forretnings-, ledelses- og ledelseskonsepter.

Program undervist i:
Engelsk
UCLA Anderson Executive Education
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
90 dager
Deltid
Heltid studier
Pris
100 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato