Read the Official Description

Den brede pensum dekket i Dual MBA / MPH online grad programmet eksponerer deg for forretningen, analytiske og strategiske planlegging ferdigheter dekket i en tradisjonell MBA. Det gir også en inngående studie av kritiske folkehelse problemer mot vårt globale samfunn og gir deg til de nødvendige verktøy for å gjøre et inntrykk. Nyutdannede tjene to fulle mastergrader i en strømlinjeformet program som kan gjennomføres på kortere tid og med lavere kostnader enn det ville ta å fullføre hver for seg.

I dette programmet vil du få en grundig forståelse av ledelse, finans, regnskap, markedsføring, strategisk planlegging, internasjonal business og entreprenørskap. Disse ferdighetene er direkte relevant for en rekke roller i helsemiljøet som administrasjon av et fellesskap helse byrå eller arbeider i et bedriftsvelværeavdeling. Mer enn bare en ledelse grad i helsevesenet administrasjon, vil den doble MBA / MPH gi deg en helhetlig forståelse av beste praksis som skal danne grunnlaget for eventuelle veldrevne helseorganisasjoner om for-profit eller not-for-profit.

Din dual MBA / MPH online grad kan hjelpe deg med å skille deg ut i en overfylt felt av fagfolk. Du vil være forberedt på å møte de komplekse utfordringene i helsevesenet fra et forretningsmessig perspektiv og tilby effektive løsninger som kan forbedre helsen til enkeltpersoner og hele samfunn.

Hvorfor velge Benedictine Online Dual MBA / MPH?

  • Ved å tjene din Dual MBA / MPH online på Benedictine, vil du motta alle fordelene som Benedictine tilbyr med sin rike historie som strekker seg mer enn 127 år med faglig dyktighet
  • Fullføre kurs i henhold til din egen timeplan med vår online, interaktivt format
  • Tjene det samme respektert credential som studenter i den tradisjonelle, on-campus program
  • Få hjelp fra din personlige heltid rådgiver når du trenger det

Hvorfor Benedictine Online?

Ingen visumkrav - Benedictine tilbyr online programmer slik at du kan tjene en USA utdanning i komforten av ditt hjem.

Akkreditert: Benedictine University er regionalt akkreditert av Higher Learning kommisjonen i Nord Central Association of Colleges og Schools (NCA) og Master of Science in Nursing programmet har akkreditering fra Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE).

Anerkjent: Oppkalt det raskest voksende University i USA av The Chronicle of Higher Education og rangert blant USAs mest Colleges av Forbes Magazine.

Respektert: Våre nettstudenter tjene det samme respektert credential som studenter som deltar på campus.

Rimelig: Benedictine University Online tilbyr rimelige undervisning og stipend muligheter.

Liten klassestørrelse: Benedictine universitetets online programmer tilbyr små klasse størrelser og den personlige oppmerksomheten som forventes av en topp-tier, privat universitet.

Convenience: Få tilgang til kurs hvor som helst via praktiske, online kurs støttet av fremragende 24x7 teknisk support.

Meget Interaktiv: Samhandle fullt med professorer og andre studenter i vår unike virtuelle-klasserom.

Globalt nettverk: Vi har studenter og nyutdannede fra alle 50 stater og over 17 land.

Opptakskrav

Internasjonale studenter må fullføre evaluering av Utdannings Credential sensur (ECE) eller pedagogiske perspektiver på graders bærende transkripsjoner for å vurdere realkompetanse i andre land som det kan sammenlignes med amerikanske utdanning.

Må holde bachelornivå grad tilsvarer en 4-årig US bachelorutdanningen.

Alle internasjonale studenter må demonstrere at de har møtt de engelskkunnskaper krav til studiet som de søker. Studenter som søker å oppgradere programmene må oppfylle følgende krav:

  • TOEFL papirbasert test: 550
  • TOEFL nettbasert test: 78
  • IELTS: 6.0

Startdatoer

  • 10/20/2014 - 1/5/2015 - 3/2/2015 - 4/27/2015 - 6/22/2015 - 8/24/2015 - 10/19/2015
Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Benedictine University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Open Enrollment
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato