Doktorgrad i ernæring
Atlantic International University
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Honolulu, USA
Språk
Engelsk, Portugisisk, Spansk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
USD 350 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
* hovedfag
Introduksjon
Doktor i ernæringsvitenskap ved AIU
Doktorgrad for ernæringsvitenskap-programmet hjelper studentene å utvikle et sett med ferdigheter som er nødvendige for å besette stillinger i matproduksjonsplaner og jobbe innen kvalitetssikring, produktutvikling, mikrobiologi og kjemisk analyse samt roller innen konsulentlaboratorier, offentlige organisasjoner og reguleringsorganer. Programmet Doktorgrad i ernæringsvitenskap tilbys online via fjernundervisning. Etter å ha evaluert både faglig rekord og livserfaring, vil AIU-ansatte som jobber i samarbeid med fakultets- og akademiske rådgivere hjelpe studenter med å sette opp et skreddersydd program, designet på individuell basis. Denne fleksibiliteten til å dekke studentenes behov finnes sjelden i andre fjernundervisningsprogrammer.
Se og lær mer om AIU i dag!
Atlantic International University","author_url":"","source":""}" />
Læreplan
Vårt online program krever ikke at alle studenter tar de samme emnene/kursene, bruker de samme bøkene eller lærematerialet. I stedet er den elektroniske doktorgraden i ernæringsvitenskap pensum designet individuelt av studenten og akademisk rådgiver. Det tar spesielt opp styrker og svakheter med hensyn til markedsmuligheter i studentens store og tiltenkte arbeidsfelt. Å forstå at industri og geografiske faktorer bør påvirke innholdet i læreplanen i stedet for en standardisert one-fits-all design er kjennetegnet på AIUs unike tilnærming til voksenopplæring. Denne filosofien tar for seg det dynamiske og stadig skiftende miljøet til yrkesutøvere ved å hjelpe voksne studenter med å nå sine faglige og personlige mål innenfor omfanget av studiet.
Viktig: Nedenfor er et eksempel på temaene eller områdene du kan utvikle og jobbe med i løpet av studiene. Det er på ingen måte en komplett eller påkrevd liste ettersom AIU -programmer ikke følger en standardisert læreplan. Det er ment kun som et referansepunkt og eksempel. Vil du lære mer om læreplanutformingen ved AIU? ( Kurs og læreplan )
Kjernekurs og emner i ernæringsvitenskap:
- Ernæringsvurdering
- Kultur og mat
- Science of Foods
- Ernæringsvitenskap
- Klinisk ernæring
- Forskningsprosess
- Genetikk og ernæring
- Helse Nutrition
- biokjemi
- Human Physiology
- Hele matvarer
- Produksjon
- biokjemi
- Fysisk aktivitet og velvære
Orienteringskurs:
- Kommunikasjon og etterforskning
- Organisasjonsteori
- Erfaringslæring
- Seminar Administrativ utvikling
Kurs og læreplan
AIU har utviklet en protokoll for å kvantifisere og kvalifisere den enkeltes faglige bakgrunn, samt deres faglige legitimasjon, og gi akademisk kreditt til kvalifiserte studenter som tilsvarer deres sanne kunnskapsnivå. Selv om AIUs kriterier for tildeling av en bestemt grad generelt er de samme som det store flertallet av institusjonene, får vår praksis med å gi akademisk kreditt for "Livserfaring" nylig godkjent i fagmiljøet.
Utvikling av kurs og læreplaner
Ved AIU er utvikling av kurs og læreplaner en samarbeidsaktivitet, gjennomført mellom studenten og den akademiske rådgiveren. Hver students læreplaner er unike og utviklet som et resultat av gjensidig innsats fra studenten, det vitenskapelige personalet og den faglige rådgiveren. Veiledende dekan til akademiske rådgivere har en doktorgrad i utdanning med spesialitet i kurset og læreplanutforming. Studentens faglige rådgiver jobber direkte med veiledende dekan for å etablere studentens læreplan.
Gjennomgang og evaluering
Etter den første gjennomgangen og evalueringen av studentens faglige og livsmessige / faglige bakgrunn, av den faglige komiteen, defineres studentens faglige status. Denne definisjonen fastslår omtrentlig antall faglige studiepoeng universitetet vil gi studenten mot studentens utpekte grad. Studentens faglige status kan endres basert på resultatene av studentens kurs og pensumforskning (C&C), som er målet for et av de nødvendige orienteringskursene.
Kursvalgsprosess, kurs og læreplanorienteringskurs (C&C) For å oppfylle kravene til C&C -kurset utfører studenten forskning (ved bruk av Internett eller andre godkjente ressurser) for å undersøke og velge emner fra minst 2, AIU -godkjente høyskoler eller universiteter, som tilbyr samme grad og disiplin som studentens utpekte studium. Studenten vil velge emner basert på studentens behov for å tilegne seg kunnskapen og doktorgradere de definerte målene, i emnebeskrivelsene og målene, som spesifisert i kurskatalogene til slike godkjente institusjoner. Studenten vil være den første dommeren for de valgte kursene. Studenten vil lage en liste over slike emner, tilstrekkelig til å oppfylle studiepoengkravet, som definert i studentens akademiske statusrapport ovenfor. Kulminasjonen på C&C forskningskurset er klassesessionen med den akademiske rådgiveren. I løpet av denne timen vil studentens kurs og læreplaner bli etablert og godkjent.
Kursmodifisering
I tilfelle oppdager studenten mens han utfører C & C-forskning behov for ytterligere emner over antallet som er definert av fagkomiteen i studentens akademiske statusrapport, vil studenten informere den faglige rådgiveren og tilleggskursene vil bli inkludert i studentens læreplan. Omvendt, hvis studenten ikke klarer å oppdage et tilstrekkelig antall kurs for å oppfylle antallet som er definert ovenfor (faktisk inkluderer studentens kunnskapsnivå alle, eller de fleste, av kursmålene, for kursene, som vanligvis er nødvendige for studiet ) vil studenten velge emner, tilstrekkelig til å oppfylle det definerte antallet, og få lov til å utfordre disse kursene. I dette tilfellet vil de utfordrede kursene vises på studentens offisielle utskrift, med karakteren opptjent i utfordringen. Ved å bruke dette paradigmet letter AIU utviklingen av læreplaner som er unikt tilpasset hver student og designet for å oppnå oppnåelsen av den utpekte graden på en mest effektiv og effektiv måte.